Wellensmen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wellensmen.nl

Wil je kleding voor jezelf, partner, kinderen of iemand anders kopen? Wellicht kun jij je slag slaan via Wellensmen.nl. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn!


Wat is Wellensmen.nl?


Via Wellensmen.nl (Wellens Men) kan men kleding voor jong en oud kopen. Men kan hier volgens de organisatie achter deze webwinkel een keuze maken uit een verrassende collectie. Ze stellen ervoor te zorgen dat personen met een stijlvolle look door het leven kunnen gaan. Artikelen die ze verkopen zijn onder andere broeken, pulls, jassen en kostuums. Je kan uit een casual of formele look kiezen. Deze keuze laten ze helemaal aan jou over. Ze vinden kwaliteit belangrijk en bieden kleding voor iedere gelegenheid aan. Service en historiek spelen een belangrijke rol bij dit bedrijf. Er wordt volgens het bedrijf alleen gewerkt met topmerken. Voordeel hiervan is dat dan de duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd kan worden. De trendwatchers van deze onderneming houden modetrends nauwlettend in de gaten. Bij Wellens Men stellen ze dat je alles onder één dak kunt vinden. Voor iedere gelegenheid wordt passende kleding verkocht.


Verzendinformatie


Als je niet thuis bent op het aflever moment zal de koerier een briefje door de bus doen. Via het schrijven kan er een nieuwe bezorg moment ingepland worden. Als er iets niet klopt met je aankoop, zal je binnen 7 dagen de klantenservice moeten contacteren. Op het moment dat je order klaarligt om verstuurd te worden, zal je een e-mail ontvangen. In de zogenoemde verzendbevestiging staat een tracking code. Hiermee is het mogelijk om je bestelling van deur tot deur te volgen. Je kan je bestelde pakket ook in een winkel afhalen. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor de landen België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Als de orderwaarde lager dan € 75,- is worden er € 7,50 aan verzendkosten in rekening gebracht. Deze onderneming geeft aan je bestelling zo snel mogelijk af te leveren.


Retourbeleid


Er is een speciaal retourbeleid van kracht. Bij ontevredenheid over het product kan je het retour geven in de winkel of terugsturen via Bpost, PostNL of koerier. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat je pakket is ontvangen. Je dient wel zorgvuldig om te gaan met je bestelling en de verpakking. Je mag de kleding wel passen maar niet gebruiken. Een item die retour gaat moet zich in originele staat bevinden. Items met beveiliging of verzegeling zullen ook zo teruggestuurd moeten worden. Dit is vanwege gezondheidsbescherming en hygiëne. Na het aanmelden van een retour heb je 14 kalenderdagen om het artikel terug te sturen. In de eindejaars periode is die termijn vastgesteld op 21 dagen. Als een retour aan alle voorwaarden voldoet zal je geld teruggestort worden. Ze stellen dit zo snel mogelijk te doen. Voor die terugboeking is het van belang dat je je bankgegevens doorgeeft via het retourformulier.


Garantie


Op alle artikelen geldt de wettelijke garantie. Deze organisatie geeft aan dat de producten voldoen aan wat je ervan kunt verwachten. De wettelijke garantietermijn van twee jaar is van kracht. Gebreken en/of defecten zullen tijdens deze periode kosteloos vergoed of vervangen worden. Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan het aanspraak maken op garantie. Zo mag er niet buitensporig met de producten worden omgesprongen. Alle eisen voor garantie staan beschreven op de website van deze onderneming.


Ervaringen


Door ervaringen van andere mensen krijgen we een goed beeld van deze organisatie. Heb jij hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaring bij dit bedrijf is. Ben je bijvoorbeeld tevreden met de kwaliteit en prijs? Zijn jouw bestellingen op tijd bij je afgeleverd? Laat het allemaal weten via een review op deze pagina!


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)