Wish

5.2

Bestellen

3

Service

5.5

Prijs

3.9

Levering

30%

Zou hier weer kopen

Wish

Ben je een koopjesjager? Wil je graag producten met korting kopen? Via Wish kun je allerlei producten met korting bestellen. Aan de hand van foto's kun je zien welke items je kunt aanschaffen. Op de foto staat hoeveel korting er op het betreffende product wordt gegeven. 


Er worden artikelen van allerlei merken en leveranciers verkocht. Je kunt de artikelen onder andere onderverdelen in categorieën zoals schoenen, fotografie, sieraden, horloges, speelgoed en parfums. Als je alle artikelen, merken en leveranciers wilt weten verwijzen we je naar de website van Wish. 


Over Wish 


Wish is in 2010 in San Francisco opgericht. De organisatie is nu actief in meer dan 100 landen over de hele wereld. Wish stelt één van de grootste e-commercemarktplaatsen ter wereld te zijn. Daarnaast geven ze aan een grote verscheidenheid aan betaalbare producten te verkopen aan consumenten over de hele wereld. Ze schrijven een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop consumenten online winkelen. Dit komt mede tot stand doordat ze een gepersonaliseerde en vermakelijke ervaring bieden die voor iedereen toegankelijk is via hun mobiele apparaten. 


Op het moment van schrijven heeft Wish maandelijks 100 miljoen actieve gebruikers. Er zijn 500 duizend handelaren geregisterd en ze hebben rond de 150 miljoen artikelen te koop. Per dag worden er bijna 2 miljoen producten verkocht. De missie is om miljarden consumenten over de hele wereld een betaalbare en onderhoudende mobiele winkelervaring te bieden. Door meer interactie leert de technologie hun gebruikers kennen. Zo kunnen ze een productaanbod op maat aanbieden.  


Wish Sweepstakes


Klanten kunnen meedoen aan de Wish Sweepstakes. Als je vrienden naar het platform verwijst kun je tot € 100,- Wish Cash verdienen. Je kunt je vrienden € 5,- korting op producten geven als zij zich via jouw link aanmelden. Je kunt een tegoed ontvangen voor nieuwe aanmeldingen, maar ook voor gebruikers die al 30 dagen niets via Wish hebben aangekocht.  Je verdient € 2,- tegoed voor iedere verwijzing. Je ontvangt dit tegoed op het moment dat hun eerste bestelling de deur uit is. 


Retour 


De medewerkers van het bedrijf zijn blij als klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze stellen het te begrijpen als iets een keer niet volgens plan gaat. Mochten er problemen zijn met een item dan kun je contact opnemen voor hulp. Dit wil niet zeggen dat je je niet kunt beroepen op het herroepingsrecht of het recht om te annuleren. Om recht op restitutie te maken moet er wel aan voorwaarden worden voldaan. Zo moet je een retour binnen 30 dagen aangeven. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Mocht het item niet zijn aangekomen is de termijn 30 dagen na uiterste leverdatum. 


Er zijn wel uitzonderingen van kracht. Op de website bestaat een sectie om te bekijken wat de uitzonderingen zijn. Als je een kapot of beschadigd item ontvangt, maak je aanspraak op restitutie. Dit geldt eveneens voor verkeerd geleverde artikelen. 


Ervaringen 


Heb je al ervaringen bij Wish? Welke artikelen heb je gekocht? Zijn de prijzen echt zo scherp als er wordt aangegeven? Is jouw bestelling op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service ervaren? Heb je een klacht ingediend? Hoe is je klacht afgewikkeld? Deel je ervaringen op dit platform van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Zekeringen/stroomonderbrekers

Annuleren/retourneren blijkt onmogelijk, je blijft met inferieure artikelen zitten en bent wel je geld kwijt

P

Paul

04-01-2024

0

Regenjas

Jas paste niet, dus wou ik retourneren. Echter nu al 2 weken bezig en customer support stuurt elke een standard bericht terug. Ze hebben ons namelijk nooit een order bevestiging gestuurd en bestelgeschiedenis is leeg. Ondanks dat we alle details hebben gegeven. Zoals leverdetails, bankafschriften en dergelijke. Elke zelfde standaard bericht. Het lijkt er zelfs op dat dit onderdeel is van hun strategie (retourneren is grote kostenpost voor bedrijven). Dus daarom mijn voorstel. Koop nooit meer bij dit bedrijf

I

Iwona

28-10-2023

0

Bestellen en retour

Wat een kut webwinkel met een ontzettende onprofessionele klantenservice zit hier op. Het heeft jaren geduurd dat ik weer wat kon bestelken. De fout lag bij de webwinkel alles was retour met bewijs ze hebben niks uitgezocht of reply gedaan op mijn mails. Direct door naar incasso. Hufters!

I

Ishanka

10-03-2023

0

Dierbenodigheden

Voor de 1e keer heb ik iets besteld bij Wish. het gaat "maar" om een bedrag van plm € 11,-. Ik heb via de app betaald, maar de goederen blijven in de winkelwagen staan en mijn lijst van bestellingen blijft leeg. Contact gezocht via de app met het bedrijf en ik krijg de volgende antwoorden: 1. U moet foto's uploaden waar het precies over gaat (gedaan incl bankafschrift) 2. Uw adres staat niet goed vermeld. Staat wel goed, nog maar een keer gedaan. 3. U moet communiceren met hetzelfde emailadres als bekend is (ik communiceer er met maar één). 4. Ik heb nu maar via Mollie mijn geld terug gevraagd. Vol verwachting klopt mijn hart. Ondertussen ben ik dagen verder en sta nog steeds met lege handen. Zelfs het cijfer 1 is een te hoog bedrag voor dit bedrijf. Maar uiteraard echt nooit meer bestellen via Wish !!

M

Maaktnietuit

08-03-2023

0

Kleding

Bestellen bij Wish gaat heel gemakkelijk, maar retourneren is een ramp!! Ik heb besteld en wilde via Klarna betalen, er staat zo mooi bij dat je dan alleen betaald wat je wilt houden. Helaas ben ikzelf al 3 weken bezig om een retoursticker of retouradres te krijgen maar gaan zij niet op in, met als gevolg je kunt niet anders dan de hele bestelling houden of het wel of niet past!!! VOOR MIJ NOOIT GEEN WISH MEER!!!!!

R

10-09-2022

0

7 producten gekocht

7 artikelen besteld, niet geleverd past makkelijk in brievenbus. Bel je klantenservice wordt je behandeld als idioot voor mij geen wish meer!!!

I

I.Berserik

11-08-2022

0

Tablet en andere spullen

Tot op heden zeer tevreden. Jammer dat de leveringskosten soms redelijk hoog zijn maar verder top. Voor een retour zijn ze zeer vlot en de terugbetaling gaat snel

I

Ingrid

01-05-2022

1

Horloge

Heb een horloge besteld. Na bestelling was de verkopende partij vertrokken. Horloge wel afgeleverd maar kwam niet overeen met de omschrijving. Heb Wish hierop aangesproken maar krijg geen antwoord op mijn vragen en ook geen restitutie van het geld zoals ze zelf zeggen. Kortom iedereen is gewaarschuwd!!!!

E

EJans

24-04-2022

0

Statief voor kleine verrekijker

Wat ik besteld had en wat ik geleverd gekregen heb kwam niet overeen. Klacht ingediend en deze werd direct in behandeling genomen. Foto' s gemaakt en deze met de beschrijving ingestuurd. Ik heb het door mij betaalde bedrag (via PayPal) terug gekregen. Het verkeerd geleverde item kon ik behouden. Prima opgelost ?

L

Leo

18-02-2022

0

Hondendeken

Wat een nep bedrijf, heb een hondendeken besteld voor, €29,95. Netjes betaald op 4 oktober. Wat ik na ruim twee en eenhalve maand krijg?? Een kussentje van 8 bij 6 cm! Moest ik eerst ook nog €4.94 invoerkosten voor betalen! Wat een smerige oplichters bende is dit!

M

Miep

04-01-2022

0

Chuwi tablet met toetsenbord

Product werkte niet. Retourlabel gekregen en 3 weken gelden opgestuurd naar Venlo met track&trace met brief waarom ik het geretourneerd heb. Alles binnen de termijn van 30 dagen retour. Ze blijven maar steeds dezelfde vragen stellen. Ik beantwoord deze keurig per ommegaande, maar ze blijven maar vragen. Ik wil gewoon mijn geld terug WISH.

H

Harold Joels

27-12-2021

1

Multimedia keyboard

Besteld maar nooit ontvangen. Melding gedaan maar volgens wish is het afgeleverd. Geen contact te krijgen met een echte medewerker maar alleen via bots al twee weken bezig om duidelijk te krijgen dat er nooit iets bezorgd is. Ik bestel er nooit weer en raad het ook niet aan!

R

Raymond Boel

20-12-2021

0

Veel artikelen

Vaak niet ontvangen en als je het ontvangt is het rommel en de prijzen kloppen ook nooit op de site altijd een stuk duurder

K

Kees Beek van

18-12-2021

1

Diversen

Alle spullen van dit Chinese bedrijf zijn rotzooi. Niets voldoet aan de verwachtingen, als het überhaupt al aankomt! T-shirts zijn verkeerd in elkaar genaaid en electronica werkt niet of maar heel even... Wish bevestigd dat 'made in China' staat voor rommel zonder enige ziel... En idd als je probeert je geld terug te krijgen, wordt je door bullshit- computer gegenereerde waardeloze responses afgeserveerd. Gewoon nooit iets kopen!!

G

Gus

17-12-2021

0

https://www.wish.com/transaction/60b4e5e62fdae9206cf58eaf

Product nooit ontvangen en al 5 maanden van het kastje naar de muur gestuurd door antwoord bots. Aldoor de zelfde antwoorden die nergens op slaan. En ze roepen steeds dat het probleem is opgelost en dan antwoord ik NEE en begint alles overnieuw. Niet om door te komen. Uiteindelijk zeggen ze dat de klacht termijn is verlopen. Dat is makkelijk rijk worden.

E

Erik Langhout

09-11-2021

0

Diverse artikelen

Alles wat ik besteld heb bij Wish is nooit of kapot aangekomen. Klantenservice, praat je met een computer met standaard antwoorden, helemaal bagger. Ik geef liever een paar tientjes extra uit, dat je zeker weet, dat het aankomt en heel is. Voor mij nooit meer iets uit het buitenland.

S

S Verstraate

05-09-2021

0

jeans maar ik kreeg maillots - wish geeft geen retourinstructies laat staan vergoeding

'Met verzendkosten best duur maar erg leuk' dacht ik over deze jeans gevoerd met fleece, dus ik ging ervoor - wat denk je, ik ontvang iets heel anders! (zie onderaan voor misleidende info in de omschrijving). Meteen om retourinstructies gevraagd maar nu dagen later ben ik nog steeds geen stap verder - ze zeggen doodleuk dat ik heb gekregen wat ik heb besteld en verder kan ik het schudden. Aan de wet mbt retourrecht heeft wish kennelijk lak! Ik ga het via PayPal proberen maar vrees het ergste - KOOP HIER NET! Description on Wish website: "Jeggings for Women with Pockets, Women's Leggings Denim Jeans, Plus Size Fleece Lined High Waist Pants, Ladies Maternity Stretch Skinny Jean Legging, Petite Woman's Warm Work Outfits, White Black Blue Casual Winter Jegging Clothes, Women's Stretchy Yoga Tights, Comfortable Tummy Control Leggings." (and a little further down: "1 x Jeggings for Women with Pockets" What of this description is untrue? Every word in bold type: 1. there is not one 'real pocket' on this item, everything is painted on; 2. it contains 0% denim material (so not 'jeans' or 'jegging'); 3. it contains 0% fleece (so not 'fleece lined'); 4. no 'tummy control' to speak of - these are just very thin, very uncomfortable (scratchy) tights.

E

EC Nijssen

07-08-2021

1

Brouwketel

Nooit ontvangen.

M

M A Jongstra

24-06-2021

0

Doterra eth olie lavendel+ eucalyptus

Ik weet niet wat voor vloeistof ze in de flesjes gedaan hebben. Er is geen lavendel of eucalyptusgeur te bekennen. DIT IS GEEN DOTERRA ETHERISCHE OLIE, want Doterra ruikt verrukkelijk.

A

Anneke

23-06-2021

0

Wandelschoenen

1. De prijs bij de getoonde schoen is nooit de “ afrekenprijs” 2. Verzendkosten zijn extreem hoog en per artikel

K

Keizer Karel

11-05-2021

0