Tamaris

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tamaris

Ben je op zoek naar schoenen, kleding en/of accessoires voor dames? Dan is Tamaris wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie en webshop bekend zijn. Je leest hier louter en alleen neutraal en onafhankelijk geschreven bedrijfsreviews.


Wat is Tamaris?


Tamaris is een online shop welke schoenen, kleding en accessoires voor dames verkoopt. Deze webshop is onderdeel van Wortmann Fashion Retail GmbH & Co. KG. Bij deze organisatie stellen ze dat iedere vrouw enorm gek is op leuke schoenen. Ze kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Naar zeggen van dit bedrijf kunnen dames zich geen leven voorstellen zonder schoenenmode. Als er een nieuw outfit wordt aangetrokken, zal daar meestal nieuw schoeisel bij aangedaan worden. Deze modespecialist geeft aan op de hoogte te zijn van de laatste trends. Alle ontwikkelingen met betrekking tot damesmode wordt in de gaten gehouden.


Bestelinformatie


Het is mogelijk om met of zonder account te bestellen. Als je je registreert brengt dat wel een aantal voordelen met zich mee. Een registratie zorgt ervoor dat je rapper en eenvoudiger kan bestellen. Je kan vervolgens gebruik maken van een aantal diensten. Je kunt eerder ontvangen facturen bekijken. Je creditcardgegevens staan al opgeslagen. Je ziet wat er in het verleden besteld is. Het kan weleens gebeuren dat je je wachtwoord bent vergeten. Deze is volgens deze onderneming gemakkelijk weer op te vragen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Er kan alleen online via de webwinkel besteld worden. Het is niet mogelijk om dit via een brief, mail of fax te doen. Het minimale bedrag om te bestellen is vastgesteld op € 25,-. Onder dat bedrag kunnen er dus geen bestellingen worden gedaan.


Leveringsinformatie


Heb je een bestelling gedaan? Dan wil je natuurlijk meer weten over de verzendingen. De pakketten worden verstuurd via logistieke partner DHL. Per order worden er € 2,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Gemiddeld genomen wordt een pakket binnen 2 à 3 werkdagen afgeleverd. Nadat er een bestelling is geplaatst, zal er per mail een bestelbevestiging worden verstuurd. Wil je weten waar je order zich bevindt? Dit kan je zien aan de hand van de trackingstatus. Dit is te zien in je persoonlijke klantaccount. Via de Nederlandse webshop kan alleen aan klanten in Nederland worden bezorgd.


Retourzending


Heb je een artikel met schade ontvangen? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Stuur het pakket dan terug inclusief de reeds ontvangen retoursticker. Je retourzending zal moeten worden afgeleverd in een postfiliaal dat zich in de buurt bevindt. Heb je onverhoopt geen sticker ontvangen? Dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Als een retournering is aangekomen, zal er een ontvangstbevestiging worden verstuurd. Het is ook mogelijk om het beschadigde item om te ruilen voor een nieuw artikel. Er kan ook een beroep gedaan worden op het herroepingsrecht. De herroepingstermijn is door deze onderneming vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat van start op het moment dat je jouw order fysiek hebt ontvangen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Tamaris? Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het op prijs als je jouw input deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)