Castelijn Mode

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Castelijn Mode

Ben je op zoek naar een kledingwinkel? Zou je kleding graag online bestellen? Dan is Castelijn Mode wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn op objectieve en onafhankelijke wijze geschreven.


Wat is Castelijn Mode?


Castelijn Mode is een kledingwinkel in Beek. Het assortiment is eveneens te verkrijgen via een webshop. Het aanbod bestaat uit kleding van ruim 70 modemerken. De kleding is in te delen in dameskleding en herenkleding. De winkel heeft een grote van 1200 m². Ze stellen voor iedereen altijd wel iets passends te hebben. In de shop is iedere dag een coupeuse te vinden. Deze persoon kan bijvoorbeeld broeken korter maken en andere kledingreparaties uitvoeren. Wil je de kledingshop per auto bereiken? Dan is het goed te weten dat je voor de deur kunt parkeren. Er zijn 80 parkeerplaatsen aanwezig, waar je niet voor hoeft te betalen. Klanten kunnen zich in deze zaak te goed doen aan een kosteloos kopje koffie.


Bestellen en betalen


Bestellingen kunnen op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa en Mastercard. Om de betalingen in goede banen te leiden wordt er gewerkt met betaalprovider Buckaroo. Het is niet mogelijk om met Afterpay af te rekenen. Er kunnen couponcodes worden ingezet. Deze kun je invoeren tijdens het bestelproces. Nadat er besteld is wordt er per mail een orderbevestiging gestuurd. Orders kunnen niet geannuleerd worden. Een pakket kan eveneens in de winkel worden opgehaald. Het is mogelijk om punten te sparen. Dit zorgt ervoor dat je korting kunt krijgen. Zit jouw maat er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@modecastelijn.nl. Alle prijzen die je ziet zijn inclusief btw.


Verzenden


Orders die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag worden verzonden. Een uitzondering is als een item niet op voorraad is. Niet voorradige artikelen worden doorgaans tussen de 2 en 5 werkdagen geleverd. Voor de bezorgingen wordt samengewerkt met PostNL. Er vinden geen leveringen plaats op zondagen en maandagen. Als jouw pakket de deur uit is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online bekijken waar jouw pakket zich op welk moment bevindt.


Retourinformatie


Ben je onverhoopt ontevreden en wil je een retour in gang zetten? Dit behoort tot de mogelijkheden. Retouren moeten aangemeld worden via een retourportaal. Je kan je retour laten ophalen of het wegbrengen naar een ophaalpunt in de buurt. Wil je een terugbetaling ontvangen? Dan zal je moeten voldoen aan de retourvoorwaarden. Zo moet een item zijn voorzien van een retourlabel. Items mogen geen schade bevatten, gedragen of gewassen zijn. Het retourpakket moet een volledig ingevuld retourformulier bevatten. Na de aanmelding heb je twee weken de tijd om iets terug te sturen.


Klachtenregeling


Klanten kunnen zomaar ontevreden zijn over de service of een product. In sommige situaties wil iemand zelfs een klacht indienen. Het verzoek is om in een dergelijke situatie contact met het bedrijf op te nemen. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen. De exacte contactgegevens staan vermeld op de website. De klant krijgt vervolgens binnen 14 dagen een reactie. Mocht jij je niet kunnen vinden in de voorgestelde oplossing, zijn er nog meer opties. Zo kan een geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Castelijn Mode? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Wat vind je van de service en bestelproces? We waarderen het als jij je mening geeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)