REVOLVE

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

REVOLVE

Ben je op zoek naar een webshop met designerskleding voor dames? Wellicht is REVOLVE voor jou wel een mooie online winkel. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is REVOLVE?

 


REVOLVE verkoopt designerskleding voor vrouwen. Als je iets wilt kopen in de webshop dan zijn dit de hoofdcategorieen: featured shops, clothing, dresses, shoes, beauty, accessoires, designers en Sale.  


Trackinglink

 


Ben je op zoek naar een tracking code? Je zult deze per e-mail ontvangen. Mocht je deze niet kunnen vinden dan dien je een kijkje te nemen in je bevestigingsmail om je pakket te volgen. Bestellingen die laat op vrijdag, feestdagen of in het weekend worden geplaatst, worden de volgende werkdag door onze verzender verwerkt.


Het bedrijf wil haar klanten in Nederland de best mogelijke ervaring bieden. Zo neemt het bedrijf de invoerrechten en de belastingen op in de productprijs. Bij levering worden geen extra kosten in rekening gebracht.  


Verwerkingstijd

 


Bestellingen die na de middag zijn geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur zijn gedaan, worden maandag verzonden. Het bedrijf stelt haar uiterste best te doen om alle bestellingen op tijd te leveren. Houdt er bij het selecteren van de gratis 2-daagse verzending of internationale verzendopties rekening mee dat het bedrijf alleen een geschatte leverdatum krijgt van de vervoerders. In zeldzame gevallen kunnen deze pakketten buiten de geschatte tijd aankomen.  


Retourneren

 


Het bedrijf geeft aan dat retour sturen vanuit Nederland gratis is. Er zijn als vanzelfsprekend wel voorwaarden aan verbonden. Geef op de papieren retourfactuur bij je bestelling aan, welk artikel je retour stuur. Je dient ook aan te geven wat de reden hiervan is. Verpak je items en factuur in een verzendenvelop of doos. In een ideale situatie is dat met de originele leveringsdoos. Bevestig het prepaid retouretiket dat bij je bestelling is geleverd aan de doos. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij elke 'DPD' locatie. Mogelijk vind je de dichtstbijzijnde DPD winkel als je zoekt via de hulp van de ‘locater’. Deze ‘locator’ tref je op de website van REVOLVE.   


Retourlabel

 


Met het trackingnummer op je retourlabel kun je jouw retour volgen naar retourpartners in het Verenigd Koninkrijk. Je dient er rekening mee te houden dat de verwerking ongeveer twee weken in beslag zal nemen. Retourzendingen worden over het algemeen tussen de 8 en 10 werkdagen na ontvangst verwerkt en je ontvangt een e-mailbevestiging zodra je retourzending is verwerkt.


REVOLVE verlengt het retourbeleid voor bestellingen die tussen 14 februari en eind april zijn geplaatst. Het bedrijf accepteert retourzendingen binnen 60 dagen voor een volledige terugbetaling en binnen 90 dagen voor een omruiling. Neem gerust contact op met de klantenservice als je je zorgen maakt over het terugsturen van je retourproduct. Het bedrijf helpt je graag verder. Een klein aantal artikelen met een hoge korting kan worden gemarkeerd als FINAL SALE, in welk geval ze niet in aanmerking komen voor terugbetaling.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij REVOLVE? Ben je tevreden over de producten/diensten van REVOLVE? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij REVOLVE? De gebruikers van NederlandReview zullen het fantastisch vinden als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Revolve online

Mijn artikel is te klein er zit geen retour brief bij het artikel hoe moet ik hem terug sturen. Was wel afgeprijsd mss dat dat niet kan. Met vriendelijke groet Sabine de jong Vlasrootweg 2 Groesbeek 0630832212

S

Sabine De jong

07-08-2020

1