studioNOOKS

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

studioNOOKS

Ben je op zoek naar fashionachtige accessoires voor je mobiele telefoon? Bij studioNOOKS kun je allerlei design accessoires voor je mobiele telefoon kopen. Volgens deze organisatie zijn de producten stijlvol en praktisch tegelijk. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij studioNOOKS bekend zijn. 


Je kunt producten online bestellen. Een bestelling is binnen een paar stappen al te realiseren. Ga allereerst op zoek naar je product. Vervolgens klik je het product in je online winkelwagen. De stappen die je daarna moet volgen spreken voor zich. Je kunt bij studioNOOKS op meerdere manieren betalen. Alle betaalmogelijkheden staan rechtsonder op de website vermeld. 


Geschiedenis 


De oprichters van studioNOOKS zijn Arianna en Michael. Het begon allemaal toen Arianna het cadeau van Michael voor Moederdag niet leuk vond. Ze was overtuigd van een concept voor mobiele telefoons. Als Italiaanse en designer wilde ze meer elegantie en stijl. Zij ging hiermee aan de slag en ontwikkelde haar eerste ontwerpen. De bestellingen stapelden zich op en zo werd besloten om veel vrouwen te verrassen met prachtige ontwerpen.


Op de website is te lezen dat de mobiele telefoonketens van studioNOOKS de wereld tot een betere plek maken. Volgens Michael en Arianna geven de producten je meer vrijheid. De productie helpt vrouwen en mannen in sociale werkplaatsen om weer voet aan de grond te krijgen.


Auteursrecht 


De inhoud en afbeelding op de website van studioNOOKS zijn gemaakt door de websitebeheerder. Zowel de tekst als afbeeldingen zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De tekst en de foto's mogen niet nagemaakt, verwerkt of verspreid worden. Je zult dan echt nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur of maker moeten hebben. 


Herroepingsrecht


Op de website staat informatie beschreven met betrekking tot het herroepingsrecht. Klanten kunnen zich op dit recht beroepen. Zo heb je als klant 14 dagen de tijd om je te bedenken. Als je binnen deze periode je telefoon wilt terugsturen hoef je geen opgave van reden door te geven. De herroepingstermijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling fysiek hebt ontvangen.


Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dien je contact met het bedrijf op te nemen. Je kunt een e-mail sturen naar info@studionooks.com of bellen met +49 (0) 711 88861065. Het is eveneens mogelijk om een brief te sturen. Het exacte adres staat vermeld op de website van studioNOOKS. Als het bedrijf de retourzending in goede staat ontvangt, zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald.


Contactmogelijkheden 


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor studioNOOKS? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met deze organisatie. De website van studioNOOKS GbR bevat informatie die snel elektronisch contact met het bedrijf mogelijk maakt. 


Op de website lees je een algemeen adres voor de post en e-mailadres voor e-mails. Als een betrokkene via e-mail of een contactformulier contact opneemt met het bedrijf, worden de door de klant verstrekte persoonsgegevens automatisch opgeslagen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat deze persoonsgegevens niet aan derden zullen worden doorgegeven.


Ervaringen 


Heb je al ervaringen bij studioNOOKS? Welke accessoires heb jij hier voor je mobiele telefoon gekocht? Wat vind je van de ontwerpen? Ben je tevreden over de kwaliteit? Hoe heb je de service ervaren? Deel je ervaringen op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)