Robertosarto.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Robertosarto.nl

Ben je zoekende naar Nederlandse dameskleding? Dan kan Roberto Sarto weleens een interessante webshop voor jou hebben. Bekijk eerst eens welke ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn. Je leest via NederlandReview onafhankelijke en objectieve bedrijfsreviews.


Wat is Roberto Sarto?


Roberto Sarto is een Nederlands damesmode merk. Deze kleding wordt op dit moment verkocht in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Het label is onderdeel van de Sarto Fashion groep. Deze groep maakt en verkoopt ook Poools en Anotherwoman, twee andere damesmerken. Deze organisatie is in 1947 opgericht. Het bedrijf stelt zich vanaf het begin ten doel om mode van hoge kwaliteit te maken. De gehele collectie bekijk je het beste via de website van Roberto Sarto. De items van deze onderneming werden eerst alleen in Italië geproduceerd. Inmiddels gebeurt dit in allerlei landen binnen Europa. Ze stellen de perfecte mix van prijs, kwaliteit, pasvorm en mode te bieden. Dat is iedere dag weer een uitdaging waar ze mee aan de slag gaan. De collecties herbergen zowel elegante als sportieve kledingstukken. Ze stellen altijd te werken met materialen die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het materieel is met precisie geselecteerd.


Bestelinformatie


Bestellen is binnen een aantal stappen geregeld. Hiervoor dien je op te volgen wat er wordt aangegeven op de site van Roberto Sarto. Afrekenen kan via diverse betaalopties. Betaalmethodes die je kunt gebruiken zijn onder andere iDEAL, creditcard of een bankoverschrijving. Er wordt aangegeven dat er veilig betaald kan worden. Belgische consumenten kunnen een betaling verrichten via Mister Cash. Er wordt aangegeven dat ze er alles aan doen op vertrouwelijke wijze met je privé-gegevens om te gaan.


Leveringsinformatie


Volgens deze onderneming worden bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verstuurd. Normaal gesproken zal het pakket de volgende dag worden bezorgd op het afleveradres dat is doorgegeven. Voor orders geplaatst op vrijdagavond, in het weekend of op feestdagen geldt dat deze de eerstvolgende werkdag worden verstuurd. Leveringen vinden plaats via transportbedrijf PostNL. Pakketten die naar andere landen verzonden moeten worden nemen gemiddeld twee werkdagen in beslag. Nadat er besteld is wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Nadat de zending onderweg is ontvangt de klant een speciale traceercode. Met deze Track & Trace code kunnen zendingen online gevolgd worden. Wil je graag jouw bestelling ontvangen zonder dat je er verzendkosten voor hoeft te betalen? Dan moet je order minimaal € 50,- bedragen. Anders betaal je € 4,95 aan verzendkosten.


Garantie en klachten


Het personeel van Roberto Sarto wil dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Zijn aankopen niet zoals verwacht? Dan is dat geen enkel probleem. Items kunnen binnen 14 dagen gratis geretourneerd worden. Dit moet wel gebeuren inclusief de originele labels. Dit geldt eveneens voor afgeprijsde artikelen en niet voor producten die zijn aangeschaft in de outletshop. Als je een retour in gang wil zetten mag hetgeen je gekocht hebt niet zijn gebruikt of schade bevatten. Aangeschafte kledingstukken mogen wel eerst op redelijke wijze gepast worden. Heb je een foutieve bestelling ontvangen? Dan is het verzoek om via e-mail of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn op werkdagen te bereiken. De exacte openingstijden staan op de website vermeld. Op alle koopwaar is sprake van wettelijke garantie. Voor klachten is een speciale klachtenprocedure opgesteld. Een klacht moet schriftelijk via e-mail worden ingediend. Nadat een melding is onderzocht zal je een inhoudelijke reactie ontvangen.


Ervaringen


Heb je weleens mode bij Roberto Sarto gekocht? Dan horen we graag wat jouw ervaring is. Hoe ervaar je de kwaliteit, prijs en het bestelproces? Ga je in de toekomst vaker iets in deze online winkel kopen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)