Manfield

5.4
6.3

Bestellen

4.3

Service

5

Prijs

6

Levering

45%

Zou hier weer kopen

Manfield

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij vooral op schoenen, wat natuurlijk onder online kleding kopen valt. Het is mogelijk om op NederlandReview de reviews, meningen en beoordelingen van anderen te lezen over Manfield. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld van Manfield te krijgen. Natuurlijk kunt u ook hun website bezoeken en meer informatie weervinden over Manfield. Door een goed beeld te vormen, wordt het gemakkelijker om een beslissing te nemen of u wel of niet uw schoenen bij Manfield wilt gaan kopen.     

Over Manfield

Manfield is de online schoenenwinkel in Nederland. Tenminste volgens Manfield! Logisch uiteraard. Het is goed om te zien dat u 24 uur per dag uw schoenen kunt bestellen bij Manfield. U hoeft uw agenda dus niet af te stemmen op de openingstijden van de schoenenwinkel. Manfield heet u van harte welkom en zorgt ervoor dat u een warm welkom krijgt in hun Manfield webshop. 

Bij Manfield ziet u de laatste modetrends en een gevarieerd aanbod van stijlen. De collectie van schoenen op Manfield bestaat uit stijlvolle damesschoenen en mooie herenschoenen. Ook zijn er de mooiste tassen en uitstekende accessoires. Uw nieuwe look is helemaal af bij Manfield. 
Welke schoenen zoekt u? Eigenlijk zijn er voor alle gelegenheden welk schoenen te vinden op Manfield. Er zijn trendy pumps, zakelijke schoenen, slippers en ook sneakers. Er is van alles mogelijk voor zowel mannen, als vrouwen. Bij Manfield bent u aan het juiste adres! 
Het is goed om te weten dat service centraal staat bij Manfield. Het maakt niet uit of u hierbij naar de online shop gaat of naar een van de Manfield schoenenwinkels. 
Als u voor tien uur in de avond uw bestelling plaatst in de webshop, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verwerkt en verzonden. DHL zorgt voor de bezorging van uw nieuwe paar schoenen. 

Diensten van Manfield

De volgende producten kunt u bij Manfield kopen in haar winkels en online webshop:
•    Damesschoenen
•    Herenschoenen
•    Tassen en accessoires
•    Enkellaarsjes
•    Pumps
•    Veterschoenen
•    Laarzen

Klachten, tips en complimenten over en voor Manfield

Bent u ontevreden over de dienstverlening van Manfield? Wil t u een klacht indienen? Dan is dit natuurlijk mogelijk bij een van de winkels. Ook kunt u gebruik maken van de telefoon of van het internet met een email.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u uw klacht kunt indienen. Het is goed om te weten, dat uw klacht direct wordt opgepakt en goed wordt afgehandeld.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw compliment op diezelfde manier af te leveren of een tip om de dienstverlening van Manfield te verbeteren. 

Uw mening over Manfield

Bent  u een klant of een klant geweest van Manfield? Dan zien we uw positieve of negatieve beoordeling over hun graag tegemoet op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen in deze wereld. Het geven van uw beoordeling over Manfield is natuurlijk een uitstekende manier om dit te doen. U kunt dan anderen namelijk helpen om een goed beeld te krijgen van Manfield. 

 

Sandalen, tassen, schoenen en kleding kopen bij Manfield? Lees hoe anderen de service, online winkel en retourmogelijkheden van Manfield vinden. Lees ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook

close

Manfield

Vergelijk reviews en bekijk Manfield