Stradivarius

4.6

Bestellen

3.4

Service

5

Prijs

4.4

Levering

45.5%

Zou hier weer kopen

Stradivarius

Ervaringen met Stradivarius: via muziek naar kleding. Stradivarius, vroeger alleen bekend van de viool. Nu niet meer weg te denken uit de modewereld. Ervaringen met Stradivarius vind je hier. Want waar de winkels vroeger alleen in Spanje te vinden waren, vind je de winkels tegenwoordig in Londen, Parijs en ook gewoon bij ons in Amsterdam. En ben je niet in de gelegenheid om een fysieke winkel te bezoeken? Dan kun je ook altijd online de mooie kleding en hippe mode-accessoires shoppen - want de webshop is 24/7 voor jou geopend.

Stradivarius: go where the music takes you

Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Had je de muzieksleutel al gezien in het logo? Stradivarius is een van de bekendste viool-merken, maar inmiddels ook een bekende en geliefde kledingshop. In 1994 begint het muziekstuk van deze hippe winkel in Spanje. Daar maken ze kleding en mode-accessoires voor iedereen die de melodie van Stradivarius wil ontdekken. Inmiddels zijn de fijne winkels van dit Spaanse merk niet meer weg te denken uit de meer dan 60 landen over de hele wereld.
 




Wat doet Stradivarius voor jou?

Dit merk met een webshop en winkels over de hele wereld, ook in Nederland, viert haar eigen stijl. Hoe? Door alle jongeren, van over de hele wereld, uit te nodigen voor dit feest. Volg de melodie, de emotie en de energie en ontdek zo Stradivarius. Want dit modemerk volgt haar eigen melodie. En net als in de muziek kan deze zomaar veranderen. Muziek die jou de ene dag gelukkig maakt, doet dit een andere dag niet. Muziek verandert, jij verandert. En zo is het ook met de collecties van Stradivarius. Ze analyseren en volgen altijd de laatste trends in modeland en zetten deze om in de perfecte trendy en hippe looks, waarmee jij er altijd op je best uitziet. Is er geen 'echte' winkel bij jou in de buurt? Dan kun je ook online shoppen. Of je nou op zoek bent naar dameskleding of naar herenkleding, hier vind je het allemaal onder één digitaal dak. En ook handig: het wordt gewoon bij je thuisbezorgd.

Bevalt de melodie jou niet?

Een melodie is heel persoonlijk en kan een kwestie van smaak zijn. Maar als een melodie niet goed gespeeld wordt, dan kun je er niet van genieten. Zo is het ook bij Stradivarius. Heb jij een valse noot of een verkeerde uitvoering van het muziekstuk gespot? Oftewel; ben jij niet tevreden over de service, de producten of je ervaring met Stradivarius? Neem dan contact op. Deel je ervaring en kom samen tot een oplossing.

Geniet van het echte Stradivarius

Met meer dan 10.000 werknemers met allemaal een enorme liefde voor de mode van het merk, wordt de passie voor deze mode verspreid in meer dan 60 landen. Heb jij ervaring met één, twee of meer winkels van deze van oorsprong Spaanse winkel? Of heb jij jouw nieuwe outfit al lekker online geshopt in de Stradivarius webshop? Dan heb jij iets om te delen. Anderen zijn namelijk razend benieuwd naar jouw ervaringen met dit vrolijke en kleurrijke merk.


Wil jij kleding kopen bij Stradivarius? Lees eerst eens hoe dat eerdere klanten is bevallen. Hoe is de levering, de kwaliteit, de prijs? Lees reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (44)

Kleding

Online kleding bestellen bij Stradivarius is echt vragen om problemen. Twee keer besteld hier en beide keren ging het mis. Kleding is echt top en precies mijn stijl, alleen als klant bestel ik hier nooit weer. De eerste keer wist ik niet eens waar mijn pakket was. Pas toen ik zelf belde ( heb over € 100,- aan kleding besteld) kreeg ik een adresje gestuurd, een hobby winkel aan de andere kant van de stad. Ik dacht ah foutje kan gebeuren toch, dus na een tijdje toen ik nieuwe kleding nodig had besloot ik weer te bestellen. Weer over de €100,- besteld (achteraf zo naïef). Het zou tussen 30 maart en 4 april geleverd worden. Op 1 april was het al aangekomen in het depot. Elke dag thuis gewacht, zelfs nog contact opgenomen met de klantenservice dat ik me zorgen maakte om mijn pakket. Ik werd gerustgesteld: "Geen zorgen mevrouw uw pakket komt zsm uw kant op." Fijn. Ik kijk vandaag op de tracking website dat het pakket retour wordt verzonden. Dit klopt volgens mij niet helemaal. Na gebeld te hebben met de DPD contact opgenomen met Stradivarius, ik wilde namelijk graag mijn pakket nog hebben. Mevrouw was aan het kijken en krijg ik ondertussen een mail dat mijn retournering is verwerkt? Dus ik vraag verbaasd wat dit te betekenen heeft? Ik wilde die kleding nog hebben. Zegt de klantenservice dat de producten niet meer op voorraad zijn, en daarna dat ik het opnieuw moet bestellen. Beetje tegenstrijdig maar oke. Ik wilde mijn geld niet terug ik wilde graag mijn kleding. Tijdens de discussie die we hadden hierover werd bij elk antwoord gestuurd "Kan ik je nog ergens anders mee helpen?" Ik voelde me niet echt serieus genomen door deze klantenservice en het leek diegene met wie ik aan het praten was ook weinig te boeien. Dus ik heb het maar afgesloten, kan ze in ieder geval lekker weekend vieren. Kortom, erg jammer dat het zo moest gaan maar mij zie je bij Stradivarius niet meer terug.

E

E. Winters

07-04-2023

0

Topje

Ik heb 2 weken geleden een topje besteld en die bestelling werd geannuleerd, ik heb nogsteeds mijn geld niet terug gekregen. Ook is de service erg slecht, ik heb al meerdere mailtjes gestuurd maar niks teug gekregen, ook op de website word er niet op mijn vragen beantwoord.

A

Aimee

05-11-2022

0

Een retouraanvraag gedaan maar nooit een label ontvangen. Contact hierover opgenomen, mail laten zien met retouraanvraag. Vanaf dat moment van het kastje naar de muur gestuurd. De retourtermijn was ondertussen verlopen, wat logisch is als een bedrijf niet reageert. Na lang aandringen een label ontvangen, alle producten teruggestuurd. Word er maar een topje geaccepteerd. Opnieuw contact opgenomen, weer hetzelfde verhaal. Telefonisch niet bereikbaar. Kortom ontzettende slechte klantenservice. Bedrijf staat totaal niet klaar voor zijn klanten!! Geen Stradivarius meer voor mij.

S

Sterre

04-11-2022

0

Broeken

Van een geannuleerde bestelling krijg ik mijn geld niet terug. Hoop geld.

R

Romy de Koning

17-08-2022

0

Disappointed

Unable to return an item that arrived damaged!!!!

L

Leticia

03-05-2022

0

Jas, broek en top

Online een hele slechte service. Heb een aankoop gedaan als gast, wanneer ik deze wou retourneren ging het allemaal moeizaam. Kon mijn bestelling niet koppelen aan mijn nieuw geregistreerde account. Vervolgens mijn bestelling als gast aan willen melden via e-mail en telefoonnummer. Geen code ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice maar is niet klantvriendelijk en zijn niet flexibel, het systeem heeft weinig mogelijkheden om de klant voldoende te kunnen helpen. Retourlabel van agent gekregen maar transporteur niet naar eigen keuze kunnen instellen. Ze konden geen retourlabel van een andere transporteur aanvragen. Kan ik mijn pakket niet retour doen in mijn omgeving terwijl het wel ander zou moeten kunnen... Kortom, plaats geen bestelling als gast. Klantenservice is onvoldoende en eindstand ben je veel tijd kwijt voor niets. Voor de rest leuke artikelen maar de nieuwe website heeft een boel verbeterpunten. Niet voor herhaling vatbaar, let hier dus op..!

E

Emma

08-04-2022

0

delay with order shipping

I ordered a bag on the 19th of March and it was supposed to arrive in store either the 22nd or the 23rd of March. The bag did not arrive in the store until the 4th of April, so 12-13 days of delay. I called costumer service multiple times during these 12/13 days and initially they told me that they did not even know where my package was and that they would probably had to reorder it. I was fine with waiting, however, I asked them if I could have a discount on a future purchuse due to the inconvenience and the guy form the costumer service said that they will eventually do it (I don't know exactly what type of discount he was talking about but he thought it was reasonable request). When I received the notification that the bag finally got to the store, I called costumer service again to know anything about this discount and the lady at the phone was denying the delay at all, telling me that the delay was actually only 5 days since it started from the day the bag was shipped, which was on the 30th of March and thus I was not entitled of any discount. To be honest, I do not agree on the fact that this corporate deem "delay" only from the day of the shipping, because instead of waiting 3 days I waited 16 days (TO ME THIS IS DELAY). However, if this is the Stradivarius policy, there wasn't anything that the lady from costumer service could have done about it, and I understand that, but she was very rude and she was denying the fact that I still had to wait much more that I was supposed to. She could have been apologetic and nice, and I would have left the phone call way less angry that I actually was. In conclusion, DO NOT ORDER ANYTHING FROM THE ONLINE STRADIVARIUS WEBSITE, it will probably be delayed, you will have to call the costumer service multiple times because they will not reach out to you, and you will not get any discount for the delay/ inconvenience. I am posting this on every review website so that more people can be warned.

F

francesca

04-04-2022

0

Prijzen kassa en kaartje komen niet overeen

Net een leuke jas gescoord bij Stradivarius . Jammer dat ze zich bij de kassa niet aan de prijzen op het kaartje houden. Kassa geeft dan 5 euro meer aan en dan krijg je een gek verhaal over dat dit de Spaanse prijzen zijn en niet de Nederlandse. Retourneren mag wel ( maar ja je hebt je zinnen gezet op een kledingstuk dus dat wil je niet altijd direct) maar dat ik dan gewoon maar pech heb. Ze kunnen niet alle kledingstukken controleren of de prijzen wel kloppen en dat mw niet in discussie ging.. #onzin Dat was dus de laatste keer hier winkelen. We zijn in Nederland. Niet in Spanje. Op de kaartjes staat geen verschil in landen nl

M

Mariska Blaauboer

03-04-2022

0

2 bestellingen in 1 doos teruggestuurd, geen geld terug

2 bestellingen in 1 doos teruggestuurd. De bestelling van 80 euro geld teruggekregen, de andere bestelling van 40 euro nog niks gekregen. Klantenservice zegt dat ze de bestelling niet hebben ontvangen (hoe kan dat als de ene bestelling wel is ontvangen?) Het is nu al 1 maand verder en nog steeds geen geld teruggekregen. Ik zou zeker NIET hier winkelen en liever bij Zalando online iets bestellen. Zalando is tenminste betrouwbaar met retouren.

W

Wen

06-03-2022

0

Broeken, blousjes

Niet doen. Geld terugkrijgen duurt eeuwig en je kunt geen contact met ze opnemen want dan loopt de app of website vast. Ik krijg nog zo’n 150 euro van ze en wacht al 2 maanden. Nice.

A

Ash

26-02-2022

0

broek-

zeer goed. lange broek besteld en stond dat het binnen 3 werkdagen kwam maar het kwam dus binnen 4 werkdagen. de broek staat me prachtig en is precies zolang als hoe ik het wilde en gewoon voor me normale maat gekozen, moest wel via de online chat vragen waarom mijn bestelling was geweigerd en dus ook opnieuw moest betalen, maar hebben ze onmiddellijk geregeld en hoefde dus niet opnieuw te betalen, dus klanten service is top!! erg blij mee

S

shaquana

06-01-2022

0

Regenjas

Op 6/8/2021 in Maastricht omdat er geen maat L was diende ik 2 jassen te bestellen en betalen. Ik leverde de jas van de andere maat onmiddellijk in en ik zou het bedrag teruggestort krijgen. Na 20 mails en het doorsturen van tickets en bewijs dubbele betaling nog steeds geen geld teruggestort. Schandalig en nog nooit meegemaakt.

E

Eef vandecaetsbeek

20-12-2021

0

2 broeken en 2 vesten

Snelle levering. Helaas 1 broek niet op voorraad, Maten niet oké dus ik wilde de artikelen retourneren. En daar begint het probleem; retour is gewoon niet te doen?! Retourlabel wordt keer op keer beloofd maar niet gestuurd ondertussen krijg ik wel betaalverzoeken. Klantenservice reageert niet, via de chat is ook hopeloos. Wat een ballentent!

M

Mirjam

15-12-2021

0

verschillende kledingstukken

slechte klantenservice, website heel onduidelijk. Niet gauw voor herhaling vatbaar.

S

Sandra

08-11-2021

0

Broek

Echt belachelijk dat je verzendkosten moet betalen als je niks houd

V

Veroon4

01-10-2021

0

Een pyjama

Ik had een pyjama besteld bij hun. Ze hadden hier 2 modellen van in 2 verschillende kleuren. Wat doen ze... Ze sturen mij het tschirt van het eene set en de schort van het andere set! 2 verschillende stukken die totaal niet bij elkaar passen maar blijkbaar zijn zij te stom om dat te zien. Deze 2 verschillende pyjamas hebben wel 1 zelfde referentie nummer! Geen wonder dat alles daar zo fout loopt. Op mails krijg ik Geen tot amper reactie. Een standaard mail ja. Dus probeer ik het bij de chat functie op de site. 2 keer vertellen ze mij het juiste artikel op te sturen. Nu zit ik met 3 tschirts asjeblieft die totaal niet bij mijn schort passen! Mij zijn ze idg kwijt als klant!! Nooit nog zal ik er iets bestellen! En naar die 3 tschirt kunnen ze fluiten

P

Petra Heylen

20-08-2021

0

Broek

Krijg een verkeerde broek op gestuurd, kan geen contact met ze opnemen omdat ze mij negeren, de retour bon doet het niet. Misselijk tering bedrijf.

M

Maria

11-08-2021

0

4 broeken en wat topjes

Ik was eerlijk gezegd een beetje bang om te bestellen bij Stradivarius door alle negatieve reacties op het internet. Desondanks heb ik wel besteld omdat ik van mensen om me heen toch vaak te horen kreeg dat het een goede en leuke site was. Ik heb voor rond de €130,- aan kleding besteld. Voornamelijk broeken. Aangezien ik niet zeker was welke maar ik moest nemen heb ik van elke broek 2 maten besteld en betaald via Klarna (achteraf betalen) zodat ik niet hoefde te betalen voor wat ik niet ging houden. Ik had de kleding binnen 5 dagen nodig aangezien ik de dag erna op vakantie ging. Er stond dat het tussen 3 en 5 werksagen zou duren. Ik was nog al bang dat het te laat zou komen maar het kwam na 4 dagen binnen! De kleding is super leuk en de broeken zitten echt heel mooi. Soms valt het iets te groot of iets te klein dus ik raad wel aan van elke broek 2 maten te bestellen om te passen. Retourneren ging namelijk ook zonder enkele problemen. Al met al helemaal dikke prima! Retourneren met Klarna ging top Kleding zit mooi Op tijd binnen gekregen En goede prijs kwaliteit verhouding!

S

Sylke van Meijen

03-08-2021

0

Niks

40 minuten mijn mandje volgedaan. Bij bestellen geen mogelijkheid om te betalen, constante foutmelding. Resultaat, alles uit het mandje inmiddels uitverkocht. Ronduit schandalig.

S

Suzanne Mennen

23-06-2021

0

Twee shirtjes

Meer dan 20 minuten met de klantenservice gebeld, omdat het meisje aan de telefoon helemaal niets begreep van wat ik probeerde uit te leggen. Ik had één bestelling gedaan, waarna ik een weigeringsmail kreeg. In de weigeringsmail werd gevraagd om de bestelling opnieuw te doen (ik had wel betaald). Dus ik de bestelling opnieuw geplaatst en weer betaald. Ik had Stradivarius een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik de eerste bestelling wel had betaald en of ik daarvan mijn geld terug kreeg. Ik kreeg geen mail terug. Vandaag kreeg ik ineens twee pakketjes binnen. Eén complete bestelling en in de ander zat maar één shirtje. De geweigerde bestelling was dus blijkbaar wel (deels) verzonden. Ik heb dus meteen gebeld naar Stradivarius, maar dit letterlijk 20 keer moeten uitleggen aan het meisje aan de telefoon. Steeds was het oh, ja... ik kan wel een retoursticker aanmaken? Of ze las allebei mijn bestelnummers op en ik moest deze noteren. Nog steeds geen idee waarom. Toen ik vroeg of ze me begreep zei ze; ja, ja... Blijkbaar niet. Ondanks mijn irritatie bleef ik netjes. Na 20 minuten een soort van antwoord gekregen; 'ik zie jij ontvangen dat shirtje wel nog ofzo morgen'. Dit lijkt me overigens ook lastig voor het meisje zelf. Misschien beter kijken welke medewerkers achter de telefoon kunnen of niet?

Y

Yoshi

26-05-2021

0