Pearle

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Pearle

Ben jij op zoek naar een (online) opticien? Dan is Pearle wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over deze onderneming. Alle reviews die je leest zijn onafhankelijk geschreven.


Wat is Pearle?


Pearle is een bekende opticien. Bij deze onderneming kun je alles kopen op het gebied van brillen, contactlenzen en zonnebrillen. Je kunt hier ook terecht voor oogmetingen, oogzorg, acties en andere service.  Het bedrijf is al sinds 1959 actief op het gebied van ogen. Naar eigen zeggen worden ze al jaren door allerlei mensen vertrouwd, als het om ogen gaat. Kinderen kochten bij Pearle hun eerste kinderbril en later werden ze klant voor contactlenzen en andere producten. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ wordt er ook allerlei oogadvies gegeven. Ze vinden het fijn om mensen tips te geven. Volgens Pearle zijn de medewerkers breed geïnteresseerd in zorg en de actuele ontwikkelingen in de wereld van optiek. Er zijn allerlei Pearle-winkels. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Luxemburg. Er kan besteld worden als particulier of bedrijf.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Bestellingen kunnen volgens dit bedrijf eenvoudig en snel geplaatst worden. Je kunt dit doen als gast of met een klantaccount. Ga allereerst op zoek naar hetgeen je graag wilt hebben en stop het in de winkelmand. Vervolgens kun je doorgaan met winkelen of naar het afrekenproces gaan. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa, Mastercard en American Express. Volgens dit bedrijf kan er veilig betaald worden. Dit is te danken aan het feit dat de transacties gedaan worden via een beveiligde SSL-verbinding. Gedane orders kunnen niet meer geannuleerd worden. Denk dus goed na voordat je een bestelling gaat plaatsen. Iedere order wordt bevestigd met een orderbevestiging. Deze bevestiging ontvang je per e-mail. Als je niks binnen hebt gekregen moet je een kijkje in je spamfolder nemen.


Verzendinformatie


Tijdens het bestellen wordt vermeld wanneer je jouw zonnebril, contactlenzen of ander product zal ontvangen. Gemiddeld genomen duurt dit 3 werkdagen. Brillen die op sterkte zijn hebben een wat langere levertijd. Meestal is de levertermijn dan 5 werkdagen. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,99. Als je pakket onderweg is ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je online bekijken waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Alle orders worden geleverd via transportbedrijf PostNL. Als je niet thuis bent wordt de zending bij de buren afgeleverd. Als zij ook niet thuis zijn dan wordt het afgeleverd bij een pick-up point in de buurt. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht met een briefje dat ze door je brievenbus gooien. Er kan gekozen worden voor een ander afleveradres. Dit moet je dan doorgeven tijdens het bestelproces.


Herroepingsrecht


Wil je afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om het herroepingsrecht in te zetten. Dit recht is binnen 14 dagen uit te oefenen. Je kunt dan iets retourneren zonder dat je daar een reden voor hoeft door te geven. Om te herroepen kun je het retourformulier of modelformulier voor herroepingsrecht gebruiken. Je kan iets terugsturen. Een andere optie is om het in te leveren in een van de winkels. Nadat jouw product is ontvangen wordt er binnen 2 weken een terugbetaling gedaan.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Pearle? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij een online bestelling gedaan? Ben je tevreden over je aankoop? Wat vind je van het bestelproces en service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Peal sloopt mij bril en ik draai voor de kosten

Ik was een vaste klant, ik kocht vroeger regelmatig 2 hele dure brillen. Een half jaar geleden moest ik de glazen vervangen in een bril die verzekerd was. De verkoper raadde me dat af en zei dat het beter zou zijn als ik over een half jaar terug zou komen, wat ik deed. Deze week kwam ik terug om de glazen in een bril te vervangen en bleek dat ik ervoor moest betalen omdat de verzekering 3 maanden geleden afliep Ik heb de nieuwe glazen betaald en zou ze vandaag ophalen. Bij het verwijderen van de glazen brak de dame het montuur van de bril. Ze zei dat we een andere moesten kiezen. Ik was niet blij met de hele situatie en vooral dat ze niet de equivalenten van mijn bril hadden, dus moest ik de eerste van de kust kiezen. Na het plaatsen van de bril in een nieuwe bril zei de dame dat ik €120 extra moest betalen, terwijl ik al €120 had betaald!Ik was verlamd en ik wist niet wat ik hoorde! Ik wil erop wijzen dat alleen al mijn monturen die deze dame kapot heeft gemaakt € 220 hebben gekost. Het was niet de eerste keer dat ik me bedrogen voelde door deze opticien, dus ik zal er niet nog een keer heen gaan. Ik ben benieuwd hoeveel mensen in dezelfde situatie zitten als ik.

G

G van Gils

22-07-2023

0