iDeal of Sweden

3.5
4.1

Bestellen

2.6

Service

3.9

Prijs

3.3

Levering

24.1%

Zou hier weer kopen

iDeal of Sweden

Heb jij voor iedere dag van de week een ander telefoonhoesje? Of heb jij voor elke maand van het jaar een ander ontwerp? Het design van iemands telefoonhoesje zegt veel over iemand. Sommigen kiezen voor een foto van hun favoriete acteur, anderen willen juist iets heel simpels en nemen een zwart telefoonhoesje. Bij iDeal of Sweden nemen ze het ontwerpen van hun telefoonhoesjes altijd serieus. Ze maken unieke ontwerpen die je nergens anders kunt vinden. Heb jij een telefoonhoesje gevonden in de webshop? Lees dan hier de reviews over de ervaringen van andere klanten, dan weet je meteen zeker of iDeal of Sweden betrouwbaar is!


Over iDeal of Sweden

De webshop voor mobiele telefoonaccessoires ontwerpt modebewuste telefoonhoesjes waar iedereen jaloers op zal zijn. Ze vinden hun inspiratie op de catwalks en bij modeshows over de hele wereld. Ze verwerken de nieuwste trends op het gebied van mode en lifestyle in hun ontwerpen om altijd een uniek product voor hun klanten te kunnen creëren. Het bedrijf ontstond uit innovatie en nieuwsgierigheid en dit is nog altijd de drijfveer van het bedrijf. Het begon allemaal in 2013 met het doel om de meest innovatieve producten te produceren die het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van de klanten. 


 


De vier kenmerken van iDeal of Sweden

-    Het begin voor iDeal of Sweden allemaal met de kwaliteit. Tijdens het gehele productieproces wordt naar de hoogste kwaliteit gestreefd. Elk product wordt getest en gecontroleerd. Het milieu speelt hierbij ook een belangrijk rol. iDeal of Sweden zoekt altijd naar duurzame oplossingen.
-    Het tweede kenmerk van iDeal of Sweden is de functie. Ze willen klanten functionele producten bieden die er ook nog eens mooi uitzien. Innovatie is hierbij onmisbaar. Ontwerp en functie moeten samenwerken om het beste product te kunnen ontwikkelen
-    Het derde kenmerk is dan ook het ontwerp. Mode wordt bij iDeal of Sweden omgezet in moderne ontwerpen. Het gaat echter niet alleen om het design, maar om de gehele afwerking van het product. Overal wordt op de kleinste details gelet.
-    Het laatste kenmerk is het materiaal. Alle materialen van de telefoonhoesjes worden nauwkeurig geselecteerd en gecontroleerd. Er wordt elke dag weer gezocht naar duurzame materialen die lang meegaan.


Vragen en klachten

Om klanten het beste te kunnen helpen bij vragen of klachten, heeft iDeal of Sweden een uitgebreide klantenservice. De contactgegevens van de verschillende afdelingen van het bedrijf staan op de website vermeld. Je vindt op de contactpagina van de website een contactformulier om een algemene vraag te stellen of om je klacht te melden. Het is echter ook mogelijk om direct te mailen naar de afdeling Customer Service, PR & Marketing, Blog & Social Media, General Business, Sales & Distribution en Career Opportunities. 


Wat vind jij van iDeal of Sweden?

Willen al jouw vriendinnen weten waar jij je telefoonhoesje vandaan hebt? Ben je helemaal gek van de ontwerpen in de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij de telefoonhoesjes van iDeal of Sweden aanraadt! Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de telefoonhoesjes duur? En werd je bestelling snel geleverd? Vertel alles over jouw ervaringen met iDeal of Sweden!


Wat vinden klanten van de telefoonhoesjes voor iPhone, Samsung, Sony en Huawei? Zijn ze duur? Lees hier de reviews en ervaringen over iDeal of Sweden!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (29)

Anderen bekeken ook