Sneaker Essentials

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sneaker Essentials

Ben je zoekende naar sneaker accessoires? Dan is Sneaker Essentials wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Sneaker Essentials?


Bij Sneaker Essentials kunnen benodigdheden voor sneakers besteld worden. Ze stellen het grootste aanbod te hebben op het gebied van accessoires voor sneakers. Volgens dit bedrijf zal je langer van je schoenen kunnen genieten als je er goed mee omgaat. Er worden tools aangeboden welke benodigd zijn voor het verzorgen, personalisatie en bescherming van sneakers. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je schoenen goed schoon te maken bij sneeuw of regen. Heb je een vraag, opmerking of feedback voor deze organisatie? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Ze zien het als een bijzondere missie om sneakerliefhebbers tegemoet te komen.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. De laatste stap uit het bestelproces is het verrichten van de betaling. Op het moment dat het geld is ontvangen is de bestelling definitief. Je zal dan per e-mail een bestelbevestiging ontvangen. Heb je niks in je inbox binnen gekregen? Neem dan een kijkje bij je ongewenste e-mail. Mocht daar ook niks zijn ontvangen is het verzoek om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt dan een mail sturen naar info@sneakeressentials.nl. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn PayPal, iDEAL, creditcard of achteraf via Klarna.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 140,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten van verzending € 5,95. Voor internationale leveringen gelden er andere tarieven. Deze bedragen worden getoond tijdens het afrekenproces. Alle orders binnen Nederland en België worden geleverd door PostNL. Je kan verwachten dat een pakket na het bestellen tussen de 1 en 3 werkdagen wordt bezorgd. Nadat jouw zending de deur uit is ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je online volgen waar een pakket zich op welk moment bevindt.


Retourneren


Wil je afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Als je een terugbetaling wilt ontvangen zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Het is bijvoorbeeld van belang te weten dat producten ongebruikt moeten zijn. Retourneringen moeten aangemeld worden via de klantenservicepagina. De medewerkers stellen je graag te begeleiden in het retourproces. Magazines zijn uitgesloten van het retourrecht. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de koper.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat je ontevreden bent over een product of dienst. Soms wil je dan zelfs een klacht indienen. Dit behoort bij deze onderneming tot de mogelijkheden. Alle klachten worden behandeld volgens regels die zijn vastgelegd in een klachtenprocedure. Een klacht moet op tijd, volledig en duidelijk worden ingediend. Je zal binnen 2 weken een terugkoppeling krijgen. Er wordt dan een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil, welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Klachten kunnen sinds een aantal jaar worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Privacybeleid


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van de website bezoekers. Er is zelfs een heus privacybeleid van kracht. Dit volledige beleid is te lezen op de site van Sneaker Essentials. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven op welke wijzen er met jouw gegevens zal worden omgesprongen. De meeste informatie wordt gebruikt om het bestel-, bezorg- en retourproces goed te laten verlopen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Sneaker Essentials? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke aankopen heb jij hier gedaan? Wat vind je van de kwaliteit, prijzen en service? Is jouw bestelling op tijd bij je bezorgd? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)