The Leather Palace

7.5
9

Bestellen

6

Service

9

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

The Leather Palace

Je kunt in vele winkels kleding vinden, maar als je daar al leer tegenkomt is dat meestal nepleer. Je vraagt je dan misschien ook af waar je nog producten van echt leer kunt vinden. The Leather Palace is een winkel die zich helemaal op lederen producten heeft gestort. Maar wat zal de kwaliteit van hun leren jassen zijn? Zal die bontkraag nou echt wel zo lekker zacht zijn? Wat moet je verstaan onder een korte of halflange jas? Duurde het lang voor je leren jas met bontkraag bij je thuis werd afgeleverd door de bezorgservice van The Leather Palace? En hoe reageerde de klantenservice van The Leather Palace op jouw klacht of vraag? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door klanten van The Leather Palace. Lees hun eerlijke reviews om te ontdekken of The Leather Palace nou echt wel zo betrouwbaar is. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van The Leather Palace geven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Over The Leather Palace

The Leather Palace is een winkel die lederen producten aanbiedt. Ze beweren al meer dan een decennia ervaring te hebben in de branche. Sinds 2008 zijn ze ook online actief als webshop en bieden ze via hun website producten aan. Het doel van The Leather Palace is om jou en andere klanten te voorzien van lederen producten. Deze moeten dan uiteraard wel van hoogwaardige kwaliteit zijn. Je kunt in de winkel en webshop van The Leather Palace terecht voor een groot scala aan lederen producten. Een voorbeeld hiervan zijn hun leren jassen. Ze zijn er voor mannen en voor vrouwen. Je kunt kiezen tussen een lange, korte of halflange jas. Ook kun je zowel een jas met als zonder warme bontkraag krijgen. Met een bondkraag weet je in ieder geval zeker dat je het niet koud zult krijgen in de winter. Merken die bij The Leather Palace verkrijgbaar zijn zijn onder andere Lammy Coat en Versano Jassen. Ook qua kleur heeft The Leather Palace genoeg keuze. Er zijn zwarte, olijfgroene, rode, grijze, cognac, whiskey, bruine en donkerbruine jassen.


Diensten van The Leather Palace

De leren jassen van The Leather Palace kunnen makkelijk online besteld worden. De winkel heeft een bezorgservice die de jas zal inpakken en naar je opsturen. Zo hoef je niet helemaal zelf naar hun winkel en kun je rustig thuis de jas passen. Ook heeft The Leather Palace een klantenservice om klanten te helpen die tegen een vraag of probleem aanlopen.

Klachten, Complimenten en Tips voor The Leather Palace

Heb je zelf wel al een leren jas van The Leather Palace aan de kapstok hangen? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer te vertellen over deze winkel vol leer. Hoe prettig zitten die leren jassen nou echt? Kon die bontkraag je inderdaad warm houden toen het buiten koud werd? Moest je lang wachten tot je leren jas werd bezorgd door de bezorgservice van The Leather Palace? En wat was de reactie van de klantenservice van The Leather Palace toen je hulp nodig had? Schrijf een review en vertel ons daarin alles over jouw ervaring met The Leather Palace.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook