Gabberwear

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gabberwear

Gabberlook, de look die een aantal jaren geleden zo populair was vanwege de populaire bijhorende muziekstijl, wordt nog steeds gedragen. Maar nu de piek van de hype voorbij is en de algemene populariteit iets gedaald is het iets lastiger aan kleding  in deze stijl te komen. Dus waar kun je die nog vinden? Gabberwear is een winkel die zich speciaal richt op dit type kleding en accessoires. Maar wat voor kwaliteit hardcorekleding zullen ze verkopen? Hoeveel spullen zullen er in hun hardcore tassen passen? Zal het lang duren voor hun bezorgservice de bijpassende merchandise heeft geleverd? En kun je hun klantenservice erop vertrouwen om je goede service te verlenen als er iets niet volgens plan verloopt? De enige mensen die je daar meer over kunnen vertellen zijn de gabbers die al eerder iets bij Gabberwear hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Gabberwear is. Hun ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen beslissen of Gabberwear wel een shop voor jou is.


Over Gabberwear

Gabberwear is een winkel die gabberkleding en hardcorekleding verkoopt. Zo hebben ze bijvoorbeeld hardcore broeken, trainingsjacks, trainingspakken, bomberjackets en andere hardcore kleding. Ook hebben ze een afdeling met legerkleding compleet met legerpetten, ripstof legerbroeken, militaire parka’s, legercaps, camo t-shirts, legerhandschoenenen, army professional sniper boots en drawstring tassen enzovoort. Ook is er een aparte afdeling voor hardcore caps, Australian beanies en andere hoofdbedekking. Ook zijn er verschillende hardcore tassen zoals rugtassen en tassen met touwtjes. Er zijn zelfs complete camouflagerugtassen. Liever iets kleiners? Dan is een hardcore heuptasje of gym bag misschien wel iets. Om de look helemaal af te maken zijn er wat hardcore merchandise zoals face masks, waaiers, vlaggen, wallets, sleutelhangers, aanstekers, gadgets, zonnebrillen, handdoeken, bandanas, energydrinks, bivakmutsen, badges, en meer. Vele van deze artiekelen zijn voorzien van een coole, stoere opdruk. En als bijpassende schoen kun je één van hun NIKE Air Max schoenen proberen. Andere merken die vertegenwoordigd worden in deze webshop zijn Australian, Hooligan, Crep, Cavello, Lonsdale, Pit Bull, Black Project, Terror, Benlee, Nickelson, Uptempo, Sneaky en vele anderen.
Diensten van Gabberwear

De kleren en andere producten van Gabberwear kunnen online besteld worden. Selecteer gewoon het product dat je wilt. Na de betaling zal de bezorgservice van Gabberwear ervoor zorgen dat het pakket naar je wordt opgestuurd. Je hoeft er dus niet zelf achteraan en kan gewoon wachten tot het pakket aankomt. Ook heeft Gabberwear een klantenservice voor klanten met een vraag, klacht of probleem.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gabberwear

Ben jij één van die gabbers die al hardcore kleding van Gabberwear draagt? Dan ben jij de uitgelezen persoon om ons meer over Gabberwear te vertellen. Hoe makkelijk was het iets te bestellen via de website? Ben je tevreden met de kwaliteit van hun legerbroeken? Hoe comfortabel zijn hun bomberjackets? Hoe lang heb je moeten wachten voor je legercap of army beanie werd thuisbezorgd? En is hun klantenservice wel cool genoeg om je te helpen? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Gabberwear bent. Of het nou een positieve of negatieve review is, potentiële klanten zullen door jouw review een beter beeld van Gabberwear krijgen.


Zijn gabbers wel tevreden met hardcore outfits van Gabberwear? Lees reviews over hun hardcore t-shirts, legerbroeken, army caps, beanies & face masks

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)