Esgii

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Esgii

Zoek je een bedrijf welke sloffen verkoopt? Ben je op zoek naar sloffen voor kinderen, dames of heren? Je kunt dan bij Esgii terecht. Bekijk via deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. 


Wat is Esgii?

 


Esgii is een bedrijf welke sloffen verkoopt. Sloffen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast worden er accessoires verkocht. Alle producten die Esgii verkoop zijn afkomstig uit Mongolië! Het gaat hier om vilten sloffen. Deze helpen bijvoorbeeld tegen koude voeten. De sloffen zijn van schapenwol gemaakt. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat schapenwol een natuurproduct is wat ventileert.  


Kort samengevat is het zo dat de sloffen duurzaam zijn. Je voeten blijven warm. Het gaat hier volgens het bedrijf om 'Musthave' sloffen die je kunt kopen. Esgii staat voor het Mongolische woord vilt. Alle viltproducten die door het bedrijf geïmporteerd worden zijn duurzaam en handgemaakt. Alle artikelen worden klaargemaakt met zorg voor dier, mens en milieu.  


Bestelling volgen

 


Mocht je een bestelling hebben gedaan ontvang je op het moment van verzending een track en trace code. Met deze speciale code kun je je verzending tot aan de deur volgen. Het pakket wordt thuis bezorgd. Het thuis bezorgen wordt onder andere door Postnl gedaan. Het pakketje zal één keer worden aangeboden. Mocht je niet thuis aanwezig zijn, krijg je een briefje in de brievenbus waarop staat waar je jouw pakket kunt afhalen. Dit kan bijvoorbeeld bij de buren zijn maar ook op een afhaalpunt. Het wil ook weleens voorkomen dat PostNL een tweede keer langs je huis komt. Dan kun je je pakket als je thuis bent alsnog in ontvangst nemen.  


Feel good producten

 


Volgens Esgii zijn de producten 100% feel good. Esgii verkoopt en importeert viltproducten uit Mongolië. Dit doen zij op basis van Fair Trade. Andere woorden voor Fair Trade zijn eerlijke handel. Ieder product heeft volgens het bedrijf een speciaal verhaal. Dit zorgt voor een positieve bijdrage aan een betere wereld. De producten die je bij het bedrijf koopt zijn Made in Mongolia (MIM), Angel Felting, Tova en nomaden.  


Klachten

 


Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.  


Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Esgii? Ben je tevreden over de producten/diensten van Esgii? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Esgii? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)