Smit Mode

8

Bestellen

8

Service

9.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Smit Mode

Natuurlijk wil je er zowel binnenshuis als buitenshuis leuk uitzien. Een vereiste hiervoor is dan ook een set leuke kleren. Maar waar kun je die nou precies vinden? Eén winkel die dit soort spullen verkoopt is Smit Mode. Maar wat voor kwaliteit truien en vesten zal deze winkel aanbieden? Zullen die tops en T-shirts nou echt wel zo lang meegaan als je mag verwachten? Hoe warm zullen die jassen van Smit Mode zijn? Zal het lang duren voorde bezorgservice van Smit Mode de jurk of broek naar je opstuurt? En wat voor een klantenservice biedt Smit Mode aan als er iets mis blijkt te zijn met het kostuum dat je hebt besteld? Alleen echte klanten van Smit Mode kunnen deze vragen beantwoorden. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij echt van Smit Mode vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je helpen om te ontdekken wat voor een winkel Smit Mode nou echt is.


Over Smit Mode

Smit Mode is een winkel die kleding en andere mode verkoopt. Het is een familiebedrijf dat begonnen is met Jacques van Vreem Luijderszn. Zo rond 1872 zijn zeilmaker Sijbrand en hoedenmaakster Grietje begonnen met een handelswinkeltje in Alblasserdam. De zin “de kinderen brengen het wel even langs” werd in het gezin regelmatig gehoord. Ondanks dat de zaka in de oorlog is platgebombardeerd hebben ze steeds kunnen blijven bestaan en zijn de kinderen weer eigen zaken begonnen. Nu is Smit Mode uitgegroeid tot een winkel met vele kleren voor zowel mannen als vrouwen. Voor dames zijn er polo’s, vesten, jassen, rokken, broeken, jeans, shorts, blouses, truien, vesten, jurken, jacks, T-shirts, blazers en tops. Voor heren zijn er dan weer vesten, overhemden, jacks, broeken, jassen, shorts, jeans, truien, kostuums, colberts, T-shirts en nog veel meer. Natuurlijk worden ook de accessoires niet vergeten. Denk hierbij aan tassen, schoenen, riemen, sokken, pochetten, manchetknopen, sjaals, stropdassen, ondergoed, bretels, sieraden enzovoort. Je kunt er merken tegenkomen als Olymp, Ledub, Summon, Blue Industry, Angels, Gerry Weber, Cavallaro en nog vele anderen. Let ook eens op hun sale section voor leuke kortingen.
Diensten van Smit Mode

Je kunt de kleding gewoon bestellen. De kinderen hoeven de jassen, tassen, of broeken allang niet meer rond te brengen. Dat wordt tegenwoordig gedaan door de bezorgservice van Smit Mode. Je kunt één van hun standaard kleren bestellen of een maatpak laten aanmeten. Verder is er nog een Smit Mode klantenservice die je kan helpen als je er zelf eventjes niet meer uitkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Smit Mode

Mocht jij al eens eerder een kledingstuk bij Smit Mode hebben gekocht, dan zijn we ervan overtuigd dat jij ons meer over deze kledingwinkel kunt vertellen. Hoe lekker zitten die jurken en rokken nou echt? Wat is de kwaliteit van hun overhemden en kostuums? Duurde het lang voor de bezorgservice van Smit Mode arriveerde met je nieuwe tas of riem? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Smit Mode? Schrijf je eigen Smit Mode review en vertel ons alles over deze kledingzaak zodat anderen een beeld bij de winkel krijgen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Dames blazer

Hele mooie dames blazer gekocht ik ben geweldig geholpen de prijs is goed en kwaliteit perfect

D

Didi

23-04-2021

0

overhemd zoek

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte winkel meegemaakt. Dit gaat over Smit Mode in Papendrecht. Bijna een maand wacht ik op een overhemd die ik zelf in de winkel met een verkoopster heb besteld. Vandaag gebeld. Men weet niet wat er mis is gegaan en wil ook niet nagaan of dit in toekomst te voorkomen. Maar dat is nog niet alles; dit is al de 3e keer dat dit gebeurd. Ik heb drie dingen bij hen besteld en telkens gaat er wat mis. In het laaste geval overhemd zoek is het antwoord. Ongelofelijk! Succes ermee.

M

Marcello

03-01-2020

0

Trouwkleding,

Onze dochter, is vrijdag getrouwd en voor onze kleding zijn we naar Smit gegaan. Ikzelf ben aangekleed door de dames van filiaal Zwijndrecht, mijn man door de dames van filiaal HIAmbacht, en de 21 procent verrekening is afgehandeld in filiaal , Barendrecht, wij kregen zoveel complimenten over onze kleding, dit met dank aan de medewerkers van al jullie filialen, geweldig en we blijven zeer zeker terugkomen, MVG,

R

Ronnie van Putten

23-06-2019

0