Olymp.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Olymp.com

Zoek je een webshop waar je herenmode kunt bestellen? Dan is Olymp.com wellicht wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier louter beoordelingen die objectief zijn geschreven!


Wat is Olymp.com?


Olymp.com is een online shop voor herenmode. Voor het gehele assortiment kun je het beste een kijkje in de webshop nemen. Bestellingen zijn binnen een aantal stappen te realiseren. Een order is pas definitief geplaatst als de betaling binnen is. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal en via de creditcard. Kijk voor alle betaalwijzen op Olymp.com. Heb je een vraag, opmerking of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 08:00 tot 17:30 uur.


Duurzaamheid


Bij deze organisatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze willen graag wereldwijde verantwoordelijkheid dragen. Dit tegenover hun personeelsleden, cliënten, leveranciers en partners. Er wordt graag bijgedragen aan een beter milieu en dito klimaat. Er wordt ook waarde gehecht aan de maatschappij. Deze onderneming is opgericht door Eugen Bezner, een persoon die sociale verantwoordelijkheid erg belangrijk vindt. Er wordt aangegeven dat hun betrokkenheid is in te delen in drie pijlers. Bij OLYMP vinden ze op een verantwoorde wijze ondernemen meer dan een slogan. Het is iets wat ze graag iedere dag in de praktijk brengen. Het maakt onderdeel uit van hun ondernemingsstrategie. Er is in de organisatie zelfs een duurzaamheidsprogramma actief.


Leveringskosten


Bij een minimale bestelwaarde van € 150,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor de landen Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Onder dat bedrag zijn de kosten per verzending per artikel € 2,95. Om de leveringen te bezorgen wordt samengewerkt met DHL Paket GmbH. Als het pakket de deur uit is zal je een verzendbevestiging ontvangen. Deze bevestiging wordt per e-mail verstuurd. Buitenlandse orders worden in de regel tussen de 2 en 5 dagen afgeleverd.


Retourinformatie


Ben je onverhoopt ontevreden met wat je hebt ontvangen? Heb je een andere reden waarvoor je wilt afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Op de website wordt beschreven hoe je als ‘gast’ en met een ‘klantaccount’ kunt retourneren. Wil je in aanmerking komen voor een terugbetaling? Dan moet er wel aan de retourvoorwaarden worden voldaan. Een retournering zet je in gang door voor ‘maak een retourlabel’ te kiezen. Je kunt dan een retour bon voor je retourzending creëren. Allereerst moet je jouw ordernummer invullen. Deze staat vermeld op de factuur. Volg vervolgens de stappen die worden aangegeven. Als je hulp nodig hebt zal het team je naar eigen zeggen graag helpen.


Herroepingsrecht


Klanten kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht. Je kunt dan iets terugsturen zonder dat je een opgave van reden hoeft door te geven. De herroepingstermijn is wettelijk vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat je jouw bestelling fysiek hebt ontvangen. Om iets te herroepen kan een modelformulier ingevuld worden. Dit is echter geen verplichting.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Olymp.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke kledingstukken heb jij hier besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Ga je hier vaker een bestelling plaatsen? Wat vind je van de service? We stellen het enorm op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Level five knitwear camel, Level five sweat marineblue

Shop to return to. Good quality en fits pefect. Fast shipping.

A

Arie

01-09-2023

0