CIRCE The Label

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CIRCE The Label

Of je nou op je werk bent of thuis rondloopt, je wilt er vast modieus uitzien. De vraag is echter waar je modieuze kleding kunt vinden. Misschien is de kleding van CIRCE the Label wel iets voor jou. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun pakken en andere kleding? Zul je je er echt zo prettig in voelen? Hoe lang zullen de uniformen wel zo lekker zitten? Hoe lang zal de kleding van dit kledingmerk nou echt meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van CIRCE the Label de kleding bij je thuis heeft bezorgd? En zul je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van CIRCE the Label voor je klaarstaat als je ze nodig hebt> Hier kun je het beste achter komen via echte klanten van CIRCE the Label. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat zij van CIRCE the Label vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een aardig beeld van CIRCE the Label geven.


Over CIRCE the Label

CIRCE the Label is een winkel die kleding verkoopt. Het merk is opgericht in 2016. De oprichtster, Katja Drovossekova, heeft het merk opgericht toen ze nog maar 21 jaar oud was. Ze liep toen stage bij een internationaal bedrijf en ontdekte casual kleding en zakelijke. formele kleding. Het uiteindelijke doel van de kleding is om vrouwen zich sterker te laten voelen door middel van een zogenoemd statement uniform. Deze komen in verschillende designs. Ze combineren traditionele werkkleding, esthetische stoffen en een oog voor details. Uiteindelijk willen ze een pak verzorgen dat je de hele dag kunt dragen naar welke gelegenheid dan ook. Daarom is er ook een pak voor iedere wens die je maar zou kunnen hebben. Natuurlijk heeft ieder pak een typische, vrouwelijke twist. Je kunt natuurlijk in één keer een heel pak bestellen, maar het is ook mogelijk om alleen een jasje, broek of shirt te kopen. Af en toe wil je misschien wel eens afwisselen of raakt een jasje versleten terwijl de broek nog prima een seizoen mee kan, of omgekeerd.


Diensten van CIRCE the Label

De pakken van CIRCE the Label kunnen prima online besteld worden. Je hoeft alleen maar het pak of jacket te selecteren dat je wilt en de betaling rond te maken. CIRCE the Label en hun bezorgservice zorgen er dan voor dat het pak zo snel mogelijk naar je wordt opgestuurd. Verder heeft CIRCE the Label nog een klantenservice om vrouwen te helpen die een vraag over hun pak hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor CIRCE the Label

Heb je al eens eerder een pak bij CIRCE the Label besteld? Dan weet jij vast meer van CIRCE the Label. Wij hopen dat je ons meer over jouw ervaring zou willen vertellen. Hoe lekker zitten die jasjes en broeken nou echt? Past het pak echt zo goed bij elkaar? Moest je lang wachten tot het shirt eindelijk bij je werd bezorgd door CIRCE the Label’s bezorgservice? En hoe goed kon de klantenservice van CIRCE the Label je helpen toen dat nodig was? Schrijf je eigen CIRCE the Label review en vertel ons wat jouw mening over deze speciale kledingwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)