Manfrotto

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Manfrotto

Ben je zoekend naar professionele camera- en verlichtingsapparatuur? Wellich is Manfrotto wel een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Manfrotto bekend zijn.


Wat is Manfrotto?


Manfrotto produceert en verkoopt camera- en verlichtingsondersteunende apparatuur voor professionele foto-, film-, theater-, live entertainment- en videomarkten. Het bedrijf is gevestigd in Cassola (Noord-Italië). Er wordt een breed scala aan apparatuur ontworpen en geproduceerd. De productlijn bestaat ook uit een uitgebreid assortiment camerastatieven en -koppen, lichtstatieven en accessoires.


Stukje achtergrond


De producten van Manfrotto worden verkocht door eigen distributiebedrijven, Manfrotto Distribution. Er worden producten verkocht in landen zoals China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Nederland. Daarnaast worden de producten verkocht via distributeurs die onafhankelijk zijn in meer dan 65 landen over de hele wereld! Manfrotto stelt dat het internationale distributienetwerk en de inspanning van de medewerkers een absolute kracht zijn. Hierdoor kan er goed samengewerkt worden.


Bestelllingen


Mocht je iets besteld hebben kun je online betalen. Wanneer je online bestelt en betaalt, gaat het systeem direct aan de slag om ervoor te zorgen dat je jouw producten zo snel mogelijk ontvangt. Kibo accepteert betalingen met Visa, MasterCard en American Express. Sommige winkels accepteren andere betaalmethoden, zoals PayPal. De betaalmethoden per winkel worden vermeld bij het uitchecken. Bestellingen onder rembours worden niet geaccepteerd.


Het bedrijf accepteert geen creditcardnummers die per e-mail verzonden worden. Er wordt aangegeven dat je nooit creditcardnummers per e-mail hoeft te versturen, aangezien dit geen veilige praktijk is. Deze organisatie accepteert alleen online bestellingen. Bestellingen kunnen niet per telefoon, post, e-mail of fax worden geplaatst. Bij het afrekenen kun je de verzend- en administratiekosten voor jouw bestelling bekijken. In het zeldzame geval dat de verzend- en administratiekosten hoger zijn dan het weergegeven bedrag, zullen ze je hiervan op de hoogte brengen. De staat of provincie vereist mogelijk dat er belasting wordt geheven over verzend- en administratiekosten.


Retourneringen


Op de website is informatie beschreven met betrekking tot retourneringen. Het kan namelijk voorkomen dat je iets retour wilt sturen. Mocht je niet content zijn met je aankoop, dan kun je een product binnen 30 dagen retourneren. Het bedrijf zal dan jouw aankoopbedrag naar je terug storten. Het is volgens Manfrotto gemakkelijk om een ​​product te retourneren. Als je dit zou willen doen dan heb je een Return Authorization-nummer (RMA) nodig. Kibo Commerce is partner voor orderverwerking en consumentenondersteuning. Via hun krijg je een RMA nummer.


Je dient er rekening mee te houden dat je verantwoordelijk bent voor het terugsturen van de producten naar het bedrijf. Ze raden je aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken. Individuele producten kunnen van een garantie worden uitgesloten. Je krijgt het advies om de productbeschrijving te controleren voordat je jouw bestelling plaatst. Bij het retourneren van producten ben je als klant verplicht om er zorgvuldig mee om te gaan en ervoor te zorgen dat de geautoriseerde Manfrotto-leverancier de producten ontvangt en dat de producten tijdens het transport niet beschadigd raken. Vanwege deze redenen raden ze aan om van een aangetekende bezorgservice gebruik te maken.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Manfrotto? Welke producten heb je precies bij deze organisatie gekocht? Ga je in de toekomst vaker een aankoop doen bij Manfrotto? Is je pakket op tijd bij je afgeleverd? Jouw mening is goud waard. We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over Manfrotto deelt op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)