Van Gemert Ondermode

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Van Gemert Ondermode

Ben jij ze al een keer op je lokale markt tegengekomen? Of stuit je voor het eerst op de website van Van Gemert Ondermode? In het laatste geval snappen we dat je natuurlijk erg benieuwd bent naar de kwaliteit van de producten van deze webshop. Daarom kun je op deze pagina lezen wat alle eerdere klanten van Van Gemert Ondermode te zeggen hebben over de producten. Zijn ze van goede kwaliteit? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is de klantenservice van goede hulp? En als laatste, hoe lang duurde de verzending? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over Van Gemert Ondermode


Al sinds 1950 staat Van Gemert Ondermode op verschillende markten in Nederland. Denk hierbij aan diverse markten in Brabant, zoals Oss, Reusel, Valkenswaard of Gemert. Het assortiment van Van Gemert Ondermode strekt zich uit van dames ondergoed, heren ondergoed en kinderondergoed tot nachtkleding, huispakken en badjassen. Deze zijn afkomstig van merken zoals After Eden, Apollo, Fun2wear, Sloggi, Puma en Ten-Cate. Alle artikelen van Van Gemert zijn er in verschillende stijlen, soorten en maten. Zo zijn er artikelen beschikbaar van maat 36 tot maat 58 en komen ze in verschillende materialen zoals microvezel, katoen, polyester en velours.


Vanuit het succes die Van Gemert Ondermode naar eigen zeggen ondervond op de markt, zijn ze al bijna 10 jaar geleden een webshop begonnen. De vraag is of de klanten hier nét zo tevreden mee zijn.


 


Diensten Van Gemert Ondermode


Als je alles hebt gevonden wat je zocht, kan je gaan bestellen. Bij Van Gemert Ondermode kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, AfterPay of door vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Zodra je bestelling is geplaatst wordt deze in Nederland binnen 2 werkdagen verzonden. In landen buiten Nederland duurt dit 4 werkdagen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. Bij bestellingen boven de €25 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen België en Duitsland bedragen €6,95. Hierbij worden er pas geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen vanaf €50.


 
 


Vragen en klachten bij Van Gemert Ondermode


Heb je vragen over een product? Neem dan eerst even een kijkje bij de FAQ-pagina van Van Gemert Ondermode. Als je vraag hier niet tussen staat kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@vangemertondermode.nl of door te bellen naar +31 (0)492 – 700238. Heb je een klacht? Geef dit dan door via de e-mail: info@vangemertondermode.nl. Binnen 14 dagen zal je een reactie ontvangen met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.


 


Heb jij al ervaring met de producten van Van Gemert Ondermode? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? En als je ze al kent van jouw lokale markt, bestel je dan liever online hun producten of ga je toch maar naar de marktkraam? Laat hier je mening en beoordeling achter!


Ook als je nog niet bekend bent met de producten van deze webshop zit je hier goed. Oriënteer je op verschillende bedrijven in deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)