GASSAN

8.3
8.4

Bestellen

8.8

Service

7.2

Prijs

8.8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

GASSAN

GASSAN is een bedrijf waar je sieraden, diamanten en luxe horloges kunt kopen. Het bedrijf stelt via haar eigen website dat ze vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid  voor meer dan 70 jaar vertegenwoordigen. GASSAN is een echt familiebedrijf dat werd opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan. Dat was in het jaar 1945. De kernactiviteit in dat jaartal was het slijpen van diamanten.

Kernwaarden

Er worden niet alleen diamanten geslepen. Anno de tijd waarin we leven is de hoofdzakelijke activiteit van GASSAN om bezoekers wereldwijd te informeren over de bekende vier C’s. Dit zijn slijpsel, helderheid, kleur en karaat. Deze vier bepalen samen de waarde van de diamant. Het bedrijf heeft hier nog een vijfde C aan toegevoegd. Kennis en passie wordt gedeeld door bezoekers rond te leiden in het wereldje van de diamant.

Voordelen

Door de organisatie wordt aangegeven dat ze de ultieme optie bieden om diamant juwelen te personaliseren. Dit doen ze door vele verschillende keuzemogelijkheden aan te bieden. Er wordt gesteld dat de vakbekwame goudsmeden een aangekochte diamant al in circa een half uur in het uitgekozen juweel kunnen zetten.

Het bedrijf geeft aan betrouwbaar te zijn en officiële dealer van meer dan 20 van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van ’s werelds meest exclusieve horloge labels.  De diverse merken worden te koop aangeboden in de GASSAN winkels.

Betalen en contactmogelijkheden  

Er is sprake van een verzekerde betaalmethode. GASSAN geeft ook aan dat ze shoppen zo veilig en comfortabel mogelijk maken. Er wordt de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt om ervoor te zorgen dat de creditcard informatie veilig zal blijven. Door deze technologie kunnen klanten iedere bestelling veilig en online betalen. De volgende betaalmethoden worden geaccepteerd: Internetbankieren via iDEAL, Mastercard, VISA card, American Express, PayPal, Bancontact, Mister Cash en GASSAN Giftcard. Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Dit kan via telefoonnummer +31 (0)20 622 533 of per e-mail naar info@gassandiamonds.nl.

Verzenden en retourneringen

GASSAN zegt garantie te kunnen bieden inzake het veilig verzenden van de producten. Voor alle artikelen die binnen Nederland afgeleverd moeten worden geldt dat er geen extra kosten in rekening wordt gebracht. Mocht je iets bestellen voor buiten de landsgrenzen dan kunnen de prijzen nogal verschillen.

Mocht het zo zijn dat jij een artikel wilt ruilen of retour willen sturen dan is dit gratis. Het artikel zal dan wel binnen 14 dagen ontvangen moeten zijn door het bedrijf. Retourneren of ruilen is trouwens alleen mogelijk als het product online is aangeschaft. Ook moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Zo zullen de originele stukken zoals certificaten en garanties bij de zending moeten zitten. De originele aankoopbon zal aanwezig moeten zijn. Daarnaast is het van belang dat het artikel authentiek en in nieuwstaat verkeerd. De zending moeten in de orginele verpakking terug naar het bedrijf verstuurd worden. Er mogen geen draagsporen of beschadigingen aangetroffen worden. De gehele retourprocedure staat op de website van GASSAN beschreven.

Wat zijn de klantervaringen bij GASSAN?

Ben jij al klant bij GASSAN? We zijn heel benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf.  Welke aankopen heb jij bij GASSAN gedaan? Ben je tevreden met deze aankopen? Ga je in de toekomst vaker bij GASSAN kopen? Zou je dit bedrijf aan andere mensen aanbevelen? Jouw mening is goud waard. Door jouw visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een betere beslissing te nemen. We stellen het enorm op prijs als jij je mening geeft op deze pagina!

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

GASSAN

Vergelijk reviews en bekijk GASSAN