Levi's

5.8
6.7

Bestellen

4.7

Service

6.7

Prijs

5.3

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Levi's

Zoek je een kledingbedrijf waar je kleding kunt kopen? Wellicht is Levi's iets voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Levi's?

 


Levi Strauss & Co., beter bekend als Levi's, is een kledingbedrijf uit Amerika dat voor de meeste mensen bekend staat als de producent van het Levi's-merk van jeansbroeken. Naast Levi's beschikt Levi Strauss & Co. ook over de merken Dockers en Denizen. Mocht je op de website zijn dan kun je allereerst een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: jeans, dames, heren, kinderen en 501.  


V

erzenden  


Het bedrijf zend artikelen naar een heleboel landen. Zo wordt er vermeld dat ze binnen het Verenigd Koninkrijk leveren, met uitzondering van de Kanaaleilanden, het eiland Wight, Guersey, de Scilly-eilanden en het eiland Man. De online shop van dit bedrijf is ook beschikbaar in landen zoals Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden en Zwitserland. Er wordt gebruik gemaakt van een verzekerde leveringsdienst. Je kunt een overzicht bekijken op de website van Levi's.  


Retour- en omruilbeleid

 


Het bedrijf geeft aan te hopen dat je blij bent met je aankoop. Desondanks heb je als klant de mogelijkheid om binnen 28 dagen vanaf de aankoopdatum te retourneren of om te ruilen. Er wordt aangegeven dat je een artikel maar een keer mag omruilen. Als het artikel vervolgens nog steeds niet naar je zin is, kun je het terugsturen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. Zo kan ondergoed niet worden geretourneerd of omgeruild. Je zult het bedrag ontvangen op dezelfde bankrekening als waarmee je betaald hebt. Je zult per e-mail een bevestiging ontvangen als het retourproces in gang is gezet.  


Duurzaamheid

 


Bij het bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze vinden het erg belangrijk in het bedrijfsproces. Ze willen dit ook transparant communiceren aan haar klanten. Ze maken betere keuzes, gebruiken duurzamere materialen bij de inkoop en ze zoeken naar manieren om minder water te verbruiken. Alle duurzaamheidsmaatregelen die worden genomen kun je lezen op de website van Levi’s.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met dit bedrijf. Zo kun je telefonisch contact opnemen, maar ook een e-mail sturen. Het telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website. De klantenservice is van 08:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar. Je kunt dan dus een e-mail sturen en telefonisch contact opnemen. Mocht je een betaling willen doen, dan kan dit op een hoop verschillende manieren. Alle betaalmethodes staan beschreven op de website van het bedrijf. Enkele betaalmethoden die je onder andere kunt gebruiken zijn iDEAL, VISA, Maestro, American Express en PayPal. Mocht je alle betaalmethodes willen weten dan verwijzen we je naar de website van Levi’s.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een kledingstuk gekocht bij Levi's? Ben je tevreden over de producten/diensten van Levi's? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bij Levi's bestellen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je mening over dit bedrijf geeft. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Jeans aangeschaft in de Black Friday periode. Heb er eerst 1 besteld , zeer prijsgunstig, om te kijken voor goede maatvoering. Wilde bij goede pasvorm een 2e kopen. Maar, de aflevering van de 1e bestelling duurde 5 dagen langer dan aangegeven ( telkens bericht “ het duurt nog even” . Maar goed, bij ontvangst meteen de 2e jeans besteld uitgaande dat dezelfde prijs gehandhaafd wordt. Dus niet, de prijs had men verdubbeld (!!!) en er was geen coulance van de Klantenservice . Service , waardeloos, prijs buiten Black Friday veel te hoog, zal beslist niets meer online bij Levi.com . kopen !

H

Hans

07-12-2022

0forum
6

Broek

Wat een bijzonder trieste klantenservice. 1. Ik vraag om hulp voor het kopen van een broek, sta vervolgens binnen 5minuten buiten met een broek waarvan ik bij thuis komst merk dat hij totaal niet zit. 2. Ik wil de broek de volgende dag terugbrengen, maar kan alleen een tegoedbon krijgen. Er bestaat zoiets als een herroepingsrecht, maar Levis denkt zich hier niet aan te hoeven houden. 3. Ik wil de bon online besteden vanwege de lockdown maar dit kan niet?? Na lang smeken maken ze dan uiteindelijk een uitzondering. 4. Ik koop een nieuwe broek online, maar ook deze zit niet. 5. Ik wil deze broek terugbrengen bij een fysieke winkel zodat ik hem gelijk om kan ruilen voor een nieuwe, maar ik krijg te horen dat ik deze broek alleen maar bij een DHL punt kan omruilen en kan hem dus niet omruilen voor een nieuwe broek. 6. Ik stuur de broek terug bij een DHL punt en wil vervolgens een nieuwe broek bestellen maar nu doet mijn code het niet meer en Levis heeft niks laten weten over een eventuele nieuwe code. Wat een dieptrieste bedoeling is het zeg, fiks je processen alsjeblieft een beetje. Jullie doen echt maar wat namelijk

V

Victor de Ruijter

30-03-2021

0forum
2

broeken

Een van mijn favoriete merken!! Ik koop vooral broeken hier maar ook wel eens truitjes Heel handig dat ik mijn maat gewoon weet. De enige winkel waar ik online broeken durf te bestellen, want mijn maat klopt altijd precies maakt niet uit wat voor model bij mij!!

R

Roshida

11-07-2020

0forum
9.5