Simply Dresses

7.2

Bestellen

2.4

Service

4

Prijs

2

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Simply Dresses

Zoek jij een organisatie waar je online jurken kunt kopen? Wellicht is Simply Dresses voor jou een goed bedrijf. Lees via NederlandReview wat de ervaringen zijn bij dit bedrijf.  


Wat is Simply Dresses?

 


Simply Dresses is een bedrijf waar je (online) jurken kunt kopen. Via de website van dit bedrijf kun je jurken in alle soorten en maten kopen.  


Bestelinformatie

 


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de meeste bestellingen op dezelfde dag worden verzonden als dat ze worden geplaatst. Dat geldt tenminste voor bestellingen die worden geplaatst op werkdagen. Dit is op feestdagen niet het geval. Andere items worden verzonden op de datum die bij het specifieke artikel wordt vermeld. De verzenddatum is de verwerkingsdag en wordt door het bedrijf niet opgenomen in de verzendduur.  


Retour en ruilen

 


Er wordt aangegeven dat het eenvoudig is om te retourneren en te ruilen. Het bedrijf zegt te hopen dat je tevreden bent met je aangeschafte product(en). Mocht dit derhalve toch niet het geval zijn, dan zijn er enkele opties waar je gebruik van zou kunnen maken. Je kunt een restitutie aanvraag doen. Mocht het geen goede maat zijn dan zou je het product ook kunnen ruilen. Je kunt ook winkelkrediet aanvragen zodat je andere aankopen kunt doen.  


Handige wetenswaardigheden

 


Mocht je een vraag of opmerking voor het bedrijf hebben kun je op verschillende manieren contact opnemen. Allereerst is het raadzaam om een kijkje te nemen op de FAQ pagina. Op deze pagina lees je antwoorden op veel gestelde vragen. Je kunt op werkdagen vanaf 08:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via e-mail en telefonisch.  


Als je online wil winkelen dan is dit uiteraard mogelijk. Als je wil weten hoe dit exact in werking gaat dien je de website van Simply Dresses te raadplegen. Op het moment dat jij als klant online een bestelling hebt geplaatst zul je een e-mail ontvangen. In deze e-mail staat onder ander beschreven welke verzendmethode er zal volgen en je ziet het bedrag dat in rekening wordt gebracht.  


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat het bedrag van de bestelling geautoriseerd moet worden op het moment dat je de bestelling plaatst. Mocht je de aankoop met je creditcard betalen dan wordt deze drie dagen na het plaatsen van je bestelling belast. Mocht het zo zijn dat het product niet meer beschikbaar is en het is wel betaald met creditcard, zal het volledige bedrag terug betaald worden.  


Je kunt de producten ook telefonisch bestellen. Het bedrijf geeft aan graag telefonisch de bestelling op te nemen. Er is een speciaal nummer voor Amerikaanse en Europese klanten. Deze telefoonnummers staan op de website aangegeven.  


Welke klantervaringen zijn er bij Simply Dresses?

 


Ben je al klant bij Simply Dresses? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Welke producten heb jij bijvoorbeeld bij Simply Dresses gekocht? Ben je tevreden over deze artikelen? Wat vind je van de kwaliteit? Hoe zien de jurken eruit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Simply Dresses? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Zijn de spullen die je had besteld op tijd bij je afgeleverd?  Hoe is het betaalproces verlopen? We stellen het zeer op prijs als je je mening zou willen delen via NederlandReview. Mede door jouw inbreng kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Symplies

Slechte kwaliteit, niet kopen komt uit China. Laat je niet verleiden om en denk goed na wat je besteld, prijs zegt al genoeg. Zo synthetisch als maar kan om te huilen.

F

Francis

09-09-2023

0

Slaapkleedjes

Totaal niet zoals op foto ,veel te groot en slechte kwaliteit

D

Decock N.

17-08-2023

0

Jurken en schoenen.

Oplichters. Ik heb een aantal items gekocht, en ze stuurden maar een gedeelte. Tot mijn verbazing kwam het dus uit China, had ik in eerste instantie niet door. Pasvorm zeer slecht. Daarna een aantal mails gestuurd, sommige waren in het Duits beantwoord. Ik wou de rest annuleren, word niet op geantwoord. Om het retourneren kost me dat 24.50, omdat de termijn van 14 dagen afloopt moet ik daarna nog een pakketje terug sturen, a 24.50. Ik hoor nu niets meer van hun??!! Hier niet bestellen. Veel sites zijn hetzelfde als Simplies, Vivelia, Altaglicheshuhe, Elle-vire, Mode London etc etc. Deze hebben alle hetzelfde adres.

K

K Schutte

09-07-2023

0

Shirt

Al meer dan een week terug besteld, en ; gelijk bericht ontvangen; dit luidde: in transit. En nu nog steeds…….. Voelde eigenlijk al nattigheid: t aflever adres en factuur adres was omgedraaid! Geen telefoonnummer te vinden; geen mail adres te vinden en Kan dus ook geen bericht naar Simplies versturen… Ben dus bang dat ik m’n € 32 kwijt ben…… Dus: wees gewaarschuwd, hier NIETS BESTELLEN

E

EMMIE KEUR

24-06-2023

0

Jurk

Al weken geleden jurk besteld. Nooit bevestigd per mail. Nooit wat ontvangen. Absurd. Nu gemaild. Maar alles lijkt onbetrouwbaar zoals t nu gaat. Slechte zeer slechte zaak tot nog toe.

J

Jakoba de Jong - Gundelach

02-05-2023

0