Carbon Kunz

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Carbon Kunz

Zoek je een bedrijf waar je luxe producten van carbon vezel kunt kopen? Wellicht is Carbon Kunz een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Carbon Kunz zijn.


Wat is Carbon Kunz?


Carbon Kunz verkoopt luxe producten van carbon vezel. Carbon Kunz is de toonaangevende Duitse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van luxe producten gemaakt van koolstofvezelcomposietmaterialen. Van perfect gedefinieerde lifestyle-accessoires zoals horloges en sieraden tot complete meubels. Het bedrijf stelt de beste en eersteklas producten van hoge kwaliteit te bieden.


Verzending


Het bedrijf stelt wereldwijd te verzenden. Er zijn geen extra administratiekosten nodig voor verzending. De verzendkosten voor een levering binnen Duitsland bedragen € 10,90 per bestelling. Bij een bestelwaarde van meer dan € 200,- is de levering gratis. De verzendkosten binnen landen van de Europese Unie bedragen € 29,50 per bestelling. Bij een bestelwaarde van meer dan € 500,- is de levering gratis. De verzendkosten voor landen buiten de Europese Unie bedragen € 150,- per bestelling. Zij verzenden, afhankelijk van beschikbaarheid, via DHL, UPS of Aramex. Verzending is altijd verzekerd. Andere verzendopties krijg je op aanvraag. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met het bedrijf op.


Herroepingsrecht


Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je contact met het bedrijf opnemen. Je kunt dit doormiddel van een brief per post, fax of e-mail doen. De exacte contactgegevens en het adres staan vermeld op de website van Carbon Kunz. Je dient dit door te geven middels een duidelijke verklaring. Het is niet verplicht maar je kunt ook een modelformulier invullen. Dit formulier is online benaderbaar via de website van Carbon Kunz. Om aan de annuleringsdeadline te voldoen, is het voldoende dat je jouw mededeling betreffende jouw beroep op het herroepingsrecht verzendt voordat de annuleringsperiode is verstreken.


Terugbetaling


De terugbetaling zal plaatsvinden binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde goederen. Om de status van jouw retourzending van goederen te controleren, kun je te allen tijde per e-mail of telefoon contact met het bedrijf opnemen.


Termijn van 14 dagen


Je kunt jouw contract op elk moment binnen de periode van 14 dagen herroepen. Het ruilen van goederen binnen deze termijn is geen probleem. Om het omruilproces te starten, dien je contact met Carbon Kunz op te nemen onder vermelding van uw ordernummer en de reden voor het retourneren van de goederen. Zij informeren je dan over de beschikbaarheid van het nieuwe artikel. Houd er rekening mee dat alle geretourneerde artikelen in onberispelijke staat moeten worden geretourneerd, inclusief de originele verpakking.


Het bedrijf rekent geen aparte kosten voor een omruiling. De klant moet echter de verzendkosten voor de nieuwe levering dragen. Elke algemene ruil van goederen na de herroepingstermijn is uitgesloten. Je kunt echter op elk moment contact met Carbon Kunz opnemen om samen te proberen de best mogelijke oplossing voor een ruil te vinden.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Carbon Kunz? Ben je tevreden over de producten/diensten van Carbon Kunz? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Carbon Kunz? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)