ASKET

10

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ASKET

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je kleding kunt kopen? Wellicht is ASKET een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is ASKET?

 


ASKET is een modemerk. Het bedrijf geeft aan dat ASKET het enige echte merk is en de wereld heeft geen ander modemerk nodig. Volgens het bedrijf hebben kledingstukken, producten van delicate arbeid en kostbare hulpbronnen, hun waarde verloren. Er wordt volgens ASKET meer gekocht en minder gebruikt dan ooit. Dit ligt volgens het bedrijf aan de basis van overvolle kledingkasten, het vullen van stortplaatsen en het voorzien van brandstof voor verbrandingsovens. Ook wordt er aangegeven dat dit allemaal ten koste van de samenleving en de planeet gaat. ASKET is in het leven geroepen om dit te beëindigen.  


Visie

 


ASKET laat weten niet voor seizoenen te ontwerpen, maar voor altijd te creëren. Als iets niet perfect is, dan zal het verbeterd worden. Mocht iets kapot zijn, dan zal het gerepareerd worden. Het bedrijf vindt dat de definitie van vooruitgang het verminderen van volle kledingkasten is. Kleding dat voor altijd mee zal gaan. Ze hebben het hier over vakmanschap en design. ASKET stelt zich een wereld voor zonder snelle consumptie. Ze willen een wereld met minder rommel, minder afval, minder rook en spiegels.  


Ruilen of retourneren

 


Het is mogelijk om je bestelling te ruilen of te retourneren. Het bedrijf heeft een speciale 'selfservice' retourpagina. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Je kunt je retour registeren voor omruiling of terugbetaling. Je kunt je retour verwerken door enkele stappen te volgen. Welke stappen dit zijn lees je op de speciale pagina. Je dient ervoor te zorgen dat je jouw land verzending selecteert. Dit kun je in de rechter bovenhoek doen en op je mobiel in het hoofdmenu. Je krijgt vervolgens nauwkeurige informatie te zien.


Ruilen en retourneren is gratis in de EU en de VS. Buiten deze regio's dekt ASKET je ruilzending, terwijl je jouw retourzending wel zelf moet regelen. Het bedrijf doet er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben ze besloten het retourbeleid te verlengen tot 100 dagen. Mocht je geen tijd hebben om direct je retourzending te regelen, kun je het zodoende op een later tijdstip doen.


Contact opnemen

 


Je kunt op diverse wijze contact met het bedrijf opnemen. Zo kun je de showroom in het centrum van Stockholm bezoeken. Je kunt het bedrijf ook mailen als je een vraag hebt over een bestelling. Klanten zijn van harte welkom in de speciale showroom, die samen met het hoofdkantoor dichtbij Odenplan in Vasastan in Stockholm is gelegen. Je kunt er voor allerlei informatie terecht. Of je nu de juiste maat wilt vinden, inspiratie zoekt, nieuwsgierig bent naar wat er achter de schermen gebeurt of een bestelling wilt plaatsen. Voor je vragen hoef je niet te reserveren. Klanten zijn van harte welkom om kleding in de showroom te retourneren. Dit kan onder andere als je toch niet helemaal tevreden bent over de aankoop.
 

Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij ASKET? Ben je tevreden over de producten/diensten van ASKET? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij ASKET? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

t-shirts, riemen, broeken, truien, hemden

Ben mijn hele garderobe zo'n beetje aan het vervangen voor deze kwaliteitskleding. Heb nu t-shirts met lange en korte mouwen, aantal spijkerbroeken, chino's, riemen, shirts en overshirts, sweaters en truien. Het draagcomfort is fantastisch en de fit ook. Het ziet er allemaal minimalistisch uit, geen opsmuk maar pure kwaliteit en draagcomfort. Bestellingen worden verzonden vanuit Duitsland, dus grofweg max één weekje wachten maar dan heb je ook wat. Wil niets anders meer.

J

John

24-04-2023

0

Diverse artikelen: Oxford shirt, Wool Overcoat, Raw Denim Jeans, Merino Wool Sweater

Kwaliteit van de materialen is uitmuntend. Prijs/kwaliteit verhouding heel erg goed. Snell levering (Distributiecentrum is gevestigd in Duitsland, dus bestelling snel in Nederland. vaak binnen 2-3 dagen) retour-/omruil service is ook heel erg goed.

D

Dion

17-10-2021

0