LightInTheBox

4.4

Bestellen

2.5

Service

3.9

Prijs

2.9

Levering

20%

Zou hier weer kopen

LightInTheBox

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van klanten met de webshop LightInTheBox? Lees dan hier hun reviews!


Over LightInTheBox

LightInTheBox is een internationale online winkel. Ze leveren hun producten aan klanten in meer dan 200 landen over de hele wereld. De webshop werd opgericht in 2007 en werkt vanuit Beijing in China. De webshop is vertaald in meer dan 22 talen en is geoptimaliseerd voor klanten van over de hele wereld. Ze bieden klanten een uitgebreid assortiment met lifestyleproducten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën, zoals Mode, Huis & Tuin, Telefoonaccessoires, Verzorging & Haar, Actieknallers en Bruiloften & Feesten. Klanten hebben dus altijd meer dan genoeg om uit te kiezen. Overigens verkoopt LightInTheBox nog meer producten in hun zusterwebshop, MiniInTheBox


Diensten LightInTheBox

De webshop accepteert creditcards zoals Visa en Mastercard, maar je kunt onder andere ook betalen met PayPal en iDeal. Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, maar sommige kleding kan wellicht nog vermaakt worden. Klanten hebben altijd voordeel bij LightInTheBox door de lage prijzen. De producten worden in China geproduceerd waardoor de kosten laag kunnen blijven. Hierdoor kan de webshop veel produceren voor een lage prijs aanbieden en hier kunnen ook hun klanten weer van profiteren.



Heb jij jouw nieuwe look al gevonden bij LightInTheBox?


Producten

Alle producten die te koop zijn bij LightInTheBox zijn ingedeeld in 10 categorieën. Klanten kunnen eenvoudig zoeken in de verschillende categorieën op zoek naar een specifiek product of ze kunnen rondkijken bij alle producten die te koop zijn. In elke categorie zijn duizenden artikelen te vinden waar klanten uren door kunnen zoeken. Bij sommige kleding is het zelfs mogelijk om alles op maat te laten maken. Door de scherpe prijzen en de lage verzendkosten is LightInTheBox bij veel klanten populair. Lees hier de reviews om te ontdekken wat de klanten van LightInTheBox vinden. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten.


Reviews en beoordelingen

Op onze website kun je reviews lezen van echte klanten die al een bestelling geplaatst hebben bij LightInTheBox. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over de webshop. Alle reviews zijn gebaseerd op de ervaringen van klanten met de webshop, of het nu gaat om de producten, de betalingen, de levering, het retourneren of de klantenservice. Het lezen van deze beoordelingen van andere klanten kan je helpen in het maken van een slimme keuze. Is het namelijk slim om te bestellen bij LightInTheBox? 


Heb jij ervaring met het bestellen bij LightInTheBox? Deel dan jouw mening met anderen!

Jouw mening telt! Je kunt andere klanten helpen in hun zoektocht naar veilige online winkels. Raad jij hen aan te bestellen bij LightInTheBox? Positieve en negatieve ervaringen zijn welkom op NederlandReview. We zijn namelijk op zoek naar reviews die eerlijk, objectief en betrouwbaar zijn. Je mag natuurlijk ook jouw klachten, suggesties, winkeltips of complimenten delen!


Ben je benieuwd naar de meningen van klanten? Lees hier echte reviews en ontdek wat zij te zeggen hebben over hun winkelervaringen bij LightInTheBox.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (470)

kleding

Ik ga nooit meer iets kopen bij hun. Kies zelf maar lees verder!! Een rappe website om e.e.a te bestellen --> klant is koning ! Hele lange levertijd --> klant wordt een prins Levering niet compleet --> klant is niet meer van adel Levering terugsturen --> heel erg onduidelijk welke routing en na 3 mailtjes eindelijk duidelijk Terugsturen en dan je geld retour eigenlijk totale ontmoediging dus nu alles behalve klant --> kosten nl 50,00 !! Zowat meer dan de waarde Al met al van koning naar oprotten

R

Ruud

09-02-2024

0

Heren trui en vest

Deze aankoop was een grote teleurstelling. Materiaal van trui klopte niet met de beschrijving, maat van vest klopte wel maar viel veel te groot uit. Zeer veel moeite om uit te vinden hoe je moet retourneren en om het antwoord van de klantenservice te vinden. Hoge verzendkosten om product naar een vaag adres in China te sturen. Vergoeding voor behoud (30%) Is wel ontvangen. Ik zal hier echter nooit meer kopen.

W

Wil

20-12-2023

0

Blauwe heren pak

Wij hebben gister een pak besteld voor een bruiloft en hebben 84.74€ betaald. Vandaag krijgen we een mail waarin staat dat onze bestelling is geannuleerd omdat wij NIET hebben betaald. Wat totaal niet klopt want het is afgeschreven. Nu zoeken wij met spoed naar hulp en niemand reageert. Ze staan bekend als andere grote namen, maar die gaan niet zo met klanten om

K

K.da Cruz

17-11-2023

0

Dames set fleece

Deze aankoop was een grote teleurstelling. Materiaal klopte niet met de beschrijving, maat verkeerd. Totaal ander product. Gewoon goedkope rommel. Onzinnig om met hoge verzendkosten naar een vaag adres in China terug te sturen. Onzeker of je je geld terug krijgt. Een grote les geleerd: hier nooit meer kopen.

W

wim

12-11-2023

0

een Dames Trui Geribd breien Polyester Zak Herfst Winter Dag maar ik heb een wit exemplaar gekregen en ik heb een blauwe besteld. Dus ga het retour zenden.

bestelnummer 2310280375343597 besteldatum 2023-10-28 3:40:55

A

A.C. Van Emmerik-Pieké

11-11-2023

0

linnen colbert maat XXL kleur wit besteld. Maar kreeg maat XL geleverd. Ik heb gereageerd. Maar geen antwoord gekregen.

H

henk den uijl

10-11-2023

0

shirts en jack

Niet wat je verwacht. Kwaliteit laat erg te wensen over. Maatvoering te krap. Klantenservice niet bereikbaar. Retourneren praktisch niet mogelijk. Een zeer slechte webwinkel, die je vooral links moet laten liggen. Deze webwinkel moet eigenlijk verboden worden. Ik meld dit aan bij Radar en mijn juridische verzekering.

W

Walter

08-11-2023

0

twee bolerootjes

JE KUNT NIKS RETOURNEREN DUS JE GELD KWIJT!!!!!

I

ILSE

07-11-2023

0

Lightinthebox

Erg slecht Chinees. Ik wil niets uit China meer. Bah.

J

05-11-2023

0

Een winterjas

Een winterjas besteld, maar de taille waarin het koord zat was veel te hoog. Echt veel te hoog. Bovendien is de jas niet warm, eerder onbehaaglijk kil gevoel . Ik wil hem retour sturen , maar dit is niet te doen. Krijg mails in het Frans en de retour is 40 euro. En bovendien is het adres zeer dubieus waardoor het postkantoor het weigert. Koop hier nooit , maar dan ook nooit meer!!

W

Wilma

04-11-2023

0

Mijn bestelling is nooit aangekomen. Heb expres mijn werkadres als bezorg edres opgegeven. Maar hetbis nooit aangekomen. Ook de link waar je je pakket kan volgen werkte ook niet. Uitendelijk na zo veel pogingen was mijn pakket terug gestuurd naar land van herkomst. En ik heb mijn geld nog steeds niet terug na 4 maanden. HEEL SLECHT KLANTEN SERVICE, EN VERTOUW HUN NIET. IK WIL JULLIE ALLEMAAL WAARSCHUWEN DAT NIET DAAR TE BESTELLEN. JE RAAKT JE GELD KWIJT! STELLETJE OPLICHTERS

Z

Zulfu kutan

28-10-2023

0

Boots

I don't recommended this site. I order one boots,and they never were shipped anyway.They send me emails for discount and some refund and still say after days it will be shipped, but it never came here,im so disappointed.

M

M.Karbanova

25-10-2023

0

Kleding; tw. 1 jumpsuit, blazerpak en twee s

4 Mei besteld. Alle artikelen waren te klein. Contact gezocht voor retourzending. Kregen een adres in China waar je het voor € 28,- moest opsturen. Na maanden via track and trace vernomen dat het pakket bij de douane in China lag. Vandaag (19-10-2023) het pakket zonder enige vorm van informatie retour gekregen. Blijkt dat chinezen onbetrouwbare handelspartners zijn. Nooit meer bij LightInTheBox iets bestellen.

P

P. Hoogeveen

19-10-2023

1

een jack met capuchon gekleurde print

jack met kapision, maten komen niet overeen, sterke kleur afwijking en voor de winter stelt het niets voor. de foto op de site suggereerde een veel betere kwaliteit. gelukkig heb ik met paypal betaald en kom in aanmerking voor aankoopbescherming in aanmerking. het beroep op geen retourkosten kun je niet naderhand melden. of ik er weer zal kopen ja maar geen kleding en in relatie hier mee.

K

karel

15-10-2023

0

Een zgn. native Amerikaanse jas en Cheldey boots

Ik reeg het thuis in een heel klein pakje en dacht meteen ze hebben mij verkeerde dingen gestuurd. Echter, wat er in zat was wel wat leek op wat ik besteld heb maar het kwam niet overeen met wat er op foto's op hun site stond. Op de foto's op hun site stond een dikke (winter) jas met opgezette elleboog stukken maar op het vod wat ik thuis kreeg was het er gewoon opgeschilderd en was het gewoon een zomers vest, zo dun. Deze smerige bedriegende chinezen krijgen van mij de titel "Kut Chinezen"

G

G.H. Kars

05-10-2023

0

Acrylic Spiegel

Slechte kwaliteit, niet zoals beschreven op de foto en het filmpje

C

calin17us

28-09-2023

0

herenhemd

Enkele maanden geleden herenhemd gekocht voor enkele euro's. Prima kwaliteit, en geleverd zoals beloofd. Ik heb nu een jas besteld, en hoop weer te rekenen op dezelfde kwaliteit. Extra service heb ik niet nodig gehad, noch retour.

S

son523

25-09-2023

0

Bovenleiding

Ik ben echt teleurgesteld in de kwaliteit en in de maten. Het zag er allemaal mooi uit, maar bleek anders dan op de plaatjes. Dag Jan natuurlijk gebeuren maar dan… Retourneren is ellende. Ik heb voor 28€ een pakket naar China gestuurd en hoop dat ik m’n geld ooit terug krijg. Verschrikkelijke service. Ik koop op deze site nooit meer iets..

C

Chris

19-09-2023

0

T shirt

5x teveel betaald. Echt schandalig. Pure oplichterij. Heb ze uit teleurstelling nooit gedragen. Echte rotzooi. Ook de maatvoering klopt niet. Retourneren maken ze aartsmoeilijk. Nooit koop ik nog hun rotzooi.

D

Dirk v.t.

19-09-2023

0

Great Gatsby outfit + accessoires

Zou hier NOOIT meer bestellen. Er is zogezegd een retourservice maar als je dan wil retourneren begint de miserie. Je kan geen retourticket afprinten en moet via de website contact opnemen met de klantendienst firma. Die antwoorden dan dat “toevallig” dit product niet kan worden geretourneerd daar het op maat wordt gemaakt. Er is geen enkel telefoonnummer beschikbaar, je kan niet chatten… niks dus!!!! Waardeloos!!!

A

Ann

17-09-2023

0