SikSilk

8

Bestellen

4

Service

8

Prijs

4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SikSilk

Ben je op zoek naar een gestileerde, atletische combinatie van streetwear en sportkleding? Wellicht is SikSilk een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij SikSilk bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. 


Wat is SikSilk?


SikSilk is een atletische, gestileerde combinatie van sportkleding en streetwear. Het bedrijf krijgt inspiratie van topsporters over de hele wereld, samen met de opstandige streetwear-cultuur, die de meeste jongeren van vandaag sterk beïnvloedt. SikSilk combineert de twee stijlen door sportkledingkleuren, retro- en frisse stijlen op te nemen met ook gedurfde prints en aardse geregenereerde kleding. 


Levensstijl 


Ze zijn er trots op meerdere doelgroepen aan te spreken met voor elk wat wils, van verschillende pasvormen tot verschillende stijlen. Het doel als merk is om uit te breiden. Het bedrijf wil meer worden dan alleen een merk. Ze willen een levensstijl worden. Ze willen een beweging creëren, een beweging van de jeugdcultuur die actief is, sport beoefent, creatief is en een statement maakt in wat ze dragen.


Contactmogelijkheden


Het hoofdkantoor van SikSilk is gelegen in Noord-Yorkshire. Mocht je contact willen opnemen met de klantenservice dan is dat mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen en een e-mail sturen. Het e-mailadres van de klantenservice is customer@siksilk.com. 


Betalingen 


Ben je benieuwd welke betaalmethoden je kunt hanteren om je producten af te rekenen? Je kunt bij SikSilk op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven kun je onder andere betalen via Amex, ApplePay, GooglePay, Mastercard, Visa en PayPal. Voor alle betaalmethodes verwijzen we je naar de website van deze mode verkopende organisatie. 


Leverdatum


Het bedrijf geeft aan contact met je op te nemen voor een leverdatum. De verzending zal sowieso binnen 30 dagen na bevestiging plaatsvinden. Heel soms kan het voorkomen dat een levering wordt beïnvloed door een gebeurtenis buiten de controle van het bedrijf. In de algemene voorwaarden lees je wat de rechten en plichten op een dergelijk moment zijn.


Voltooide bestelling


De levering van een bestelling is voltooid op het moment dat deze op het door jou opgegeven adres is ontvangen. Vanaf dat moment valt het pakket onder jouw verantwoordelijk. Op het moment dat het bedrijf de volledige betaling heeft ontvangen, inclusief alle bezorgkosten, ben jij de eigenaar van de bestelde producten. 


Leveringstermijn 


Mocht deze organisatie de leveringstermijn van 30 dagen niet halen kun jij jouw bestelling direct annuleren. Dit geldt voor een aantal situaties. Het bedrijf heeft geweigerd de producten te leveren. Levering binnen de leveringstermijn was essentieel. Voordat jouw bestelling door het bedrijf werd geaccepteerd, was vertelt dat de levering binnen de levenstermijn essentieel was. 


Retourbeleid 


Wil je een artikel retour naar het bedrijf sturen? Producten moeten binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling worden geretourneerd. Producten moeten ongedragen en ongewassen zijn met alle labels er nog aan. Herenondergoed en badkleding kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Sokken kunnen worden geretourneerd als ze zijn verzegeld in hun originele verpakking. 


Terugbetalingen 


Ze bieden alleen restituties op de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt om de bestelling te plaatsen. Ruilen is geen onderdeel van het retourbeleid. Apart geplaatste bestellingen kunnen niet als één worden geretourneerd. Het combineren van bestellingen vertraagt volgens SikSilk het terugbetalingsproces.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij SikSilk? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij hier precies gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij SikSilk? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over SikSilk deelt op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2 t-shirts, 1 trui en wen trainingsbroek

Geen/amper contact. Geen duidelijkheid. Geen email ontvangen over levering.

J

Jeffrey pen

30-10-2021

0