Scapino

5.9

Bestellen

4.4

Service

6.5

Prijs

5.2

Levering

47.8%

Zou hier weer kopen

Scapino

Scapino: Ervaringen

Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen duurkoop: koop je hier ondanks de lage prijzen wel goede producten? Hoe is de service? Zijn er wel echt goede aanbiedingen en voordeeltjes te halen in deze winkel? Wat voor merken worden hier aangeboden? En wat hebben ze allemaal voor kleding, kun je er ook terecht voor sportoutfits of galajurken? Laat je mening achter en lees wat anderen te zeggen hebben over deze discounter in schoenen en kleding!


Over Scapino

Scapino werd opgericht in 1974 en bestaat dus al meer dan veertig jaar. Met ruim tweehonderd winkels verspreid over heel Nederland noemt het zich inmiddels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten schoenen: van suffe sandalen tot hippe sneakers, van regenlaarzen tot hoge hakken. Maar je kunt ook de rest van je outfit bij de Scapino scoren, van ondergoed tot t-shirts, rokjes, jassen, bikini’s, broeken, enzovoorts. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak je outfit af met de verschillende accessoires, zoals tassen, riemen, mutsen, petten en sjaals. Ook de merken zijn legio: Nike, Adidas, Puma, Crocs, Asics, Le Coq Sportif, Oiboi, Mountain Peak, Disney, Dr. Visser, Ecco, Barbie, Hello Kitty, Snoopy, Blue Box, Tunturi, et cetera. In sommige winkels is een stuk winkelruimte gereserveerd voor Aktiesport, waardoor het aanbod laag geprijsde sportmerken nog is uitgebreid. Steeds meer Scapinowinkels zullen uitgroeien tot zo’n shop-in-shop.


Diensten van Scapino

In de winkels en online geldt een laagsteprijsgarantie: zie je hetzelfde product elders in Nederland binnen veertien dagen na aankoop goedkoper, dan krijg je het verschil contant terug. Online vind je de lijst voorwaarden waaraan je dan moet voldoen. Niet alleen in de winkel, ook via de website van Scapino kun je het assortiment bekijken en bestellen. Er zijn exclusieve weekdeals en extra kortingen in de online outlet. Wil je het laten thuisbezorgen, dan kost dat 1 euro, ook als je het naar België laat sturen. Je kunt rustig thuis passen wat je hebt gekocht en hoeft pas na veertien dagen te betalen. Mocht dat wat je hebt aangeschaft, toch niet helemaal bevallen of alweer uit elkaar vallen van ellende, dan kun je het gratis retourneren bij een Intreza Shoepoint. Meld je je online aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je niet alleen de nieuwste producten en aanbiedingen van Scapino in je inbox, maar krijg je ook direct een speciale aanbieding, zoals tien euro korting bij je eerstvolgende aankoop online. Je kunt je online aankopen afrekenen met iDeal, AfterPay, credit card (VISA of MasterCard) of in een Scapinowinkel. Ook is de Fashioncheque geldig, zowel in de winkel als op Scapino.nl.


Klachten over Scapino

Niet helemaal tevreden over Scapino? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Online vind je een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen, ingedeeld per thema. Ook kun je via een van de emailformulieren contact opnemen of gebruik maken van het gratis telefoonnummer 0800-Scapino, dat zes dagen per week bereikbaar is.


Wat vind jij van de Scapino? Koop je hier graag, of juist liever niet? Laat je mening achter bij NederlandReview!


Zijn de schoenen en dames/heren kleding goed en/of goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij Scapino. Zodat u weet waar en wat u koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (67)

Pantoffels

€4,95 aan verzenkosten betaald om de pantoffels thuis geleverd te krijgen. Helaas waren ze veel te klein voor de voeten van mijn vrouw dus geretourneerd. Duur lang voordat je geld retour komt en er wordt weer €4,95 afgetrokken van de prijs van de pantoffels dus tesamen € 9.90 betaald voor Nopes. Je begrijpt dat ik hier never nooit meer iets koop!

K

Kurt

01-11-2023

0

Puma sneakers

Puma sneakers besteld. Maar vies en al gedragen binnengekregen. Nu mag je 15 dagen in totaal wachten tot het geld terug op rekening staat. Erg jammer ik bestel hier niet meer weer.

C

Camilla

01-08-2023

0

Bal

3 Nike ballen gekocht waardoor 1 lekt ltijdens het spelen. Als de bal stil ligt blijft ie goed. Ze willen hem niet ruilen van ze zeggen dat de bal goed is als ie stil ligt. Ze begrijpen niet dat je koopt een bal om er mee te spelen. 3 x bij de winkel geweest en de mensen zijn onvriendelijk en niet slim genoeg om een klant te begrijpen.

T

T Vargas

07-07-2023

0

Schoenen

Ik krijg de verkeerde schoenen geleverd, moet eerst 5 dgn wachten op mijn geld, zelf schoenen wegbrengen en nieuwe bestellen. Wel gratis, maar een hoop werk voor niks. Bestel wel ergens anders nieuwe, neem de gok niet nog eens.

K

Kaan

07-07-2023

0

Sport schoenen levering in Oostburg

3 paar schoenen bestellen online die al in de winkel waren. MAAR schoenen passen en 2 waren klein maat. Die andere paar in een kapot gesneden doos. Ik vroeg een maat groter en ik zou die 2 paar opnieuw moeten betalen en wachten om een terug betaling?? Dus die 2 paar moet ik niet meer hebben. Slecht service. 5 bediende in de winkel en 1 limiet onbeleefd en arrogant. Het was 1ste keer schoenen online bestellen en 1ste bezoek bij Scapino = NOOIT MEER

L

Lemaire

21-06-2023

0

Hush Puppies schoenen gekocht in de winkel

Vandaag in de winkel werd mij verteld dat je niet op schoenen mag lopen om ze terug te kunnen brengen. Ik heb verteld dat ik er na het eroplopen (binnen) er achter kwam dat ik geen steun had aan de schoenen. Maar je mag alleen passen in de winkel, anders kom je niet in aanmerking om ze terug te brengen. Heel vervelend, jammer van mijn geld.

Y

Yvonne

15-05-2023

1

Sneakers van Hush Puppies

Niet tevreden Deze bevielen mij niet naar er thuis wat op gelopen te hebben pijnlijke voeten en druk tegen de enkel . Ging ze retourneren maar mevr zei dat ik er buiten op gelopen had wat dus beslist niet waar kreeg mijn geld niet terug maar een kadobon . Ik was het daar niet mee eens maar ze bleef bij haar stand punt . Nu zit ik met een kadobon van 69 euro die ik weer verplicht bij hun uit moet geven

V

van Dijk

13-05-2023

1

Blenzo leren herenpantoffel

Februari 2023 heb ik de blenzo leren herenpantoffels besteld. Deze bevielen de eerste weken goed. Daarna kwam de zool los. Hiervoor de klantenservice van Scapino gebeld. Moest maar langs een winkel gaan. Dit is door persoonlijke omstandigheden geen mogelijkheid voor mij. Dan moest ik een mailtje met foto's sturen. Dit gedaan. Na een week nog een mail waarom ik geen reactie kreeg. Weer een week (vandaag)later gebeld. Nu kreeg ik te horen dat ik 75% van het aankoopbedrag terug krijg. Want het is goed zat te lijmen, zo zei de dame. Gezegd dat ik het er niet mee eens bent aangezien het gewoon om een kapot artikel gaat en dat ik een nieuw paar wilde. Dit was geen optie. Dus koop niet bij Scapino want als er iets binnen een redelijke termijn kapot gaat krijg je geen nieuw artikel!!

R

R. Broersma

01-05-2023

0

T-shirts

Bestelling geplaatst op 3 februari, op 15 februari pakket nog steeds niet ontvangen ... bij contact met klantenservice krijg ik steeds dezelfde boodschap .... wachten ... dus nooit iets concreets en niet de minste communicatie vanwege Scapino. Nooit eerder zo'n slechte service gehad.

R

Rudi

15-02-2023

0

laarzen

Schoenen werden zonder deksel op de doos opgestuurd in een zak, volledig beschadigd uiteraard. Dit was al de tweede levering want de eerste was ook al beschadigd (zijkant laars gescheurd). Klacht gestuurd naar klantenservice, 3 weken later nog geen reactie. Alles is retour gestuurd en ik krijg nu een rekening of ik nog even schoenen wil betalen, ik heb niks gehouden! Wat een rotzooi in hun magazijn, hoe kan je zo met je eigen producten omgaan en denken dat een klant dit oke vind..

J

joyce

26-01-2023

0

Leren beige dames laarzen

10 januari besteld volgende dag in huis zijn hele leuke laarzen en zitten heel goed Ben er erg blij mee

J

Joke Hennevelt

11-01-2023

0

Ik had suede laarzen besteld maar leren ontvangen

Scapino verstuurd verkeerd artikel en ik moet de verzendkosten betalen!! Ik had suede laarsjes besteld en leren laarsjes ontvangen. Deze dus met de bijgesloten retourbon geretourneerd. Nu heb ik de afrekening ontvangen en kan ik 2x verzendkosten betalen terwijl Scapino een verkeerd artikel heeft geleverd! Contact gehad met de klantenservice maar ik krijg de volledige verzendkosten niet vergoed, ik moet retourneren betalen omdat ik dan maar niet de retourbon had moeten gebruiken maar een ander antwoordnummer van Scapino!

K

Katja zegikniet

05-01-2023

1

Schoenen

Herhaaldelijk gedoe met retouren die niet / extreem laat verwerkt worden en dus problemen opleveren met afterpay / riverty. Heel vervelend!!!

M

Mirjam dvt

08-12-2022

0

Toilet kind

Vandaag was ik in de Scapino en moest mijn zoontje van 3 jaar naar het toilet. Gevraagd aan het personeel en zij gaven aan dat zij geen klanten wc hebben. Het ging hier niet om mijzelf maar om mijn kind die dat lastig kan ophouden. Vind het echt geen service en belachelijk dat een kind niet even naar het toilet kan.

C

Charissa

15-08-2022

0

Voetbal kleding

Vanmiddag contact gehad met de klantenservice. Wat een onbeschofte telefoniste, ongelooflijk gewoon. Er ging in de webshop iets fout, waardoor mijn bestelling 2x betaald en geplaatst is. In plaats van dat het opgelost werd, kwam het erop neer dat ik het zelf moest oplossen (annuleren kon ze niet, dus moest ik het naar de winkel brengen; terwijl ik juist verzendkosten had betaald (zelfs 2x door de fout in de shop) om NIET helemaal naar een winkel te hoeven). Ik bleef bij mijn punt wilde een oplossing, ik voelde mij ook totaal niet gehoord. Ik gaf dan ook aan dat ik een oplossing verwachtte, anders zou ik zeker niet weer van deze webshop gebruik maken en hier een klacht over plaatsen. “Tot ziens mevrouw” klonk het, en ze drukte me weg. En omdat het juist 17.00u geweest was kon ik ook niet terugbellen. Het moet toch niet zo moeilijk zijn (1 van beide annuleren, crediteren van de totale verzendkosten als ik dan toch naar de winkel zou moeten op zijn minst) om in ieder geval een redelijke oplossing. EN om je klanten SERVICE te verlenen in plaats van je onbeschoft te gedragen?

M

Mariska

07-07-2022

0

2 paar sneakers online

2 paar Sneakers besteld online, bij ontvangst vielen deze erg tegen. Retour gestuurd 09 april had de sneakers vooruit betaald maar nog steeds heb ik mijn geld niet retour. Inmiddels al 6 mails hiervoor verstuurd maar 1x reactie mogen ontvangen. Ga nooit meer iets bestellen bij Scapino. Ronduit schandalig hoe je mensen zo kunt behandelen.

A

Annie

25-04-2022

0

geen

Vanmiddag bij Scapino geweest. Leuke sneakers op de folder, ook in damesmaat 43. Lang gezocht in de winkel, maar geen maat 43 schoenen voor dames te vinden! Gevraagd bij de kassa naar de Hush Puppies op de voorpagina van de folder. De meneer achter de kassa wist te vertellen dat de damesmaten in deze winkel tot en met 42 gingen. Meneer kon wel kijken of ze op internet verkrijgbaar waren. Heb aangegeven dit zelf wel te kunnen. Thuisgekomen op internet gezocht en letterlijk 1 paar Hush Puppie sneakers gevonden in maat 43! Een mooie folder, maar wanneer de schoenen niet beschikbaar zijn heeft dit weinig zin.

B

Blijke Hoogenberg

21-04-2022

0

1 01 2021

Zwarte enkellaarsjes gekocht maar het (leer)liet erg snel los waardoor het ging bladeren het valt me vaker op dat als je een (merk schoen/laars)koopt bij scapino dat er vaak iets mis mee is

S

Summy

22-02-2022

0

trainingsbroek

Voor mij NOOIT meer online een bestelling bij Scapino In de lockdown bij de Scapino wat kleding besteld, waaronder wat trainingsbroeken voor mij man. Deze levering kwam in 2 delen (heb ik niet om gevraagd) Wij hebben 1 broek gehouden en de pakketten retour gestuurd. Nu moet ik voor een broek van 29,95 via Afterpay opeens 42,75 betalen, ik moet onder andere 2x verzendkosten a 3,95 betalen omdat ik 2 pakketten retour heb gestuurd en nog wat kosten voor Afterpay (maar dit wist ik) Gemaild met Scapino en tja... je hebt 2 pakketten geretourneerd dus ook 2x verzendkosten betalen. Laten we daarnaast ook nog niet bespreken over de fout in de adressering, kon mijn pakketten ook nog eens ophalen bij de buren aan het begin van de straat en ik woon aan het einde van de straat. Ik ben KLAAR met de Scapino en de benadering per mail van hun.

S

Silvia

10-02-2022

0

Blue Box

Koop Never nooit niet schoenen van merk Blue Box, ALLE schoenen verslijten binnen 1 maand. Asociaal dat dit nog verkocht mag worden. ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽

H

hj

31-01-2022

0