Nasty Gal

4.8
4.7

Bestellen

4.7

Service

4.7

Prijs

5.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Nasty Gal

Zoek je een bedrijf dat haar pijlen richt op de verkoop van mode voor jonge vrouwen? Wellicht is Nasty Gal voor jou een ideaal bedrijf. Lees eerst eens wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  

Wat is Nasty Gal?

 

Nasty Gal is een Amerikaanse retailer met als specialisatie mode voor jonge vrouwen. Het bedrijf heeft klanten in ruim zestig landen. Nasty Gal werd in 2006 opgericht door Sophia Amoruso en werd in 2012 door INC Magazine uitgeroepen tot 'Snelst groeiende retailer'. Nasty Gal is gevestigd in Los Angeles.  

Verzendingen

 

Je kunt online je bestelling volgen. Je moet dan je ordernummer online invullen. Vervolgens geef je een zoekopdracht. Je ziet dan waar je bestelling op dat moment is. Je ordernummer ontvang je via de e-mail. Er gelden voor vele landen diverse verzendprocedures. Mocht je inhoudelijk willen weten hoe dit in elkaar steekt verwijzen we je naar de website van dit bedrijf. Om precies te zijn ga je naar de FAQ pagina met betrekking tot verzendingen. Zodra je jouw bestelling plaatst, staat het bedrijf erop om de spullen zo snel mogelijk bij je te bezorgen! Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen kunnen er geen wijzigingen worden aangebracht omdat het letterlijk al binnen enkele seconden in het magazijn wordt verwerkt. Mocht je iets willen wijzigen of nog iets bestellen, zul je echt een nieuwe bestelling moeten plaatsen.  

Retourprocedure

 

Het bedrijf geeft aan het vervelend te vinden als er iets niet in orde is met afgeleverde artikelen. Wel wordt er aangegeven dat je 14 dagen de tijd hebt om artikelen te retourneren. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je de verzendmail hebt ontvangen. Er zijn wel een aantal voorwaarden die door het bedrijf worden gesteld. Zo moeten de artikelen ongedragen en ongewassen zijn. Doorboorde sieraden kunnen om gezondheids- en hygiënische redenen niet worden geretourneerd en kunnen niet worden gerestitueerd. Zodra de zegel op het intieme speelgoed is geopend, kunnen ze niet meer worden geretourneerd of terugbetaald worden. Ondergoed en badkleding kunnen alleen worden geretourneerd als de hygiëneverzegeling niet is verwijderd. Schoonheidsproducten en accessoires kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Aan items moeten alle tags zijn bevestigd. Het bedrijf biedt gratis retourzendingen aan voor klanten in het Verenigd Koninkrijk. Je moet wel een bewijs van verzending ontvangen voor het geval jouw bestelling op de weg terug naar Nasty Gal verloren gaat.  

Contact opnemen met klantenservice

 

Telefonisch contact opnemen met dit bedrijf is niet mogelijk. Wel kun je contact opnemen via de social media kanalen. Het bedrijf werkt met een Facebook- en Twitteraccount. Er is ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via whatsapp. Voor de exacte details raadpleeg je de contactpagina van dit bedrijf.  

Welke klantervaringen zijn er bij Nasty Gal?

 

Ben je al klant bij Nasty Gal? We  zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw ervaringen zijn bij dit bedrijf. Welke artikelen heb je bijvoorbeeld gekocht bij Nasty Gal? Ben je tevreden over de kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? Zijn jouw bestelde artikelen op tijd bij je thuis bezorgd? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt met de gebruikers van NederlandReview. Mede door jouw inbreng blijven we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijf reviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook