Bombata

8.5
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bombata

Als je net een dure tablet hebt gekocht of een laptop van je werk hebt meegekregen, wil je daar natuurlijk zo goed mogelijk voor zorgen. Onderdeel daarvan is dat je een goede bescherming zoekt voor het apparaat, want hoe vaak worden laptops, tablets en dergelijke niet meegenomen op de fiets en dergelijke? Bij Bombata kun je dan terecht voor een hoes en/of tas voor je apparaat. Naast bescherming bieden zij ook de mogelijkheid tot het opbergen van extra’s als papieren en pennen. Wat de ervaring van andere consumenten met deze webshop is lees je hier!

Over Bombata

Bombata is een internetshop die laptop-, tablet en handbagage tassen en cases verkoopt. De webshop valt onder de GBS Shops. Deze startten in 2001 met TonerWinkel, een voor hen vanzelfsprekende stap, omdat zij met hun andere onderneming, GBS Recyling, lege -toners en inktcartridges verzamelden voor hergebruik. Inmiddels, 15 jaar later, zijn zij uitgegroeid naar zeven webshops. Het motto wat zij voeren is: ‘Behandel klanten zoals je zelf ook behandeld wilt worden, zij leveren immers jouw brood op’. In 2016 begonnen ze hun ervaringen en kennis te delen door anderen te helpen bij het opzetten, verbeteren of optimaliseren van hun webshops. Dit doen zij onder de naam Webshop-Advies.


Diensten

Bombata biedt een ruim assortiment tablet-, laptop- en handbagage tassen en cases aan in verschillende kleuren volgens Italiaans design. Zij richten zich voornamelijk op vrouwen, daarom kun je bij hen uit zowel neutrale als felle kleuren kiezen, de producten zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit en het merk Bombata.

In de webshop kun je de volgende producten vinden:

  • Business Laptoptassen
  • Laptoptassen
  • Tablet Hoezen
  • Laptop rugtassen

De uitvoeringen zijn verschillend, je hebt tassen met een handvat, verstelbare schouderriem of een rugzakmodel. Wanneer je een hoes of tas van je voorkeur hebt gevonden kun je op het product klikken om een uitgebreide beschrijving te bekijken. Daarin staan de precieze maten, je vindt er detailfoto’s van het product en je kunt in de webshop ook YouTube filmpjes vinden van de producten om een betere indruk te krijgen.

Bestellen en levering

Wanneer je tevreden bent over je keuze kun je het product eenvoudig in je virtuele winkelmandje leggen. Wanneer je vóór 22.00 uur bestelt heb je het product meestal de volgende werkdag in huis. Alle bestellingen bij Bombata worden gratis bezorgd in heel Nederland en België. Je kunt bij Bombata op de verschillende vertrouwde manieren betalen zoals via iDeal, Creditcard, Bancontact, Paypal, etc.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over je bestelling, dan probeert Bombata deze zo snel mogelijk te behandelen. Meestal reageren ze nog dezelfde dag, ook in het weekeinde. Dit doen zij om jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ze van maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken op (0320) 74 80 74. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@gbsshops.nl. Je kunt ook gebruik maken van je recht om contact op te nemen met de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk.

Laat hier ook jouw review achter over Bombata!

Wat zijn de ervaringen met Bombata? Kun je met de laptoptassen van deze webshop modieus voor de dag komen en tegelijk profiteren van functionaliteit?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook