Happy-Size.nl

5.2
6.6

Bestellen

4.2

Service

6

Prijs

4

Levering

31.3%

Zou hier weer kopen

Happy-Size.nl

Happy Size is een van winkels die zich speciaal richten op mannen én vrouwen met een maatje meer. Lees hier hoe het hun klanten beviel. Wat vonden zijn van de aangeboden kleding? Zagen zij de huidige modetrends er in terug? Beviel de pasvorm? Hoe hebben zijn de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm ervaren? Wat is hun mening over de klantenservice? Als je zelf ook ervaring hebt over deze winkel en graag je mening of een beoordeling wilt geven, voel je daar volledig vrij in!

Vuilniszakken zijn niet modieus

Overgewicht is een feit in de moderne maatschappij. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, begeven zich dus in de kledingwinkel naar de hoek met de grote maten. Helaas is het aanbod van kleding in grote maten vaak weinig flatteus in de gangbare modehuizen. Nog maar al te vaak is plus size kleding te vergelijken met de elegantie van een vuilniszak met een blijkbaar blind oog voor detail. Als er al een afdeling grote maten is, want sommige kledingmerken gaan uit principe niet boven een bepaalde maat. Dat is op zijn zachts jammer te noemen. Maar los van commerciële gemiste kansen, laten dit soort ervaringen in de passpiegel of het helemaal niet kunnen terugvinden van je kledingmaat, negatieve sporen achter op het gemoed van de klant. Een maatje meer zijn in een maatschappij waar de media een voorkeur lijkt te hebben voor dun en heel dun, kan al behoorlijk confronterend zijn. Minderwaardheidsgevoelens, depressie en stress zijn niet ongewoon. Kleding kopen is daardoor al stressvol, dus zo’n negatieve ervaring maakt het er niet beter op. Ook als je een maatje meer hebt, heb je recht op kleding waar jij je prettig in voelt, net als ieder ander.

Gelukkig komen er over de jaren steeds meer winkels die zich richten op de grotere maten, waarbij voor zowel mannen als vrouwen modieuze, trendy en mooi vallende kleding te vinden is voor een betaalbare prijs. Vaak is het in deze winkels mogelijk om een goede garderobe samen te stellen van uitgekiende outfits uit de ruime modecollectie. Op die manier heb je voor iedere gelegenheid, van alledag tot sollictatiegesprek of date, de juiste kleding. Met iedere maat kun je er geweldig uit zien

.

Meer dan een modebewust outfit

Winkels voor grote maten hebben niet alleen een praktisch nut van het aanschaffen van goedzittende kleding. Ze laten mensen met een maatje meer ook ervaren dat ze er mogen zijn. Even een geluksmomentje als je ziet hoe je dat geweldig modieuze outfit rockt, wat ook nog eens heel prettig zit. Deze winkels geven hun klanten niet het gevoel afgeschreven te zijn door enkel zoiets oppervlakkigs als hun kledingmaat.

Happy Sizers gezocht!

Dus ben je een modebewuste man of vrouw met ervaring met het assortiment van Happy Size, schrijf hieronder gerust je review. Hoe meer meningen en ervaringen er te lezen vallen, hoe beter toekomstige klanten geholpen kunnen worden. En ben je hier omdat je graag wilt weten wat je in huis haalt en of het bedrijf bevalt? Je leest het hieronder!

Zijn de klanten van Happy Size happy met deze aanbieder van actuele plus size mode? Zijn ze gelukkig als ze in de spiegel kijken? Lees de reviews hier

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (67)

Anderen bekeken ook

close

Happy-Size.nl

Vergelijk reviews en bekijk Happy-Size.nl