Kipling

5.7
6.7

Bestellen

5.1

Service

6

Prijs

5.1

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

Kipling

Het merk Kilping ken je misschien wel. Je zal misschien ook wel weten dat het een merk tassen is. Maar wat voor kwaliteit tassen zal deze tassenwinkel nou echt verkopen? Zullen die schooltassen wel stevig en groot genoeg zijn om al die zware schoolboeken in mee te nemen? Zullen die reistassen nou wel zo handzaam zijn? Zullen die rugtassen echt zo handig zijn als ze eruit zien? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Kilping arriveert met je gepersonaliseerde nieuwe tas? En zal de klantenservice van Kilping ten minste proberen om het probleem op te lossen waar je mee zit of jouw vraag te beantwoorden? Alleen mensen die al een tas van Kilping hebben gekocht kunnen je hier wat meer over vertellen. Neem daarom eens aan kijkje bij de reviews die ze hier hebben achtergelaten. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je alvast een aardig beeld van Kilping geven.

Over Kilping

Kilping is een tassenwinkel of op zijn minst een merk tassen. Ze hebben hun eigen winkels, maar de tassen van Kilping worden ook in vele andere tassenwinkels verkocht. Bij Kilping kun je vele verschillende soorten tassen vinden. Zo zijn er schooltassen voor peuters, basisschoolkinderen en tieners. Die hebben immers allemaal andere behoeftes en voorkeuren. Er zijn sporttassen, etuis, schooltassen met wieltjes, broodtrommels en andere schoolspullen. Maar er zijn ook nog andere tassen te vinden voor dagelijks gebruik. Hieronder vallen handtassen, laptoptassen, shoppers, sporttassen, crossbody tassen, zakelijke tassen, verzorgingstassen en schoudertassen. Mocht je deze allemaal niet handig vinden dan kan een rugtas een uitkomst zijn. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder prints. Sommigen kun je meenemen als handbagage of zelfs koffer. Er er zijn weekendtassen die je makkelijk meesleept als je een paar dagen ergens heen gaat. In alle gevallen doe je de tas op je rug en heb je er verder geen omkijken naar. Andere accessoires van Kilping betreft paraplus, sjaals, buideltasjes, werk, portemonnees, toilettassen, sleutelhangers, heuptasjes en reisaccessoires. Neem ook eens een kijkje bij hun outlet voor items met korting.


Diensten van Kilping

Je kunt heel gemakkelijk een tas bestellen via Kilping. Kies de schoudertas, heuptas of toilettas die je wilt en maak de bestelling en betaling rond. Daarna zal de bezorgservice de handtas of schooltas netjes inpakken en op weg naar je toe sturen. Zo hoef je er niet zelf om naar een tassenwinkel te gaan. Je kan de tas zelfs nog laten voorzien van een persoonlijk tintje. Ook heeft Kilping een eigen klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie of advies van een professional nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Kilping

Heb je al een tas van Kilping of er in het verleden eentje gehad? Dan willen wij graag horen wat jouw indruk van Kilping echt is. Hoe handig zijn die schooltassen nou echt? Zit je laptop wel echt veilig in één van hun laptoptassen? Duurde het lang voor de Kilping bezorgservice de schoudertas of handtas naar je opstuurde? En hoe reageerde Kilping’s klantenservice toen je een vraag voor ze had? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over of ervaring met Kilping is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

Kipling

Vergelijk reviews en bekijk Kipling