Your Look... for less! | YLFL

4.9
5.7

Bestellen

3.7

Service

6.1

Prijs

4.1

Levering

40.4%

Zou hier weer kopen

Your Look... for less! | YLFL

Op zoek naar eigentijdse mode en accessoires voor een kleine prijs? Een webshop die een uitgebreid aanbod voorziet en een goede service hanteert?

Met een gevarieerd aanbod, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen, verwent u zichzelf uitermate bij Your look... for less!, de webshop bij uitstek.
 

Over Your Look... for less!

Sins 1997 biedt Your look... for less!, gevestigd in Nederland, voordelige mode. De webshop is voornamelijk gespecialiseerd in damesmode, onder het motto 'alle maten, één prijs'. Naast damesmode biedt de webshop kleding en accessoires voor dames en heren rond de 60 jaar. Het gamma biedt naast kleding onder andere een assortiment schoenen en lingerie. Het bedrijf zegt al meer dan vijf miljoen klanten reeds online via Your Look... for less! Hoe denken al deze klanten over de geleverde service, het bestelproces, de prijzen en de levering? Lees hun ervaringen op NederlandReview!

Waarom bestellen klanten bij Your Look... for less?

Bij Your look.. for less! wordt gestreefd naar goede beoordelingen en uitstekende ervaringen van alle klanten. Daarom wordt er een uitgebreid gamma aan verschillende maten aangeboden. Ook met een maatje meer kan je bij Your look... for less! terecht: tot en met maatje 56. Daarnaast heeft het bedrijf regelmatig speciale online aanbiedingen en koopjes. Bij het bestellen van je producten, wordt een ruim aanbod aan leverings- en betalingsopties voorzien. De nieuwste mode meteen op je smartphone of tablet? Dit is mogelijk in de op maat ontwikkelde applicatie. Meld je je aan voor de nieuwsbrief? Dan geniet je van een aantal extra voordelen. Denk hierbij aan individuele aanbiedingen, exclusieve koopjes, korting acties en geschenk- en waardebonnen. Een catalogus met de meest relevante artikelen, bestel je via de website.

Certificaat thuiswinkel waarborg

Your look... for less! beschikt over een certificaat: thuiswinkel waarborg. Dit betekent dat Your Look... for less! is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Er werd voor het eerst gecertificeerd aan dit bedrijf op 23 april 2010. Dit betekent dat je beschikt over een aantal zekerheden wanneer je hier wenst te bestellen.

- Je geniet een bedenktijd van minimaal 14 dagen.
- Je hebt de mogelijkheid om (deels) achteraf te betalen.
- Je kunt betalen in een veilige betaalomgeving.
- Er is een onafhankelijke geschillencommissie bij klachten.

Wat zijn jouw ervaringen met Your Look... for less?

Your Look... for less! is zelf natuurlijk heel tevreden met de diensten die het leveren. Maar hoe denken hun klanten daarover? Zijn die wel echt tevreden?

Door het toevoegen van reviews met jouw persoonlijke ervaringen en beoordelingen, kunnen (toekomstige) klanten zich een beeld vormen van de kwaliteit en service van Your look... for less! Er wordt dan ook veel belang gehecht aan betrouwbare, eerlijke beoordelingen van klanten die reeds bestelden.

Wil je weten of het de moeite loont te bestellen bij Your look... for less!? Lees dan zeker de betrouwbare reviews van klanten die je voor gingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (52)

Anderen bekeken ook

close

Your Look... for less! | YLFL

Vergelijk reviews en bekijk Your Look... for less! | YLFL