Malwarebytes

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Malwarebytes

Ben je op zoek naar een organisatie welke als specialisatie heeft om cyberbedreiging in de kiem te sporen? Malwarebytes stelt gespecialiseerd te zijn in het vernietigen van cyberbedreigingen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringer er bij dit bedrijf bekend zijn of laat zelf een review achter.  


Wat is Malwarebytes?

 


Malwarebytes is gespecialiseerd in het vernietigen van cyberbedreigingen. Het programma stelt het vertrouwen te herstellen. Traditionele antivirus programma's zijn volgens dit bedrijf totaal niet meer voldoende. Deze organisatie stelt de allernieuwste bedreigingen te vernietigen voordat andere programma's het bestaan ervan zelfs al kennen. Bij deze firma kun je zowel particulier als zakelijk terecht. De software is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Chromebook, privacy, ‘Browser Guard’ en ‘AdwCleaner’.


Zakelijk en particulier

 


Deze onderneming richt zich op de zakelijke- en particuliere markt. Voor particulieren blokkeren ze onder andere virussen, kwaadaardige websites, malware, hackers en ‘ransomware’ die normaliter de antivirus oplossingen te slim af zijn. Zakelijk gezien zorgen de specialistische oplossingen er volgens het bedrijf voor dat je beschermd bent op alle plekken ter wereld. Je kunt op de website van Malwarebytes ontdekken waarom dit zo is.  


Educatie

 


Er zijn open campussen. Volgens Malwarebytes is het lastig om gevoelige studentengegevens, financiële informatie en intellectueel eigendom te beschermen tegen doorgewinterde cybercriminelen. Dit is vooral zo wanneer deze zijn opgeslagen op kwetsbare apparaten en worden gedeeld tussen afdelingen. Bovendien maken gebruikers vaak verbinding via onbeveiligde netwerken en apparaten.  


Budgetten en infrastructuur

 


Bedrijven hebben vaak te kampen met krappe budgetten en slanke infrastructuur. Krimpende fondsen en stijgende kosten laten je achter met verouderde apparatuur en met een tekort aan personeel op de IT-afdeling. Je wordt gevraagd om een bonte mix van apparaten te ondersteunen, van door de school geleverde apparatuur tot apparaten van studenten. Dit bevat oude en nieuwe apparaten die draaien op verschillende besturingssystemen. Ieder bedrijf heeft haar eigen softwarerisico's.  


Voorspelbare infecties

 


Er wordt aangegeven dat er geen voorspelbare seizoen infecties voor pc's, smartphones, tablets en bedrijfsnetwerken zijn, ten opzichte van Malware. Er zijn altijd wel technische perikelen. Maar in plaats van nachten wakker te liggen stelt het bedrijf je oplossingen te bieden.  


Malware

 


Malware of 'kwaadaardige software' is een verzamelnaam voor elk schadelijk programma of elke schadelijke code voor systemen. Vijandige, opdringerige en opzettelijk vervelende malware probeert computers, computersystemen, netwerken, tablets en mobiele apparaten binnen te dringen, te beschadigen of uit te schakelen, vaak door gedeeltelijke controle over de werking van een apparaat over te nemen. Net als de menselijke griep verstoort het de normale werking.  


Zichtbaarheid

 


De Malware is zichtbaar als je computer afwijkend gedrag gaat vertonen. Er zijn duidelijke signalen om te doorgronden of je bedrijf last heeft van malware. Je computer zal onder andere vertragen. Een van de belangrijkste effecten van malware is het verminderen van de snelheid van jouw besturingssysteem, of je nu op internet surft of alleen jouw lokale applicaties gebruikt.  


Wetenswaardigheden

 


Malwarebytes stelt op dagelijkse basis meer dan 8.000.000 miljoen bedreigingen te vernietigen. Er worden per maand gemiddeld 187 miljoen scans gemaakt. Malwarebytes wordt per dag 247.000 keer geïnstalleerd. Er wordt op verschillende onderwerpen support geboden. Welke dit specifiek zijn kun je lezen op de website van deze onderneming.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je toevallig al klant bij Malwarebytes? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij Malwarebytes. We stellen het op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Je helpt zo een heleboel mensen een verstandige keuze te maken. Moeten ze wel of niet met dit bedrijf in zee gaan.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Op 1 maart € 39,90 overgemaakt voor een jaar gebruik van Malwarebytes bytes. Ik wil geen gebruik maken van dit programma en vraag de betaalde kosten terug te storten.beta gebruik maken en will

Omdat ik geen gebruik wil maken van het programma verzoek ik u om dit bedrag terug te storten op mijn rekening.

J

J.A.M. Stenger

14-03-2021

2