Dresses Only

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dresses Only

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je jurken kunt kopen? Dresses Only is zo’n bedrijf. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Dresses Only zijn. NederlandReview is hét platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Dresses Only?

 


Dresses Only is een webshop waar je jurken kunt kopen. Het bedrijf is in 2008 door twee zussen opgericht. Zij hadden het idee om verschillende soorten jurkjes en accessoires aan te bieden zodat je als meisje piccobello de deur uit kan. Dresses Only valt sinds 2018 onder Baraque BV. Dit bedrijf is bekend van de webshop Hippest-Fashion.


Diverse gelegenheden

 


Er zijn allerlei soorten jurken te kopen. Jurken voor een specifieke gelegenheid, voor lekker op vakantie of om naar je werk aan te trekken. Volgens de medewerkers van Dresses Only is er altijd wel een reden om jezelf een jurk cadeau te doen. Er wordt ook aangegeven dat er een brede collectie is waar iedere vrouw wel een geschikte jurk kan vinden. Er wordt ingespeeld op de laatste trends en prints van het seizoen.  


Soorten jurken 


Jurken die je kunt kopen zijn ingedeeld in categorieën. Enkele voorbeelden hiervan zijn jurken met print, bloemenprint, bohemian print, dierenprint, effen jurken, grafische print, retro jurkjes, gestreepte jurken, geruite jurken, modellen, A-lijn jurken, blousejurken, knielange jurken, mini jurken, midi jurken, maxi jurken, mouwloze jurken en overslagjurken. Er worden ook diverse fashiontools aangeboden.  


Merken

 


Merken waarvan jurken verkocht worden zijn op het moment van schrijven onder andere 4Funkyflavours, Donovan, Esqualo, Fifty Four, Tramontana, Tranquillo en vele anderen. Als je wilt weten welke merken er allemaal verkocht worden kun je het beste op de website van Dresses Only kijken.  


Bestellen 


Je kunt op diverse manieren bestellen en betalen. Als je een product wil kopen zul je die allereerst in je winkelmandje moeten gooien. Als je dat doet adviseert het bedrijf om te checken of de maten en aantallen kloppen.  Je hoeft niet per se een account te hebben om te betalen. Als je wel een account hebt is het voordeel dat al je gegevens bewaard worden tot je de volgende bestelling doet. Mocht je een account hebben aangemaakt zul je van Dresses Only een bevestigingsmail ontvangen.


Verzend- en factuuradres 


Indien gewenst kun je in je account een alternatief verzend- of factuuradres aangeven. Je kunt via je account eveneens de status van je bestelling in de gaten houden. Zorg als je een account aan gaat maken dat je diverse gegevens bij de hand hebt. Zo moet je je huisnummer, e-mailadres en telefoonnummer doorgeven. Dresses Only geeft aan dat het telefoonnummer erg belangrijk is. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn kunnen ze jou als klant direct bellen.  


Welke klantervaringen zijn er bij Dresses Only?

 


Ben je klant bij Dresses Only? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Dresses Only gekocht? Ben je tevreden over de service bij Dresses Only? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Dresses Only? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Dresses Only te kopen? Heb je op een andere manier met Dresses Only samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)