BioModa

9

Bestellen

7

Service

9

Prijs

10

Levering

50%

Zou hier weer kopen

BioModa

Zoek je naar een organisatie waar je milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerd ondergoed kunt kopen? Wellicht is BioModa een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via deze pagina welke klantervaringen er bij BioModa bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is BioModa?

 


BioModa is een bedrijf waar je duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd ondergoed kunt kopen. BioModa valt onder de paraplu van de inShops Group. Hieronder vallen o.a. de websites inSilk (zijde, www.insilk.nl ) en inLuxe (exclusieve basics, www.inluxe.nl ). Het bedrijf stelt dat je een ruime keuze hebt aan ondergoed van merino wol, biologisch katoen en zijde. De producten zijn volgens het bedrijf gemaakt van natuurlijke materialen die voldoen aan hoge ecologische normen. Ze vinden het bij BioModa belangrijk dat de stoffen diervriendelijk zijn. Ze vinden het eveneens van belang dat de productie tot stand komt zonder het gebruik van chemische (bestrijdings) middelen of pesticiden. Ze willen dat iedereen een milieubewuste keuze kan maken. BioModa raad je aan om natuurlijke stofeigenschappen van de materialen te gebruiken. Het bedrijf heeft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ontzettend hoog in het vaandel staan. Dit is ook te lezen op de website van dit bedrijf.  


Verzendinformatie

 


Er worden voor iedere bestelling, klein of groot, € 3,50 als verzendkosten in rekening gebracht. Mocht het pakketje klein zijn dan wordt het als brievenbuspakketje verzonden. Je hoef dan niet thuis te zijn. Je ontvangt per e-mail sowieso de Track & Trace informatie. Wanneer de zending niet door de brievenbus past of een hogere waarde dan € 60,- heeft dan zal deze door PostNL bij je worden aangeboden. Je ontvangt dan ook de Track & Trace informatie. Alle informatie en details met betrekking tot verzenden zijn te lezen op de website van BioModa.  


Retourneringen

 


Deze organisatie geeft aan dat ze willen dat je als klant tevreden bent je aankoop. BioModa biedt klanten de mogelijkheid om het product retour te sturen op het moment dat je niet tevreden bent. Mocht hetgeen je gekocht hebt niet zijn wat je ervan verwacht had en wil je jouw geld terug? Dit behoort eveneens tot de mogelijkheden. Je hebt 30 dagen bedenktijd om te beslissen of je de aankoop wilt behouden. Het is niet verplicht maar wel handig om bij terug sturen het retourformulier te gebruiken. Je dient ervoor te zorgen dat alle producten zijn voorzien van de originele labels en/of kaartjes. Er zijn uitzonderingen waarbij het bedrijf kan beslissen om je retourzending niet te accepteren. Deze voorwaarden staan vermeld op de website van BioModa.  


Wetenswaardigheden

 


Wil je contact met BioModa Natuurtextiel opnemen? Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op meedere manieren contact opnemen. Je kunt allereerst een brief sturen naar Leeuwenveldseweg 5 6, 1382 LV  Weesp. Mocht je telefonisch contact willen opnemen is het telefoonnummer 085 13 013 017. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@biomoda.nl.  


Welke klantervaringen zijn er?

 


Ben je al klant bij BioModa? Draag jij al ondergoed van BioModa? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf doorgeeft op dit platform. Het is mede dankzij jouw hulp mogelijk om het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven. Wat heb je bijvoorbeeld bij BioModa gekocht? Ben je tevreden met de aankopen die je hebt gedaan? Zijn je aankopen eigenlijk op tijd bij je afgeleverd?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Zwarte top met kanten randje.

Online besteld en betaald. Daarna geen bevestigingsmail o.i.d. gekregen. Gebeld naar Biomoda, zij gaven aan dat het al op de post zat. En inderdaad de volgende dag zat het in mijn brievenbus. Fijne, mooie top, zit wel aan de krappe kant dus een maatje groter bestellen dan je eigen maat zou mijn tip zijn. Verder goede service, aardige mevrouw die me hielp.

H

Hendrine

10-12-2022

0

Merino wollen hemd

Helaas komt het hemd totaal niet overeen met de afbeelding op de website: .de weving is anders (had fijn rib moeten zijn) .de schouderstukken zijn veel smaller .de zomen zijn smaller .de stof lijkt op de foto veel dikker .de vorm is op de foto anders.

C

C.J. Spoelstra

26-01-2022

0