Odd Molly

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Odd Molly

Ben je op zoek naar een Zweeds kledingmerk voor vrouwen? Wellicht is Odd Molly een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Op deze pagina lees je puur objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Odd Molly?

 

Odd Molly is een Zweeds kledingmerk dat in 2002 is opgericht met de visie om kleding te produceren die vrouwelijke kracht, moed en liefde symboliseert. De kledingstukken zijn volgens het bedrijf met liefde gemaakt en worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, kleuren, patronen, natuurlijke materialen en handgemaakte details.

Het merk heeft zich laten inspireren door Molly, een vrouw die in de jaren 80 een bohemien schaatsleven leidde op Venice Beach. Molly is dapper, breekt conventies en volgt haar hart bij alles wat ze doet. Ze is volgens het bedrijf bescheiden en zorgzaam. Odd Molly staat symbool voor wat Odd Molly vertegenwoordigt. Odd Molly wil dat elke vrouw haar beste zelf is.  

Leveringsvoorwaarden

 

De Webwinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend. Dit is met uitzondering van Zweedse feestdagen. Momenteel kunnen ze bestellingen accepteren uit alle EU-landen (met uitzonderingen van Tsjechië en Slowakije), het eiland Man, Monaco, Noorwegen Zwitserland, de Aland-eilanden, de Faeröer, Jersey, Guernsey, Gibraltar, San Marino, Andorra, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Ze hopen dat ze in de nabije toekomst ook naar andere landen kunnen verzenden.  

Een geschatte levertijd voor jouw bestelling verschilt per land. Je dient er rekening mee te houden dat de levertijd moet worden gezien als een richtlijn. Het bedrijf kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de leveringen. Tijdens de verkoop kan de levertijd iets langer zijn dan normaal.
Wanneer jouw bestelling het magazijn verlaat, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met je trackingnummer, zodat je jouw bestelling kunt volgen.  

Alle bestellingen worden volgens het bedrijf verzonden met gratis standaard verzending. Er wordt momenteel via 'express' verzendingen naar Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland en het VK aangeboden.  

Wetenswaardigheden

 

Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op diverse wijze contact opnemen. De eerste optie die je hebt is het invullen van het online contactformulier. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer staat vermeld op de website. Je kunt overigens ook een kijkje nemen op de FAQ pagina van Odd Molly. Hier lees je veel gestelde vragen. Het bedrijf geeft daar online antwoord op.  

In samenwerking met Klarna Checkout biedt het bedrijf factuurbetaling, deelbetaling, kaartbetaling en bankoverschrijving (exclusief Noorwegen) aan voor een aantal landen. Dit zijn Zweden, Noorwegen, Finland en Duitsland. Voor alle andere markten worden de volgende betaalmethoden geaccepteerd: Mastercard, VISA, American Express en PayPal.

Wanneer je jouw persoonlijke gegevens invoert, word je geïdentificeerd in Klarna Checkout en zie je beschikbare betalingsmethoden. Ongeacht welke betaalmethode je kiest, Klarna of een van hun partners is volledig verantwoordelijk voor de transactie. Mocht je vragen hebben over betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice. De contactgegevens staan vermeld op de website van het bedrijf.  

Wat zijn klantervaringen?

 

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Odd Molly? Ben je tevreden over de producten/diensten van Odd Molly? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Odd Molly? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook