Kaspersky

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kaspersky

Ben je op zoek naar een leverancier van beveiligingsoplossingen? Wellicht is Kaspersky een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Kaspersky bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Kaspersky?


Kaspersky is een niet-beursgenoteerde leverancier van beveiligingsoplossingen voor endpoints en heeft een positie in de wereldwijde top vier van leveranciers van antivirussoftware. Kaspersky is een bedrijf welke zich ruim 20 jaar inzet in de strijd tegen malware en criminaliteit.


Cybersecurity diensten


Via 'threat data feeds' kun je jouw bestaande beveiligingsfuncties en forensische mogelijkheden verbeteren. Dit komt mede tot stand door de onmiddellijk bruikbare cyberdreigingsgegevens die door de software van Kaspersky worden gesignaleerd. De 'APT Intelligence Reporting' zorgt volgens Kaspersky voor exclusieve en proactieve toegang tot recentelijk tot stand gekomen onderzoeken. Je kunt rapporten op maat ontvangen op het gebied van financiële dreigingen. De specialisten van Kaspersky zorgen voor een actueel overzicht van aanvallen en wijzen je op de zwakke plekken van je bedrijf. Kaspersky stelt ook bewijzen te kunnen onthullen van eerdere aanvallen. De 'Financial Threat Intelligence Reporting' richt zich grotendeels op dreigingen voor financiële organisaties en zorgt voor tools die worden ontwikkeld of verkocht door cybercriminelen om banken, organisaties voor betalingsverwerkingen, geldautomaten en POS-systemen aan te vallen.


Reageren op cyberaanvallen


Je moet een actueel overzicht hebben van middelen en tactieken die aanvallers inzetten. Zo kun je deze dreigingen volgens het bedrijf het hoofd bieden. Om deze informatie boven water te kunnen krijgen en gepaste stappen te kunnen ondernemen, zijn ervaring en een erg hoog expertiseniveau vereist. Een combinatie van reële dreigingsgegevens, gespecialiseerde technologieën voor ‘machine learning’ en een groot aantal internationale experts zorgen ervoor dat klanten volledig ondersteund kunnen worden. Het bedrijf stelt wereldwijd alles in het werk te stellen om haar klanten goed van dienst te zijn.


Anti-virusoplossing


Het bedrijf stelt de allerbeste anti-virusoplossing voor je Windows pc te kunnen bieden. De speciale software zorgt er voor dat nieuwe ransomeware, spyware, cryptolockers en virussen er niet doorheen komen. Door de speciale software wordt er realtime anti-virusbescherming geboden. De ransomeware, cryptolockers en meer worden geblokkeerd. Het zorgt er voor dat cryptomining malware-infecties worden tegengehouden. Je kunt je pc laten presteren waarvoor deze is ontworpen.  


Kaspersky Internet Security


Een van de producten die er worden verkocht is het 'Kaspersky Internet Security' pakket. Dit is volgens het bedrijf een geavanceerd beveiligingspakket. Het is een anti-virus pakket met de focus gericht op je privacy en geldzaken. Deze software kun je inzetten op je pc, Mac en/of mobiele telefoon. Het bedrijf beschrijft nog meer voordelen van de speciale software. Zo zorgt de beveiliging niet voor vertraging. Je kunt dus op reguliere snelheid doorwerken. Het gaat hier om gebruiksvriendelijke beveiliging. Het beveiligt je apparaten in iedere gewenste combinatie.


Supportmogelijkheden


Heb je support nodig bij een specifiek product? Er zijn meerdere support mogelijkheden met betrekking tot de producten. Je dient eerst een keuze te maken. Je kunt kiezen uit 'bestellingen en licenties', 'gebruikswijze van het product' en/of 'virusbestrijding'. Voor meer informatie dien je op de website van Kaspersky te kiezen voor een van de opties.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Kaspersky? Van welke beveiligingsopties heb je gebruik gemaakt. We stellen het op prijs als jij je ervaringen over Kaspersky deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)