FleetGO.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

FleetGO.nl

Ben je op zoek naar slimme telematica-oplossingen? Wil je ritten registreren en/of een tachograaf uit laten lezen? Ben je zoekende naar andere handige IT-oplossingen? Dan is FleetGO wellicht een interessante partner voor jou. Lees via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is FleetGO?


Bij FleetGO kun je terecht voor rittenregistratie, tachograaf uitlezen, track & trace en meer. Andere diensten die worden aangeboden zijn trailer tracking, remote TPMS en temperatuur monitoring. Volgens dit bedrijf kun je via telematica-oplossingen, controle over je vloot houden. Daarnaast wordt aangegeven dat bedrijfsprocessen op een slimme wijze verbeterd kunnen worden. Het platform richt zich op vrachtauto’s, trailers, auto’s en machines. De eigen website is volgens deze organisatie zeer gebruiksvriendelijk. Voor alle diensten verwijzen we je naar de site van FleetGO.


Rittenregistratie systeem


Met het rittenregistratie systeem kunnen naheffingen en boetes voorkomen worden. Dit heb je dan te danken aan een geheel geautomatiseerde en sluitende rittenregistratie. Het proces verloopt via een gps van FleetGO. Deze registratie kan gebruikt worden als bewijs om te overleggen aan de Belastingdienst. Ritgegevens worden volgens FleetGO tot in detail bijgehouden. Er worden niet alleen basisvereisten vastgelegd, maar ook andere belangrijke informatie die je nodig hebt voor de fiscus. Deze oplossing draagt er volgens deze onderneming aan bij dat je geen discussie meer met de Belastingdienst zal hebben. Ook worden er een aantal fiscale risico’s verminderd.


Track en Trace Systeem


Via een Track en Trace systeem kun je dagelijks inzicht krijgen in de status en locatie van al jouw auto’s. Deze tool kan ingezet worden voor bussen, auto’s, trailers, vrachtauto’s en machines. Er wordt weer gekozen voor een gps-aanpak. Het wagenpark kan 24/7 in de gaten gehouden worden. Er wordt gewerkt met een interactieve live kaart. Dit is naar eigen zeggen een zeer waardevolle tool als het aankomt op modern vlootbeheer. Bekijk bijvoorbeeld wagens en wie ze bestuurd hebben. Kijk welke routes er zijn gereden en welke plaatsen er bezocht zijn. Er wordt ook informatie verschaft met betrekking tot tijdsbesteding en afstanden. Processen kunnen geoptimaliseerd worden en verdachte activiteiten worden gedetecteerd.


Tachograaf uitlezen


Via FleetGO kan er een tachograaf uitgelezen worden. Dit is een apparaat dat de snelheid van een voertuig of vaartuig meet en vastlegt. Dit gebeurt vanaf een afstand. Door het systeem wordt er geen bestand meer gemist. Je kan hier een abonnement op nemen welke iedere maand opgezegd kan worden. Je moet een laag bedrag per maand betalen en er is sprake van 10 jaar veilige dataopslag. Dit systeem is volgens deze organisatie makkelijk te gebruiken. Er wordt gewerkt met eigen hard- en software. De files worden voorzien van een versleutelde beveiliging draadloos verstuurd naar je beveiligde bestandsopslag binnen de FleetGO Cloud. Lees alle voordelen over het uitlezen van de tachograaf op de website van deze onderneming.


Gps trackers


Er worden ook gps trackers voor auto's aangeboden. Deze apparaten zijn naar eigen zeggen een geavanceerde oplossing om alle wagens via een realtime verbinding te kunnen volgen. Via de cloud heb je de hele dag de beschikking over een actueel overzicht. Sommige bedrijven gebruiken deze tool om de buitendienst op een effectieve manier aan te sturen. Het zorgt er ook voor dat er eenvoudig gepland kan worden.


Klantervaringen


Ben je klant bij FleetGO? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Van welke diensten/producten heb jij gebruik gemaakt? Ben je daar tevreden over? Zou je andere mensen aanbevelen in zee te gaan met dit bedrijf? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)