L'Argentina

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

L'Argentina

Waar moet jij aan denken bij het land Argentinië? Misschien zie je prachtige stranden voor je en kun je de Argentijnse keuken al op je tong proeven. Het land in Zuid-Amerika is bij velen dan ook een favoriet. Heb jij het land bezocht en werd je verliefd op de Argentijnse kledingstijl van de sterke Argentijnse vrouw? Je hebt dan waarschijnlijk al van L’Argentina gehoord. Het kledingmerk is geïnspireerd op de kleding van de Argentijnse vrouw. Heb jij je het winkelmandje al volgegooid en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen met de webshop? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Ze vertellen je over de kwaliteit en prijs van de kleding, zodat jij weet of L’Argentina betrouwbaar is.


Over L’Argentina

In 1986 werd het kledingmerk eindelijk opgericht. De droom bestond al langer om een kledingmerk op te richten voor de stijlvolle vrouw. De inspiratie voor de kleding werd gevonden in Argentinië. De gepassioneerde en sterke vrouwen in het land, hebben een bepaalde authenticiteit die nergens anders te vinden is. De karakteristieke en iconische kleding werd ook gebaseerd op de polo sport om een elegant en stoer merk te kunnen ontwikkelen. L’Argentina zegt dan ook luxueuze vrouwenkleding te verkopen met de spirit uit Argentinië. 
Collectie L’Argentina

L’Argentina is niet het enige merk dat in de webshop verkocht. La Gauchita is namelijk ook een bekend merk dat bij L’Argentina te vinden is. La Gauchita, wat avontuurlijke zus van Argentinië betekent, heeft dezelfde waarden als het eigen merk van de webshop. Hoogwaardige kwaliteit en rijke details staan hierbij centraal. Je kunt bij L’Argentina dan ook alles vinden om een hele outfit samen te stellen. Ze hebben blazers, jackets, dresses, tops, blouses, sweaters, cardigans, pantalons, skirts en outerwear. Je bent met de kleding van L’Argentina altijd klaar voor een nieuwe dag. 


Diensten L’Argentina

De verzending is voor alle bestellingen binnen de EU gratis. Je betaalt dus nooit extra bezorgkosten. Overigens krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht je kleding toch niet passen, dan kun je alles eenvoudig retourneren. Het blog van L’Argentina heeft altijd leuke tips voor de mooiste outfits en de webshop heeft ook het hele jaar lang aanbiedingen en kortingen. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste kleding en aanbiedingen, kun L’Argentina volgen op Facebook en Instagram.


Klachten en vragen

Alle klanten met klachten of vragen kunnen terecht bij de klantenservice op de website. Hier vind je alle contactgegevens van de webshop. Het postadres in Noordwijkerhout staat vermeld, maar je kunt ook gebruikmaken van het telefoonnummer of het contactformulier invullen. Er is altijd een geschikte manier om de webshop te bereiken.


Jouw ervaringen met L’Argentina

Heb jij een nieuwe outfit gekocht in de webshop? Of koop jij al jaren al je kleding bij L’Argentina? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het kledingmerk. Wat vind je van de kwaliteit? Is de levering snel? En is de kleding duur? Laat andere klanten weten wat jij vind van L’Argentina en geeft jouw beoordeling.


Wat vinden vrouwen van het kledingmerk? Is de kleding van de beste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews over L™Argentina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)