MAGIX software

7.6

Bestellen

3.8

Service

7.1

Prijs

6.2

Levering

63.6%

Zou hier weer kopen

MAGIX software

Wanneer je digitale foto’s hebt gemaakt, filmpjes of wanneer je met muziek bezig bent, dan heb je daarvoor goede software nodig om deze dingen mooi te kunnen bewerken. Zo wordt het helemaal naar jouw smaak, en ziet het eindproduct er top uit. Een grote speler op het gebied van dit soort software is MAGIX software. Wat is de kwaliteit van hun producten, hoe gebruiksvriendelijk zijn de programma’s, en wat is de prijs/kwaliteitverhouding? Dat alles vind je hier terug bij de ervaringen die anderen met MAGIX software hadden. Zij kunnen hier hun mening geven. Heb je zelf ervaring met de software? Laat dan ook jouw mening achter!


Over MAGIX software

MAGIX software is in 1993 gestart. Drie ondernemers uit het westen van Duitsland ontmoetten twee ontwikkelaars van de technische hogeschool Dresden. In het begin van MAGIX hebben zij het programma Sampitude toegankelijk gemaakt in het voor iedereen te bedienen Music Maker. Inmiddels bieden zij allerlei software aan op het gebied van het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, afbeeldingen, websites, video's en muziek. Zowel voor de beginnende als voor de professionele gebruikers. Inmiddels hebben zij wereldwijd al meer dan 15 miljoen geregistreerde gebruikers en ze hebben honderden onderscheidingen ontvangen.




Diensten

Bij MAGIX.com vind je dus allerlei producten op het gebied van foto- video- en muzieksoftware. Via de homepage kun je direct zoeken op product en daar de categorie aanklikken die je zoekt:

 • Video
 • Muziek
 • Foto en design
 • Web
 • Toebehoren

Daarna geef je op wat je met het programma wilt gaan doen, je hebt de keuze uit:


 • Bewerken
 • Maken
 • Restaureren
 • Presenteren
 • Organiseren
 • Geluid bewerken
 • Uitbreiden

Dan kun je daarna opgeven voor welk niveau je een programma zoekt:

 • Beginner
 • Gevorderde
 • Experts

Als laatste geef je op met welk besturingsprogramma je werkt:

 • Microsoft Windows 10
 • Microsoft Windows 8 / 8.1
 • Microsoft Windows 7
 • Microsoft Windows Vista
 • Microsoft Windows XP

Na het maken van deze keuzes zie je een aantal producten in beeld die passen bij wat je zoekt. Bij elk programma staat een uitgebreide beschrijving van wat je er zoal mee kunt doen. Je kunt het door jou gekozen programma direct online in je winkelmandje leggen, bestellen en betalen. Wanneer je er nog steeds niet uit komt kun je voor koopadvies bellen met: (035)  80 802 27. Hierna kun je  het programma direct downloaden en beginnen. Wil je het product per post gestuurd krijgen dan kost dit € 4,99 extra.

1 jaar updateservice

Bij alle software krijg je het eerste jaar gratis alle updates en nieuwe functies. Deze kun je vanaf de installatie van het programma voor onbeperkte tijd gebruiken. Wanneer je opnieuw het programma installeert blijft alleen de basisversie behouden, je kunt daarom na het eerste jaar de updateservice voor een voordelige prijs verlengen.

Klachten

Voor allerlei vragen is het antwoord te vinden op de pagina www.magix.com. Mocht je je na de aankoop van een product bedenken, dan mag het product zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen retour. Om hiervan gebruik te maken moet je MAGIX per post, fax of e-mail inlichten over je beslissing. Je kunt daarvoor ook het voorbeeld herroepingsformulier gebruiken, dit is niet verplicht.

 

Software van Magix, hoe goed is deze echt? Wat vinden hun klanten van de fotosoftware en videosoftware? Lees de reviews en leer meer!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Website

Ze zijn niet te berijken,achter het telefoon nummer zit een antwoordapparaat wat je ook in toetst van 1 tot 4 en 4 is wil u een medewerkerspreken blijf aan de lijn en dan is de verbinding weg. Per E-mail een ticket nummer ik weet niet wat daar ziet, wat ik weet is wat je ook meld, je klacht wordt niet goed begrepen. Als je zegt mijn E-mail is niet meer In de lucht, mailtjes komen terug , dan is het antwoord, ja info@homesun-amsterdam.nl is van U.

H

Homesun Herman werner

24-01-2022

0

Magix Video Deluxe Premium

Waardeloze software, ik raad dit product niet aan! Los van het feit dat de software zeer matig van kwaliteit is ben ik na de laatste update al mijn werk kwijt geraakt. Voor de update kwam er geen waarschuwing dat ik al mijn projecten ergens anders moest opslaan en na de update was alles verdwenen. Maanden werk en tienduizenden euro's aan omzet spoorloos verdwenen, weg. Magix heeft een zeer slechte support en reageert vaak pas na weken! Een afrader dus, koop dit niet!

L

Lanvia Thana

09-09-2021

0

20201107016196850MXC

Communicatie waardeloos, zou niet hoeven, als er normaal geleverd wordt. 7 November besteld en wacht nog steeds op de levering.

V

van den Bosch

01-12-2020

0

video pro x

Levering was snel, via email downloadlink gekregen. Echter bij het installeren van de extra gratis software ontstaan fouten. Van alles geprobeerd om of via magix dit te laten oplossen of via de leverancier FXHome. Echter beiden lijken niet thuis te geven om het probleem op te lossen. Loop al twee weken emails te sturen naar de support afdelingen, maar krijg gewoon geen fatsoenlijk antwoord.

H

H. Bakker

22-10-2020

0

magix online

ik heb extra ruimte toen aangeschaft was 1 jaar geleden nog 60 euro maar nu moet ik weer betalen het dubbelen het i ineens 95 euro geworden voor jaar terwijl er niets komt van een bericht word duurder. geen nota van tevoren een bericht binnen kort schrijven we dit bedrag af heb ik niet gekregen en ik vind je heb software al duur gekocht het is niet te betalen meer houd het voor de particulier laag zon abonemend maar je heb nergens een knop om af te zeggen verder goed programma maar houd het goed koop dit is gewoon op kosten jagen .ik vind het niet goed dat ineens zoveel stijgt . dus magix doe wat aan u prijs voor extra ruimte en stuur gewoon eerst een aankondiging .

J

johnboere

18-03-2020

0

Video grabber

Levertijd was zeer lang (3 weken) Retour afhandeling loopt nog steeds ( meer dan maand nu). Nog geen geld terug ontvangen.

A

Ab Richter

09-01-2020

0

Magix Video deluxe

Online bestellen ging goed, levering via emai. Over de software ben ik heel tevreden. Veel stabieler dan Pinnacle. Eenvoudig en uitgebreid.

K

Kees Kist

08-07-2019

0

photostudio 2019 in com met software

Bestellen gaat redelijk goed geen klacht daarover alleen de servicce is ronduit slecht als je een produkt bij het software zit kan je dat niet dowloaden (niet te vinden) krijg je een antwoord ga naar de app store die is ook al moeilijk te vinden i.p.v een link in de winkel is het programma niet te vinden ga je dat vragen wordt je telefonisch al helemaal niet geholpen omdat je niemand aan de tl kunt krijgen als je een contact formulier na veel zoeken vind krijg je een een heel vekeerd antwoord ik heb toch genoeg gekocht de service loopt t.ov vroeger heel snel achteruit dit zal ook mijn lkaatste bestelling zijn

R

Rob Kempers

01-07-2019

0

software starten

Sinds enige maanden ben ik verhuisd naar een andere woonplaats en probeer na langere tijd Magix video-omzetter weer te gebruiken. Dit is mij na uren proberen niet gelukt. Ik probeer in contact te komen met Magix maar ook dat lukt niet, nog telefonisch nog e-mail contact. Mogelijk is er iets met mijn e-mail adres of wachtwoord in mijn account. Hoe kan ik in vredesnaam worden geholpen ???.

J

J. de Boer

28-02-2019

0

Aanrader voor kleine ondernemers

Loooooove it!! Echt al zoveel geprobeerd. Van Wordpress (nog best moeilijk) tot Jimdo en strato die dan weer veel te weinig kunnen. Echt lopen kloten een paar jaar. Toen een bedrijf ingeschakeld en die vragen (in eerste instantie) een redelijk bedrag. Maar als je wat anders wilt dan sta je in de rij eerst en betaal je daarna de hoofdprijs. Nu heb ik dit en ben ik ECHT blij. Dat zeg ik niet omdat ik er werk of verkooppraatje hou hier. Ik ben een kleine ondernemer met een horeca zaak en loop al jaren te kutten. Niks helpt maar je moet wel want het is tegenwoordig de helft van je klandizie. Daarom wil ik iedereen dit ff aanraden want het is echt handig en simpel en je kan er veel mee.

W

Wouter

16-06-2018

1

Leuk om zelf websites te maken

Onlangs de software van Magix aangeschaft. Ik had altijd al een interesse in het zelf maken van websites, maar het was me vaak te moeilijk. Hierdoor wilde het maar niet vlotten. Daarom de Magix software aangeschaft en hier lukt het me heel goed mee. Alles wordt echt heel erg duidelijk uitgelegd, waardoor het haast niet mogelijk is dat je het niet begrijpt. Ik heb eerst een maand lang de testversie aangeschaft. Doordat deze me zo goed beviel heb ik vervolgens voor 50 euro de Magix web designer aangeschaft. Ik maak er nog steeds behoorlijk vaak gebruik van en vind het ook nog steeds leuk om te doen.

U

U. Ruiter

26-04-2017

0