NA-KD

5.5

Bestellen

4.9

Service

4.7

Prijs

5.3

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

NA-KD

Waar koop jij altijd je kleren? Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe modezaak om je slag te slaan. maar waar kun je dat het beste doen? Één van de winkels die kleren verkoopt is NA-KD. Maar wat voor kwaliteit jurken en rokken zullen ze verkopen? Zullen hun jumpsuits wel comfortabel zijn? Hoe lang zullen hun shirts mooi blijven? Zul je hun spijkerstof kleren langer dan één seizoen kunnen dragen? Zal het lang duren voor je sweater of korte broek wordt bezorgd door NA-KD’s bezorgservice? En zal hun klantenservice je wel helpen als je naar ze toe gaat vanwege een vraag of probleem? De beste manier om dit te onderzoeken is door reviews te lezen van klanten die al eens bij NA-KD gewinkeld hebben. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen een beter beeld van NA-KD te krijgen. Naar aanleiding daarvan kun je zelf bepalen of je het aandurft iets van hun website te bestellen.


Over NA-KD

NA-KD is een kledingzaak. Ze noemen zichzelf een golbale modesite en zijn dus bereikbaar vanuit verschillende landen. Ze verkopen vanuit de hele wereld. Ze mixen hun eigen huismerk NA-KD met andere vooraanstaande merken. Voorbeelden van deze merken zijn Levi’s, Ray-Ban, Calvin Klein, Ax en nog 150 anderen. In hun shops kun je zomerkleding vinden zoals topjes, rokken, korte broeken en jurken. Maar ze hebben ook andere kleding zoals broeken, spijkerstof kleding, sweaters en nog veel meer. Er zijn zelfs hele outfits zoals een jumpsuit. Voor buiten hebben ze jassen en jacks die je lekker warm kunnen houden als het buiten koud is. Voor onder je kleren is er wat lingerie. Natuurlijk zijn er ook wat schoenen in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een chique stel enkellaarsjes, wat sportieve sneakers, een set pumps, wat hoge hakken of juist makkelijke instappers. Waar je ook naartoe gaat, je schoenen zullen genoeg bescherming hebben. En er is een collectie zwemkleding die van pas kan komen als je een dagje naar het strand of zwembad gaat. Zo kun je op iedere gelegenheid goed gekleed aankomen.


 


Diensten van NA-KD

De kleding van NA-KD kan online besteld worden. Selecteer de broek of het shirt wat je wilt en stop het zo in je digitale winkelmandje. NA-KD’s bezorgservice zal de jurk of sweater netjes bij je thuis afleveren. Ook heeft NA-KD een klantenservice om je bij te staan als je een vraag hebt of tegen een probleem aanloopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor NA-KD

Hangen er in jouw kledingkast al kledingstukken van NA-KD? Zelfs als je alleen maar een shirtje hebt gekocht willen wij graag weten wat jij van deze kledingwinkel vind. Hoe fijn voelen hun jurken aan? Zijn hun rokken soepel genoeg? Kun je uren op hun schoenen lopen of moet je ze binnen het uur al uittrekken? Duurde het lang voor je broek of sweater werd bezorgd? En hoe vriendelijk is hun klantenservice nou echt? Schrijf een review en vertel ons wat jij echt vind van NA-KD zodat potentiële klanten van NA-KD een beter beeld krijgen voordat ze besluiten zelf iets op de website te bestellen.


Wat voor ervaring hebben klanten met NA-KD? Lees reviews over sweaters, jurken, shirts, zwemkleding, broeken, topjes en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Clothing order: should have never ordeted from them!

Please NEVER order stuff from them! They are crooks and thieves! I returned my purchases well withing return time and three weeks (!) later I received return confirmation, followed by email saying you did not return items on time so you are not entitled to refund! They clearly do this on purpose so that they do not have to issue you a refund. Lady at DHL counter confirmed that lots of customers had such problems with NA-KD, so I am clearly not the only one. Beware of this ecommerce company!

S

Svetlana

26-03-2024

0

Inleveren

Ik heb mijn bestelde artikelen NIET ontvangen en ze willen dat ik retourkosten ga betalen!!!!! Dat is echt niet van deze wereld.??? Wat voor bedrijf is die dan? Slecht!

M

MARA

13-01-2024

0

Tassen

Orden geplaatst, betaald met Rabo, geen order nummer ontvangen etc. Geen order gehad? Niet te bereiken via klantenservice. Geen telefoonnummer! Ronduit slecht.. na drie dagen nog geen reactie/actie! Dieven

M

Maddy Visser

10-10-2023

0

Kleding

Kijk uit met dit bedrijf, je moet betalen maar je krijgt niets, ook nergens bereikbaar.

J

Joke

22-07-2023

0

Broek

2x retourkosten, dus van hen naar mij en van mij naar hen moeten betalen na retour, in dit geval 8.90 voor een broek die niet paste, weerhoudt mij nu om nog bij hen te kopen. We investeren allebei. Geen eerlijk beleid!

Y

Yvonne

12-07-2023

0

Awful experciene with Customer Care

Awful experience with Customer Care that makes very unjustified decisions and is not helpful at all! I reached out to the company yesterday because I got a pop-up saying my account is suspended due to their Fair Use Policy that has not been followed. Because it says online that, if you feel that they've made a mistake, they can review your order history manually and re-evaluate to possibly make a new decision. So I reached out to them saying I only made a total of 3 orders in 2022-2023, of which I returned 2 because the clothing didn't fit me. I even provided the three order numbers and triple checked my email history to make sure. However, I got a (possibly standard) reply back saying they did an initial investigation and came to the conclusion the returns in my order history is much higher than usual e-commerce behavior, and that the refuse me the right to make future purchases. A load of complete nonsense if you ask me. How are 2 returns over the course of 1,5 years unusual return behavior? It's normal that clothes ordered online sometimes don't fit and get returned. But I didn't abuse their return system by ordering packages after packages, and sending it all back just because I can. So thank you very much for nothing Conrado!

M

Melanie

02-06-2023

0

Klanten Service is belachelijk slecht

Ik had een totaal verkeerde bestelling gekregen. Klantenservice is moeizaam te vinden en alleen via contactformulier te bereiken. Hier krijg je vervolgens alleen maar automatische antwoorden op terug “het pakket is geleverd” Belachelijk slecht!

G

Glennes

12-05-2023

0

Kleding

Naar mijn mening zijn sommige kledingstukken te duur en slecht van kwaliteit. Het lijkt erop dat er heel goedkoop materiaal wordt gebruikt. Ik had een rok besteld en er komen steeds kreukels in en is steeds statisch. Heel jammer want de rok ziet er leuk uit. De rok was naar mijn idee te prijzig voor het product die je krijgt.

A

Akin

05-03-2022

0

Blouse

Prijzig wat mij betreft. Onbetaalbaar voor de algemene consument.

M

Melanie

05-03-2022

0

Verkoop tweedehands

Ik zou hiervoor €58 shopkrediet krijgen, nergens te vinden en ik krijg nergens deftig antwoord hiervoor. Ook jammer dat je niet kan bellen met iemand en alles via mail/chat moet gebeuren. Service dikke 0 voor mij.

J

Juliette Roussel

12-01-2022

0

Broeken

Levering is top! Broeken vallen echter erg verschillend qua maat en lijken niet op de foto van internet.

W

Wietske

07-12-2021

0

3-12-2020

Alles van bestellen tot aan leveren is prima, maar ik ben echt heel erg geschrokken van de prijs/kwaliteit verhouding. Van ver af is alles mooi, maar wat een slechte materialen! Een overall van 90 euro met een enorm dunne stof, schijnt bijna door. Turtleneck truitjes waarvan de stof na het passen al helemaal slap hangt onder de oksels.. echt bizar dat ze deze prijzen durven te vragen voor deze kwaliteit!

E

Eliza

03-12-2020

0

Kleding

Alleen maar minpunten. Je besteld voor 550 euro verbolgens krijg je een deel van de levering lees 1 artikel 10 dagen later. Echter worden de andere artikelen nooit geleverd maar ook niet geannuleerd. Nu krijg ik een aanmaning voor producten waarvan zij zelf hebben aangegeven dat die later geleverf werden die nooit zijn verzonden rn dus ook niet ontvangen. En moet ik van hun een retour ticket laten zien??? Onmogelijk bedrijf met een slechte engelse en onbereikbare klanten service. Bestel hier niet! Ze hebben hun zaken niet op orde.

M

maartje kersten

14-10-2020

1

2 broeken

Ik ben sinds november 2019 al bezig met een bestelling! 1 item is nooit geleverd en 1 item heb ik geretourneerd maar heb ik nog steeds geen geld van terug gekregen. Het is constant gedoe en ik ben ondertussen 80 euro kwijt voor niks!! Ik heb al meerdere malen contact gehad met de klantenservice maar oplossingen zijn er bijna niet en komen extreem langzaam.

S

Sanne

19-07-2020

0

playsuit

Koop nooit iets bij NA-KD fashion!! Ik heb op 4 Februari 2020 een aankoop gedaan bij NA-KD voor het bedrag van €50.35. Er is echter €220,56 afgeschreven, dit is €170,21 meer dan dat ik zou moeten betalen. Na veel mailtjes te hebben verstuurd en belletjes te hebben gepleegd krijg ik het bericht dat NA-KD niets kan betekenen, alhoewel ik het wel kan aantonen dat er €170,21 teveel is afgeschreven en dit waarschijnlijk ook op hun rekening staat. Belachelijk dat zo’n groot bedrijf de klant hier de dupe van laat zijn. Ik heb PayPal en de bank ook al bericht maar iedereen verwijst naar elkaar, de verantwoordelijkheid zou bij NA-KD moeten liggen. Aan iedereen die dit leest: koop hier NOOIT iets, de kwaliteit is erg slecht en goedkoop (vandaar dat ik het terug stuurde) en de klantenservice is echt vreselijk, ik ben nog nooit zo slecht behandeld en zo gefrustreerd geweest.

S

Sarah

02-06-2020

0

Een jurk

Ik had laat in de avond op een woensdag een jurk bestelt omdat ik vrijdag een feestje had. Ik was zeer laat met bestellen maar het pakketje was nog op vrijdag in de middag komen. Echt zo dankbaar. Ze leveren zo snel en ik weet niet wat ik had moeten doen als het niet was gekomen. Na-kd levert super snel, juiste artikelen, niet kapot echt geweldig. 10/10

A

Anna

19-01-2020

0

Laarzen

Ik vond de eerste keer prima. Retour is snel verwerkt en ik heb voor after pay gekozen dus dan ook geen gedoe met eventueel lang wachten op geld retour.

E

EM vd Akker

15-01-2020

0

CHIC AND CLASSY FOR YOUNG CAREER WOMEN- HIGHLY RECOMMENDED

I have bought many items with which I updated my wardrobe. The quality of NA-KD especially TREND and CLASSSIC were amazing. From dresses to blazers to the pants, all were amazing. I would recommend the items for every young career lady. They are eye-catchers. The material embraces your body and you feel so happy and lovely. To upgrade my wardrobe, I spent almost 600,- euro's- budget and I am still buying items. A minor point is the quality of belts of dresses, blazers and pants. The belts are not hard and they my roll all directions while dresing up.

S

Shams Edany

27-11-2019

1

swimming suit

Ordered a swimmingsuit for my daughter, they only sent the bikini, even if the bra appears available on their site. wanted to change to another colour, that was not possible. ordered another bra, had to pay shipping, as the amount was lower then 20 this time. you cannot even call them, it is only possible to talk through mail. will never order from them again.

R

Roxana

15-07-2019

0

Retour

Ik wou mijn pakket retouren. Ben naar een dhl post geweest. En ze zeiden dat de barcode niet leesbaar was. Omdat het niet geactiveerd was of een verkeerd retour adres op stond. En nu heb ik dus een probleem. Op de site staat dat de retour adres in utrecht is maar de retoursticker die ik heb gekregen staat op dat het in helmond is.

O

Oznur

26-11-2018

0