CCleaner

6

Bestellen

2.7

Service

2

Prijs

6

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

CCleaner

Ben je op zoek naar een cleaner voor je PC of mobiel? Wellicht is CCleaner een uitkomst voor je. Bekijk de klantervaringen over CCleaner via deze pagina van NederlandReview.  


Wat is CCleaner?

 


CCleaner maakt software tools welke draaien op desktop-pc's, mobiel, in de cloud en in complexe bedrijfsnetwerken. De gebruikers variëren van consumenten, kmo's, IT-helpdesks, MSP's en iedereen die ooit een apparaat heeft moeten onderhouden. Naast CCleaner omvat het assortiment Defraggler om harde schijven te defragmenteren, Speccy om hardware te analyseren en Recuva om verwijderde bestanden te herstellen. De software wordt volgens dit bedrijf gebruikt en vertrouwd door miljoenen thuis- en zakelijke gebruikers en is in elk land wereldwijd geïnstalleerd.  


Missie

 


Missie is om de zorg voor je apparaten te vereenvoudigen door softwaretools te ontwikkelen die echte problemen oplossen. CCleaner doet dit door uitstekende technologie, geweldige service, doordacht leiderschap en door klantinteractie te bieden.


Mocht je een vraag voor dit bedrijf hebben kun je allereerst het 'help centre' raadplegen. Daar vind je allerlei vragen die veel gesteld zijn. Als je daar op klikt zie je het antwoord, welke bij de vraag hoort.  


AVG

 


Zo wordt er uitleg gegeven over AVG. Dit is de algemene verordening inzake gegevensbescherming en privacy voor alle personen binnen de Europese Unie (EU). Dit is ingesteld op 25 mei 2018. GDPR, die in feite de 'Data Protection Act 1998' vervangt, werd geïntroduceerd om de controle van EU-burgers te updaten. 


Het gaat er dan om welke informatie over hen wordt bewaard en gedeeld. Zo is onder de AVG de definitie van persoonlijke gegevens uitgebreid met online identificatiegegevens zoals 'cookies of GUID' en locatiegegevens.


Elk bedrijf dat te maken heeft met gegevens van EU-bedrijven, inwoners of burgers moet voldoen aan de AVG. Je vindt hier meer over op de website van de Europese Uie. https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en  


CCleaner Professional

 


Ben je benieuwd op hoeveel computers je CCleaner Professional kan installeren? De professionele en zakelijke producten worden per computer in licentie uitgegeven. Als je CCleaner Professional hebt aangeschaft, kun je deze op één machine installeren.


Als je de software verwijdert, kun je deze opnieuw op een andere computer installeren. Als je in een winkel een exemplaar van CCleaner Professional in een doos hebt gekocht, kun je deze mogelijk op meer dan één computer installeren. Controleer de doos en verpakking voor meer details.  


Licentieduur

 


Benieuwd hoe lang jouw licentie geldig is? Wanneer je een van de Professional-producten koopt, krijg je 1 jaar software-updates en 1 jaar prioritaire e-mailondersteuning. Aan het einde van het jaar kun je jouw licentie verlengen met nog een jaar updates en ondersteuning. Als je ervoor kiest om je licentie niet te verlengen, kun je het product blijven gebruiken, maar ontvang je geen updates met functieverbeteringen ‘en bug fixes’ en profiteer je niet van prioriteitsondersteuning.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij CCleaner? Ben je tevreden over de producten/diensten van CCleaner? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij CCleaner? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw hulp kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

CCleaner Professional Plus-licentie

Handig is dat je software kan updaten, overbodige bestanden kunt weggooien en trackers kan verwijderen etc.. Wat mij tegenstaat, dit progaramma zegt trackers te verwijderen. Wat blijkt nu via een ander trackerverwijderprgramma dat Ccleaner de laatste 24 uur al 809 + 795 = 1604 trackingspogingen zijn geblokkeerd. Het is een programma wat zich voordoet als je beschermer tegen internetgluurders maar blijken zelf een extreme gluurder te zijn. Ik koop geen 2e betaalde versie meer.

J

Jopik

03-09-2023

0

CCleaner proffessionel

Geen rood slotje in beeld betreffende een valse link. Geen service mogelijk na betaling. Alleen een bot die geen duidelijke vraag hierover echt verstaat. Wel een mail om nog even te bedanken voor de overmaking van 't bedrag..Kortom: schandelijke praktijken. Wie pakt deze lui nu dan eens werkelijk aan?

J

J. Kentie

23-03-2023

0

Ccleaner

Betaalde versie werkt zelfde als gratis Verborgen cache verwijderen werkte e paar keer, nu steeds melding "mislukt" Geen support, enkel auto antwoorden v bots, ik wil uiteraard mijn geld terug

P

Patrick Deloof

27-04-2022

0