Express

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Express

Ben je zoekende naar een webshop waar je kleding voor heren en dames kun aanschaffen? Wellicht is Express wel net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.  

Wat is Express?

 

Bij Express kun je via een webshop kleding voor dames en heren kopen. Mocht je je op de website van Express begeven kun je onder andere kiezen voor de volgende categorieen: Women's Clothing, Men's Clothing, Petite Clothing, Jeans, Women's Tops, Women's Leggings, Women's Shorts, Men's Casual Shirts, Men's Joggers, Men's Shorts en Style Trial Rental.  

Contact

 

Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen dan is dat op meerdere manieren mogelijk. Je kunt allereerst een e-mail sturen. Een andere mogelijkheid om het bedrijf te contacteren is door het (online) contactformulier in te vullen. Als je liever telefonisch contact met het bedrijf wil opnemen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De telefoonnummer staan op de website van Express vermeld.  

Lid worden

 

Mocht je lid willen worden dan kan dit via een medewerker in een Express winkel. Daarnaast kun je ook de Express-app downloaden of je online inschrijven via www.express.com/next. Ben je benieuwd hoe je toegang krijgt tot alle voordelen? In je welkomst e-mail staat een link naar je volledige profiel. Deze is overigens ook benaderbaar via express.com/next. Je hebt je Member I.D. nodig. Deze vind je op je kwitantie of in je welkomstmail. Tevens heb je jouw telefoonnummer of het e-mail adres nodig waarmee je je destijds in de winkel hebt aangemeld.  

Punten verdienen

 

Wil je weten hoe je punten kunt verdienen? Dit kun je doen voor mooie beloningen. Je verdient ze bij elke kwalificerende aankoop die je in de winkel en op express.com doet. Bovendien kun je bonuspunten verdienen voor andere activiteiten zoals het beoordelen van producten in de Express-app, op express.com of inchecken bij een winkelmedewerker bij de kassa. Je ontvangt automatisch een beloning van 10 dollar voor elke 2500 verdiende punten die je krijgt als er in totaal 250 dollar is besteed. Je kunt upgraden naar een ledenabonnement en zo een beloning verdienen van 15 dollar voor elke 2500 punten.  

Mocht je beschikken over een Express Next card dan kun je twee keer zo snel beloningen verdienen. Je krijgt dan 2500 punten bij elke besteedde 125 dollar. Er is geen limiet aan het aantal punten of beloningen dat je kunt verdienen. Het is wel zo dat sommige mogelijkheden voor bonuspunten zijn beperkt in het aantal keren dat je ze kunt voltooien.  

Als je 5000 punten bereikt, ontvang je een beloning ter waarde van 20 dollar, voor Express Next leden is dit vastgesteld op 30 dollar. Punten vervallen binnen een periode van 12 maanden, tenzij ze worden gebruikt voor een beloning. Wanneer je een gekwalificeerde aankoop doet met je EXPRESS NEXT-creditcard, verdien je 10 extra punten (20 punten in totaal) per uitgegeven dollar in de winkel of via express.com.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Express? Ben je tevreden over de producten/diensten van Express? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Express? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Express

Vergelijk reviews en bekijk Express