Avira

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Avira

Levert Avira die bescherming die je op het web zoekt tegen een goede prijs? Of zorgt het gebruik hiervan ervoor dat je als klant trager kunt werken?


Iedereen die op het internet surft, op dit nu privé is of bedrijfsmatig doet er goed aan om ervoor te zorgen dat de beveiliging in orde is. Zo voorkom je malware, het indringen van virussen in je pc en de inbreuk op jouw gegevens van buitenaf. Voor die bescherming kun je producten gebruiken van Avira. Wat andere klanten vinden van het werken met Avira pakketten en diensten lees je hier.


Over Avira

 
Avira is een wereldwijde organisatie die in totaal zo’n 500 mensen in dienst heeft. In Nederland hebben zij een locatie in Doetinchem met zo’n 35 werknemers. Avira biedt allerlei professionele oplossingen voor het beschermen van je netwerken. Dit kan gaan om je files, werkstations, mail- en webservers, en om je sociale profiel op Pinterest, LinkedIn of Facebook. Avira Free Antivirus is een programma van hen dat inmiddels al door miljoenen klanten gebruikt wordt. Ook bieden ze beveiligingsprogramma’s aan voor smartphones, PDA’s en embedded apparaten zoals kopieermachines, pinautomaten, fot- en filmapparatuur, etc.
Diensten

Bij Avira kun je verschillende abonnementen afnemen. Ten eerste zijn er de persoonlijke abonnementen die zij suites noemen:

  • Antivirus Pro – Beschermt tegen malware, blokkeert geïnfecteerde websites, beveiligt shoppen/internetbankieren. Kosten € 34,95 voor 1 jaar.
  • Internet Security Suite – Om je financiën te beveiligen, je identiteit te beschermen en je gegevens af te schermen. Kosten € 39,95 voor 1 jaar.
  • Optimization Suite – Prestaties en beveiliging. Een snellere en stabielere pc, met o.a. web beveiliging voor streamen, surfen en winkelen. Kosten € 44,95 voor 1 jaar.
  • Avira Total Security Suite – Een pakket waarin privacy, bescherming en prestaties gecombineerd worden. Kosten € 84,95 voor 1 jaar.

Je kunt ook abonnementen (suites) afnemen voor meerdere jaren, dan worden de kosten per jaar lager.


Vervolgens heb je nog de gratis diensten van Avira zoals Avira Free Antivirus, een snelle, eenvoudige en krachtige bescherming tegen virussen en malware. Deze is er ook voor de Mac, genaamd Avira Free Mac Security. Voor Android apparaten hebben zij een app die je kunt gebruiken voor bescherming tegen virussen en dergelijke. Ook kun je bij Avira een abonnement nemen op Avira Phantom VPN Pro vanaf € 5,- per maand. Hiermee kun je met welk netwerk je ook verbonden bent veilig surfen, anoniem en vrij van geo-restricties over het web, op zoveel apparaten als je wilt.


Voor bedrijven kun je de volgende Avira Antivirus pakketten afnemen:


  • Avira Antivirus Pro - Business Edition, Bescherming voor werkstations, voor 1 apparaat, te koop vanaf € 29,-.
  • Avira Antivirus for Endpoint - Bescherming voor werkstations en servers, voor 3 apparaten, te koop vanaf € 109,-.
  • Avira Antivirus for Small Business. Bescherming voor eindpunten en Microsoft Exchange-servers, voor 3 apparaten, te koop vanaf € 160,-.

Verder hebben zij de volgende losse componenten voor bedrijven:

  • Avira Antivirus Server - Beschermt bedrijfsgeheimen en klantgegevens - voor server.
  • Avira Exchange Security - Krachtige bescherming voor Microsoft Exchange Server - lokale oplossing.
  • Avira Managed Email Security - Cloudgebaseerde antivirus- en antispam-bescherming voor e-mail.

Al deze producten kun je gratis 30 dagen uitproberen.

Klachten

 
Wanneer je hulp nodig bent bij de installatie van of met het werken met de producten van Avira, dan kun je de pagina met veelgestelde vragen bekijken, die trouwens wel in het Engels geschreven zijn. Ook kun je online video instructies bekijken over hoe je verschillende dingen aan moet pakken. Daarnaast kun je altijd contact opnemen voor hulp via een online contactformulier.

Laat hier jouw review over de producten van Avira achter!

 
Ben jij tevreden over de pakketten en diensten van Avira of niet en waarom? Deel jouw ervaringen hier, zodat andere klanten te weten komen of ze er goed aan doen om ook een pakket bij hen aan te schaffen!

Hoe beoordelen klanten de diensten van Avira? Goede bescherming tegen virussen, malware en hacks? Lees reviews van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

zelf vind avira internet goed had avg internet.Vind avira zeer goed

A

aad Dekker

03-07-2023

0