Sneakertjes.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sneakertjes.nl

Is het elke keer weer een nachtmerrie om met je kind nieuwe schoenen te vinden? Ze zijn na de eerste winkel al moe en beginnen meteen te zeuren dat ze naar huis willen. Sneakertjes.nl heeft voor alle ouders, die liever niet met hun kinderen van winkel naar winkel gaan, een speciale webshop voor kinderschoenen. Je bestelt de schoenen eenvoudig online en je kind kan ze gewoon thuis passen. Je hebt nu nooit meer last van huilende kinderen in een drukke winkelstraat. Als je meer wilt weten over de ervaringen van andere ouders voordat je nieuwe schoenen bestelt, kun je hier op NederlandReview hun beoordelingen en reviews lezen! Je weet dan meteen wat je van Sneakertjes.nl kunt verwachten.


Over Sneakertjes.nl

In 2008 werd de webshop voor kinderschoenen gelanceerd. De webshop verkoopt baby- en kindersneakers van maat 16 t/m 38. Volwassenen zijn natuurlijk altijd op zoek naar schoenen van de bekende merken zoals Vans en Converse. Dat merkje op de schoen is net zo belangrijk als de schoen zelf. En als volwassenen schoenen met een merkje willen, dan willen kinderen dat uiteraard ook. Bij Sneakertjes.nl komt dat helemaal goed. Ze hebben kinderschoenen van Converse, Vans, Shoesme, Timberland, Puma, Bergstein, Happy Horse, New Balance en Replay. Op Instagram krijg je altijd als eerste de nieuwste schoenen en merken te zien.


Diensten Sneakertjes.nl

Sneakertjes.nl is niet de enige webshop die zich richt op kinderschoenen. Ze bieden hun klanten echter wel een unieke dienst met productvideo’s. Binnenkort zijn bij alle schoenen in de webshop een YouTube-video te vinden over de schoenen. De video’s zijn leuk voor de kleintjes, maar geven ouders ook alle informatie over de schoenen, zodat ze weten wat ze bestellen. Heeft jouw zoon of dochter al nieuwe schoenen uitgezocht, dan kun je schoenen bestellen in een aantal simpele stappen. Betalen gaat ook altijd veilig met iDeal, Bancontact, PayPal of AfterPay. Met een voorraad van meer dan 1.000 sneakers, hoef je overigens ook nooit lang op de levering te wachten. Sneakertjes.nl streeft dan ook naar een 24 uurs levering. Wat vind jij van de productievideo's van Sneakertjes.nl? 


Klachten of vragen?

De klantenservice van Sneakertjes.nl wil klanten altijd de beste service kunnen bieden. Er zijn daarom verschillende manieren om contact op te nemen met de webshop. Op de website is een contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen. Verder vind je bij het contactformulier ook het telefoonnummer en bezoekadres in Spijkenisse. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. Sneakertjes.nl is te vinden op Facebook en Twitter. Heb jij al contact opgenomen met de webshop? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de klantenservice.


Wat vind jij van Sneakertjes.nl?

Heb jij voor je dochter nieuwe Vans gekocht in de webshop? Of wilde jouw zoontje nieuwe sneakers van Puma? Schrijf dan een review en vertel andere klanten wat zij van Sneakertjes.nl kunnen verwachten. Is de levering betrouwbaar? Zijn de sneakers duur? En kon je makkelijk bestellen? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Sneakertjes.nl. Raad jij andere ouders aan kinderschoenen te bestelling in de webshop?


Schoenen voor je kleintjes vind je bij Sneakertjes.nl. Maar wat zijn ervaringen van ouders? Krijgt je kind de beste kwaliteit? Lees hier de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)