Tofvel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tofvel

Wil je nieuwe sloffen kopen? Dan is Tofvel misschien wel een ideaal sloffenmerk voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij Tofvel bekend zijn. Je leest hier alleen onafhankelijke en objectieve bedrijfsreviews.


Wat is Tofvel?


Tofvel is een pantoffelmerk. Het merk is onderdeel van De Voetenvriend. Het gaat om handgemaakte pantoffels uit Nepal. Het gaat om drie modellen die in verschillende kleuren via de webshop besteld kunnen worden. De pantoffels zijn geschikt voor heren en dames. Ze worden vaak gedragen in de eigen woning. De sloffen zorgen volgens het bedrijf voor het ultieme draagcomfort. Er wordt gesproken over het ideale voetklimaat bij zowel warme als koude dagen. De voordelen zijn te danken aan de natuurlijke wol waarmee de producten zijn gemaakt. Het design wordt omschreven als eenvoudig en meteen te herkennen. Ze zijn volgens deze onderneming gemaakt voor optimaal draaggenot. De instappers zijn te verkrijgen in meerdere zool varianten. De wolvilt waarmee de sloffen zijn gemaakt zijn afkomstig van vrij rondlopende schapen.


Duurzaamheid


Deze onderneming geeft aan dat duurzaamheid belangrijk voor ze is. De pantoffels worden stapsgewijs met de hand gemaakt. De gehele productie vindt plaats in Nepal. Dit zorgt voor werkgelegenheid. Bij iedere pantoffelverkoop wordt geld beschikbaar gesteld voor onderwijs van de mensen aldaar en hun kinderen. Tijdens de productie wordt niet gewerkt met chemicaliën en synthetische stoffen. Voordat de twee lagen wol op elkaar gelegd worden, wordt deze eerst gewassen gekamd. Wrijving zorgt ervoor dat vezels in elkaar worden gehaakt. Er wordt met ecologische verf gewerkt.


Verzendinformatie


Er worden hier geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit is niet het geval bij een retourzending. Dan komen de kosten wel voor eigen rekening. Producten worden uit de voorraad in het magazijn geleverd. Bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt. Als het product het magazijn heeft verlaten zal je hierover per e-mail geïnformeerd worden. De gemiddelde levertijd is volgens deze organisatie 2 werkdagen. Er wordt aangegeven dat een pakket vaak sneller wordt bezorgd. Door overmacht kan het voorkomen dat er iets mis gaat met een verzending. In de algemene voorwaarden staat dat dit niet toegerekend kan worden aan Tofvel. De informatie die tijdens het bestelproces wordt doorgegeven zal niet door derde partijen worden gebruikt voor andere doeleinden.


Retourneren


Bij Tofvel geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze fase kan je bestelling herroepen worden. Een retour mag geen schade bevatten en niet vuil zijn. Waar mogelijk dient een item in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het verzoek is om een ingevuld retourformulier met het pakket mee te sturen. De meeste producten zijn voorzien van een retourvignet. Dit zorgt ervoor dat er op een duurzame wijze geretourneerd kan worden. Het vignet moet altijd bevestigd blijven als je aanspraak wilt maken op de restitutie. Om te ruilen moet je aankoop retour gestuurd worden. Ook moet er een nieuwe bestelling gedaan worden. Volgens het bedrijf wordt het aankoopbedrag bij een retour zo snel mogelijk teruggestuurd. Neem bij vragen over een retour contact op met de klantenservice. Zij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Ze stellen je graag verder te helpen.


Klantervaringen


Heb jij weleens sloffen van Tofvel gekocht? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Ben je tevreden over de producten? Hoe heb je de bezorgprocedure en service ervaren? Heb je nuttige informatie over deze onderneming? Deel het via een review op deze pagina van NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)