WENZ

5
6

Bestellen

4

Service

6.1

Prijs

4

Levering

31.8%

Zou hier weer kopen

WENZ

Kleding of woonaccessoires kopen bij WENZ? Lees dan eerst wat klanten die u voorgingen van dit bedrijf vinden. Zijn zij tevreden over WENZ? Hoe ging het bestellen, was de levering in orde en hanteert het bedrijf goede prijzen? Wat voor service biedt men? Allemaal vragen waarop u graag antwoord krijgt voor u besluit iets bij een bepaalde webwinkel te kopen. Met NederlandReview komt u er gemakkelijk achter wat anderen van Wenz vinden. Op basis van hun goede of slechte beoordelingen kunt u eenvoudig uw keuze maken.

Over WENZ

WENZ is een webwinkel in kleding, schoenen en accessoires, zowel voor dames als voor heren, en woonaccessoires. Wenz richt zich met name op trends en actuele ontwikkelingen in de mode. Naast dames- en herenbovenkleding heeft Wenz onder andere onderkleding, nachtkleding en sokken in het assortiment. Op het gebied van woonaccessoires moet u denken aan artikelen als woonstoffen (badtextiel, beddengoed, gordijnen en tapijten), verlichting, decoratieve elementen als vazen en sculpturen, maar ook klokken en tuinaccessoires, meubels, huishoudelijke apparaten en keukenartikelen. In alle categorieën vindt u een subcategorie Sale met afgeprijsde artikelen. 

Diensten

WENZ wil het u makkelijk maken bij hen te winkelen. Zo heeft de website allerlei pagina's met tips op het gebied van aanschaf en onderhoud en kan de klant zijn of haar lichaamsmaten invoeren om de juiste maat te berekenen. Behalve via de webwinkel kan men ook met een thuisgestuurde catalogus bestellen. De artikelen uit de catalogus kunnen via een online bestelbon, telefonisch of per fax besteld worden. Verder is er een nieuwsbrief en kunnen bekeken artikelen op de website onthouden worden, zodat u verder kunt winkelen en hier later naar kunt terugkeren. Betalen kan met iDEAL, PayPal, creditcard, een bij de bestelling gevoegde acceptgiro of onder rembours, dat wil zeggen dat u afrekent met de bezorger. Levering wordt uitgevoerd via DHL of KIALA. 


Als u op een werkdag voor 12:00 uur bestelt, worden de artikelen doorgaans de volgende dag bezorgd als u gebruikmaakt van de vierentwintiguursservice, waarvoor u een extra bedrag betaalt. Hoe snel de normale bezorging gaat, valt helaas niet zo snel te achterhalen op de website maar blijkt af te hangen van de beschikbaarheid van het artikel. Bij genoeg voorraad kan dit drie tot vijf dagen zijn, maar bij een artikel met beperkte voorraad kan een levertijd van vijf weken genoemd worden. 

Onderaan de website staat vermeld: “Alle prijzen zijn inclusief BTW Verzendkosten € 5,95 per bestelling”. Wie dat leest als 'inclusief BTW én verzendkosten' komt bedrogen uit; er zou een punt tussen BTW en Verzendkosten moeten staan, want de verzendkosten worden bij het aanklikken van een artikel bij de prijs opgeteld. WENZ ontving in 2010 voor het eerst het Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Klachten

Het is op de website niet onmiddellijk duidelijk waar u met klachten terecht kunt. Onder Contact staat vermeld hoe u contact op kunt nemen met de klantenservice, maar voor specifieke informatie over de klachtenprocedure moet u kleine lettertjes lezen en op het woord 'hier' klikken, zonder dat dit woord gemarkeerd is als link door een afwijkende tekstkleur of onderstreping; u wordt dan doorverwezen naar het onderdeel klachten in de algemene voorwaarden. 

WENZ belooft in die algemene voorwaarden om klachten binnen veertien dagen te beantwoorden. Wordt de klacht niet naar uw tevredenheid opgelost, dan kunt u naar de Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg. U betaalt daar wel een bedrag voor, dat u terugkrijgt als u in het gelijk gesteld wordt. Een andere mogelijkheid is om uw klacht voor te leggen aan een geschillenorgaan via het ODR-platform van de Europese Commissie. 

NederlandReview is benieuwd naar uw ervaringen met Wenz

.
Heeft u gewinkeld bij dit postorderbedrijf, vul dan een beoordeling in en help andere mogelijke kopers. Want hoe meer mensen een review geven, des te vollediger wordt het beeld dat bezoekers van onze website van Wenz krijgen.

Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een weborder deden bij WENZ. Hoe snel is de levertijd, kun je retourneren en wat zijn de aanbiedingen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Anderen bekeken ook

close

WENZ

Vergelijk reviews en bekijk WENZ