Horloge Leverancier

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Horloge Leverancier

Met een horloge heb je eigenlijk altijd de tijd bij je zonder dat je steeds je mobiele telefoon uit je zak hoeft te plukken. Daarbij kan het ook nog eens een erg mooi sieraad zijn. Natuurlijk moet je horloge dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Misschien voldoen de horloges van Horloge Leverancier wel aan de voorwaarden die jij aan een horloge stelt. Maar hoe goed zal de kwaliteit van die horloges nou eigenlijk zijn? Zullen ze wel lang gezien meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Horloge Leverancier het horloge bij je aflevert? En hoe zal de klantenservice van Horloge Leverancier reageren als je horloge niet meer goed wil lopen? Alleen mensen die al een horloge van Horloge Leverancier dragen kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij Horloge Leverancier echt aan toegaat. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je nou echt van Horlogeleverancier zult kunnen verwachten.


Over Horloge Leverancier

Horloge Leverancier is een modewinkel die horloges aanbiedt. Ze willen je voorzien van een groot assortiment merkhorloges waar jij een keuze uit kunt maken. Natuurlijk moeten deze horloges dan verkocht worden voor de scherpste prijs. Ze hebben horloges voor mannen en vrouwe. Hun collectie voor dames bestaat uit verschillende materialen, kleuren en diameters. Je kunt kiezen voor edelstaal, kunststof, keramiek, nikkelvrij edelstaal en leer. Veel horloges zijn goud, bruin of grijs, maar als je eens gek wilt doen dan kun je voor een groen of oranje horloge kiezen. Dan zijn er nog een aantal horloges voor heren. Ook daarbij kun je kiezen tussen verschillende materialen, diameters en kleuren. de één wil immers een groot horloge zodat je de wijzers en cijfers duidelijk kunt zien terwijl een ander een wat kleiner uurwerk verkiest. Sommige horloges zijn waterdicht en kunnen dus ook in het water gedragen worden. Andere sieraden die Horloge Leverancier aanbiedt zijn armbanden, horlogebandjes en nog wel meer. Je kunt in hun webshop merken tegenkomen zoals Versace, Ice Watch, Swiss Military, Replay, Marc Jacobs, Joop!, Guess, Glam Rock, Tommy Hilfiger, Swiss Eagle, Lacoste, Nautica en nog vele anderen.
Diensten van Horloge Leverancier

De bezorgservice van Horloge Leverancier kan ieder willekeurig horloge dat je via hun website besteld naar je opsturen. Het horloge zal geleverd worden met een echtheidscertificaat zodat je zeker weet dat het horloge geen namaak is. Ook krijg je twee jaar garantie op het horloge zodat je zeker weet dat het horloge het minimaal 2 jaar goed zal blijven doen. Verder heeft Horloge Leverancier een klantenservice om je te assisteren als je wat advies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Horloge Leverancier

Loop jij al rond met een horloge van Horloge Leverancier om je pols? Dan ben jij de juiste persoon om over jouw ervaring met deze horlogewinkel te vertellen. Hoe prettig zitten die horlogebandjes? Blijft het horloge wel lang mooi? En zijn de klantenservice en bezorgservice van Horloge Leverancier vriendelijk en behulpzaam genoeg? Schrijf jouw eigen Horloge Leverancier review en laat ons weten wat jouw mening over deze horlogewinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)