Rimowa

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rimowa

Ben je op zoek naar een organisatie waar je accessoires, reiskoffers en toebehoren kunt aanschaffen? Wellicht is RIMOWA een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is RIMOWA?

 


RIMOWA is een bedrijf waar je reiskoffers, accessoires en toebehoren kunt kopen. Op de website van RIMOWA heb je een ruime keuze aan artikelen die je kunt aanschaffen. RIMOWA stelt al sinds 1898 een nieuwe definitie van reizen te hebben gerealiseerd. Je kunt hier artikelen kopen van vintage hout tot klassiek aluminium tot high tech polycarbonaat. Bij RIMOWA zoeken ze altijd naar manieren om reizen beter te maken. Het bedrijf geeft aan dat ze in drie eeuwen veel hebben veranderd. Daarentegen is de filosofie altijd hetzelfde gebleven. Deskundige reizigers hebben deskundige reisoplossing nodig.  


Retourneringen

 


Je hebt als klant het recht om alle producten van de RIMOWA-onlineshop binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren voor volledige terugbetaling. Er moet dan wel aan enkele voorwaarden voldaan worden. Zo dienen de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het bedrijf wil uw aandacht vestigen op het feit dat ze alleen retourzendingen kunnen accepteren uit hetzelfde land waar ze zijn afgeleverd. Met andere woorden, als de bestelling naar Duitsland is verzonden, moeten alle geretourneerde goederen vanuit Duitsland worden teruggestuurd. Alle artikelen die via de RIMOWA-onlineshop in Duitsland zijn gekocht, kunnen gratis worden geretourneerd.  


Herroepingsrecht

 


Ongeacht het land van levering heb je twee mogelijkheden om jouw koopcontract te laten ontbinden. Dit zullen we hier kort aan je toelichten. Je moet allereerst een schriftelijke of telefonische annulering in gang zetten. Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Mocht je deze gehele procedure willen doornemen, verwijzen we je door naar de Algemene Voorwaarden van dit bedrijf. Je kunt je aankoop annuleren door de koopwaar binnen 30 dagen na levering terug te sturen, onder de voorwaarden die op de website van dit bedrijf zijn vermeld.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Een manier om contact op te nemen is het invullen van het online contactformulier. Een andere manier is om het bedrijf telefonisch te benaderen. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Je kunt dit bedrijf telefonisch bereiken via het telefoonnummer +44 207 660 0547.


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze er alles aan doen om je ervaring op rimowa.com zo veilig mogelijk te maken. Je kunt het privacy beleid checken voor meer informatie. Moet ik meteen volledig betalen als ik een pre-order plaats? Wanneer je op hun website een bestelling plaatst voor een item dat nog niet is vrijgegeven (beschikbaar voor pre-order), word je creditcard of bankpas geautoriseerd en belast voor het volledige bedrag van de bestelling die je hebt gedaan.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij RIMOWA? Ben je tevreden over de producten/diensten van RIMOWA? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij RIMOWA? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede dankzij jouw mening zo dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)